- 4 Şubat 2017
- 412
- 414
- 103
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.701
Merhaba hanımlar ben de dun öğrendim minik misafirim oldugunu ALLAH hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramıza hoşgeldin canım :)) kaç haftalık bebişşşMerhaba hanımlar ben de dun öğrendim minik misafirim oldugunu ALLAH hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Canım anı yasa geleceğe odaklanınca günler geçmez ve hamileliğinin tadını çıkartamazsın. Hem şöyle düşün birdaha yavrun sana hiç o kadar sana yakın olamayacak. İlk çocuğun mu bilmiyorum ama ben kızımın tekmelerini çok ozluyorum. O yüzden boşver içindeki canin seninle olan haftalarla sınırlı olacak olan tadını çıkarmaya bak. İnan böylesi çok daha zevklivalla günler geçmek bilmiyor ya insan görmediği birşeyi bu kadar mı özler bu nasıl bi aşk ben anlamadım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım ilk çocuğum ve mucizem bu ay ankaraya gidicektik tüp bebek için bavulumu bile hazırlamıştım gün sayıyordum ki minik mucizem geld o yüzden bu kadar tedirginim şaşkınım korkuyorum (Canım anı yasa geleceğe odaklanınca günler geçmez ve hamileliğinin tadını çıkartamazsın. Hem şöyle düşün birdaha yavrun sana hiç o kadar sana yakın olamayacak. İlk çocuğun mu bilmiyorum ama ben kızımın tekmelerini çok ozluyorum. O yüzden boşver içindeki canin seninle olan haftalarla sınırlı olacak olan tadını çıkarmaya bak. İnan böylesi çok daha zevkli
Tedirgik normal saskinlik normal ama korkma bence guzel dusunursen her sey guzel olur inşallahcanım ilk çocuğum ve mucizem bu ay ankaraya gidicektik tüp bebek için bavulumu bile hazırlamıştım gün sayıyordum ki minik mucizem geld o yüzden bu kadar tedirginim şaşkınım korkuyorum (
Benim ablamin da öyle olmuştu, 6 yıl olmadı çocukları tüm tahliller yapıldı bi sonraki ay uygulama olcakti ki hamile olduğunu öğrendi ve çok şükür şu an 7yaşında bi kızı var.. Tedirginlik çok normal canım, bizler de yaşıyoruz ama çok düşünüp stres yapma kendine.. İnşallah sağlıkla bebisini kucağına alırsın..canım ilk çocuğum ve mucizem bu ay ankaraya gidicektik tüp bebek için bavulumu bile hazırlamıştım gün sayıyordum ki minik mucizem geld o yüzden bu kadar tedirginim şaşkınım korkuyorum (
Tebrik ederim şekerim, aramıza hoşgeldinMerhaba hanımlar ben de dun öğrendim minik misafirim oldugunu ALLAH hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim hosbuldumTebrik ederim şekerim, aramıza hoşgeldin
Güzel haberlerle gel insallahKizlar kontroldeyim dua edin
Kalbini ferah tut canım Allah'ın izniyle herşey yolunda olacak. Rabbim hayırlı Salihli evlatlar nasip etsin bizimde bugün kontrol vardı ama Dr şehir dışına gitmiş pazartesi ye kaldi dualarım seninleKizlar kontroldeyim dua edin
Canım ben ilk kontrolde acilden giriş yapmak durumunda kalmıştım. 5+ kaç günlüktü tam olarak hatırlamıyorum ama 5. haftanin ortalariydi. Kanama sikayetiyle gittiğim için doktor vajinadan ultrasonla baktı ve kalp atışını bana da gösterdi sorun yok dedi. Senin tam 5 hafta olduğu için gorunmemis olabilir canım. Bebislerimiz çok küçük olduğu için 1 gün bile fark ediyor. Aslında sorun ne biliyor musun, hamileliği erken dönemde öğrenince zaman geçmiyor. Sen de benim gibi erken ogrenmissin :) Biraz sabir, duyacaksin o minik kalbi canım :)Tam 5. Haftamda vajinal ultrasonda keseyi gördük. 5 mm dedi dr. Nr bebek nr kalp bişi görmedik
Ayyy ben dunden beri deli gibi yesil zeytin yiyorum ama sebebini bilemedimKızlar bu arada bugün bişey fark ettim. Zeytin mide bulantimi hemen kesti. Çok da severek yedim :) Paylaşmak istedim. Belki sizde de işe yarar