- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #3.741
Dis etleri kanamasini bende duydum bakalim olacak mi bende de. Burnum kanayinca psikolojikman sanki altimdanda bisiler akiyo gibi geldi korktum Allahtan kursa az kalmisti hemen wcye girdim sukur bir sey yoktuBir ay sonra kakao yağına ve palmers mı ne bir markanın kakao kremi vardı parabensiZ ona başlayacağım, şimdilik krem kullanmıyorum.
Geçmiş olsun, annenin geçirdiği ateşli hastalıklar ilerde bebeğin dişlerinde bile etkili olabiliyor canım ama benim dediğim tabii 40üstü yüksek ateş, havale vs Allah korusun. Enfeksiyon falan mı acaba? İnşallah kısa sürede geçer.
Benim de diş etlerim kanıyor gerçi kan sulandırıcı kullanıyorum , kan çoğaldığı için görüntü facia oluyor ama normal bu dönemler
Burun kanaması hamilelik ten olurmuş cnmKizlar ben tuzludan tiksiniyorum ya bunu fark ettim bugun tatli seyler yemege ozen gosteriyorum sekerden uzak durayim diye ugrastim ama ilacim tatliydaymis
Kizlar benim bugun burnum kanadi hayatimda ilk defa sok oldum kagitta kan gorunce hapsurdum burnum akti sandim galiba damarim catladi
İnşallah canımmmm sende duycaksin insallah Rabbim hepimizin evlatlarını korusun bu güzel yolculukta hiç kalkasım gelmedi hep duyasim geldi o kadar güzel bir duyguymuş kiCanim masallah cok sevindim darisi bize insallah
Insallah canımmmm benimmm çok geçmiş olsun sanada incecik giyin ustunu ortme ılık duş al çabucak geçsin her gittiğimizde daha da buyumuş olduğunu görmek ne kadar güzel bişeymiş yaaa suan havalarda uçuyorum :)Gözün aydın canım her kontrol sonrası böyle musmutlu olalım inşallah
Ohhh afiyet bal şeker, şifa olsun canımKızlar bende aynıyım ya kahvaltıda başka şeyler yiyemiyorum ki siyah zeytinin üzerine bolca limon sıkıp ekmeğimi limona bana bana yiyorum
Hamilelikte olur canım. Hamilelikte damarlar içinde dolaşan kan miktarı artar. Burundaki damarlar ince olduğu için catlayarak burun kanaması gerçekleşir. Çok sık karlasilan ama zararsız bir durum bu korkma canımKizlar ben tuzludan tiksiniyorum ya bunu fark ettim bugun tatli seyler yemege ozen gosteriyorum sekerden uzak durayim diye ugrastim ama ilacim tatliydaymis
Kizlar benim bugun burnum kanadi hayatimda ilk defa sok oldum kagitta kan gorunce hapsurdum burnum akti sandim galiba damarim catladi
Ben fabrikasyon olan şeylerin zararlı olduğuna inaniyorum. Her zaman doğal olandan yanayım canım. Sonuçta aldığın süt açık olsa da kaynatiyorsun. Yani bilmiyorum ama ben hep doğal diyorum. Yogurdumu köy sütünden kendim mayaliyorum. Süt içmeyi sevmiyorum zaten. Peynirimi de kendim yapıyordum normalde ama şu sıralar ugrasamiyorum, hazır alıyorum peyniri de pek yemiyorum aramiyorum zaten :)Arkadaşlar yogurt ev yoğurdu mu yiyorsunuz yoksa hazır mi alıyorsunuz benim doktorum içtiğin sut hazır sut olsun dedu ama yoğurdu ev yoğurdu dedu ev yoğurdu yaparken hazır sütten mi yapsak yoksa açık inek sütü mü alsam belki saçma ama ilk tecrübesiz olunca insan ayrıntılara takılıyor :s su yoğurdu hangisinden yiyorsunuz
Yat dinlen canım. Ben hamilelikten önce hem işte hem evde çok hamarattim, baktım bebiş izin vermiyor saldım gitti :) Hamileliğin son aylarında bi canlılık bı enerji geliyor ama o zaman da gobis büyüdüğü için cok da hareket edemeyip yoruluyorsunKızlar ben çok halsizim hiç iş yapasım Yok yoruluyorum hemen yemek bile yapmak istemiyorum ne olcak bu halim
Doktorum mutlaka kapalı sut ic dedi şutu kapalı paket alıyorum ama yogurt yapayım en iyisi dediğin gibi tesekkurlerJ Jellybon_ canim ack sut alacaksan guvendigin bir mandradan al ya da izmirde posette cig sutler var yasadigin yerde var mi bilmiyorum ams bulsbilirsen tavsiye ederim. Ama pastorize suttende yogurt yapabilirsin.bende yogurdumu peynirimi kendim yaparim ama bu aralar imkansiz isten gelip yemek yiyip direk yatinca
Rica ederim tatlim aslinda mayaninda dogal olmasi lazim bildigim yontem var ama yapabilir misin baya ugrastirici. Simdi piyasa yogurduyla mayalayinca yine piyasa yogurdu yapmis oluyorsun icindeki katki maddeleri azda olsa geciyorDoktorum mutlaka kapalı sut ic dedi şutu kapalı paket alıyorum ama yogurt yapayım en iyisi dediğin gibi tesekkurler
Ben ev yoğurdu yiyorum canım, yoğurt yapacağım sütü de açık alıyorum..Arkadaşlar yogurt ev yoğurdu mu yiyorsunuz yoksa hazır mi alıyorsunuz benim doktorum içtiğin sut hazır sut olsun dedu ama yoğurdu ev yoğurdu dedu ev yoğurdu yaparken hazır sütten mi yapsak yoksa açık inek sütü mü alsam belki saçma ama ilk tecrübesiz olunca insan ayrıntılara takılıyor :s su yoğurdu hangisinden yiyorsunuz
Bildigin yol doğal maya nohut mayası mi :))Rica ederim tatlim aslinda mayaninda dogal olmasi lazim bildigim yontem var ama yapabilir misin baya ugrastirici. Simdi piyasa yogurduyla mayalayinca yine piyasa yogurdu yapmis oluyorsun icindeki katki maddeleri azda olsa geciyor
Tesekkurler bende alıp yapayimBen ev yoğurdu yiyorum canım, yoğurt yapacağım sütü de açık alıyorum..
Şimdi dahiliyeye gittim canım normal enfeksiyon dedi 38.5 i geçmiyorBir ay sonra kakao yağına ve palmers mı ne bir markanın kakao kremi vardı parabensiZ ona başlayacağım, şimdilik krem kullanmıyorum.
Geçmiş olsun, annenin geçirdiği ateşli hastalıklar ilerde bebeğin dişlerinde bile etkili olabiliyor canım ama benim dediğim tabii 40üstü yüksek ateş, havale vs Allah korusun. Enfeksiyon falan mı acaba? İnşallah kısa sürede geçer.
Benim de diş etlerim kanıyor gerçi kan sulandırıcı kullanıyorum , kan çoğaldığı için görüntü facia oluyor ama normal bu dönemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?