• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bildigin yol doğal maya nohut mayası mi :))
Aynen canim:KK48::KK48:
Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için doktorumu aradım söyledim şikayetlerimi dedi ki domuz gribi olabilir hemen dahiliyeye git test yaptır dedi
Tabi koşarak gittim çok şükür negatif
Ay onu nasil tahmin etti senin sikayetin sadece ates mi bende berbatim ama atesimi olcmedim suratim yaniyor gibi geliyor ama dun esim sicak degilsin demisti. Bende oksurme hapsurma burun akintisi var

Ay onu nasil tahmin etti senin sikayetin sadece ates mi bende berbatim ama atesimi olcmedim suratim yaniyor gibi geliyor ama dun esim sicak degilsin demisti. Bende oksurme hapsurma burun akintisi var
Bu ara salgın var influenza, domuz gribinin bir türü. Benim kızım da yakalandı hastane rutin kontrolünde :KK34:. Hastanelere kontrole giderken aslında maske falan takmak iyi olur, her yerde hasta var maalesef.

Yat dinlen canım. Ben hamilelikten önce hem işte hem evde çok hamarattim, baktım bebiş izin vermiyor saldım gitti :) Hamileliğin son aylarında bi canlılık bı enerji geliyor ama o zaman da gobis büyüdüğü için cok da hareket edemeyip yoruluyorsun :anneadayı: Yani boşver keyfine bak canım :halay:
Valla yatıyorum bi süpürge bi çorba yaptım bugün o kadar evde oğlumda olunca zor oluyor

Bende sıcak değilim ama gözlerimden anlıyorum canım bide kulaklarımdan yanıyo hissediyorum
Öksürük ateş burun akıntısı canım git hemen tahlil yaptır dedi çok şükür temiz çıktı

İnş ben henüz karar veremedim hangi doktora gidiyim bilmiyorum ama nisanın 8i gibi gitmeyi düşünüyorum Bı aksilik olmazsa inş ben 20 Şubat ta kan verdim 468 cıktı denerim sızın kactı

İnş ben henüz karar veremedim hangi doktora gidiyim bilmiyorum ama nisanın 8i gibi gitmeyi düşünüyorum Bı aksilik olmazsa inş ben 20 Şubat ta kan verdim 468 cıktı denerim sızın kactı
Bende bilmiyorum hangi doktora gidecegimi yani geldim bu sehre arastirma yapıyorum henuz. Perşembe günü verdim ben de kan 489 çıktı

Bilmedigin bir sehirde doktora gitmek cok zor bana sağlık ocagindaki hemsire nisanin 15 inden sonra git dedi kalbini de duymus olursun keseyi de gorursun dedi kesin olur stres yapmazsin dedi

İnş Rabbim hayırlı kişiler cıkarır ilk gebelikte hem Özel e hem devlete dvm ettim dogumu devlette yaptım şimdi oraya yine gideyim diyorum butun hastane Suriyeli dolmuş ve sıra almalarına beklemelerine gerek yok saatlerce onların bitmesini beklemiş arkadasım tek olsam tamam belki ama kızım var bakalım inş gonlumuze gore buluruz

Kızlar benim doktorum bugün istediğin herşeyi ilk 3 ayda ye dedi karişmiyorum sana dedi tabi ki salam sosis gibi işlenmiş gıdalar haric ama et balık tavuk canin ne istiyorsa tüket istersen ye istersen yeme dedi ama 3 ay sonra (benim biraz kilom olduğu için) beslenme programına başlıcaz ve karbonhidratı mümkün olduğunca azaltıp az kilo alcan dedi 3 aydan sonra ki beslenmenin etkisi çok daha fazla bebeğe dedi

İnş Rabbim hayırlı kişiler cıkarır ilk gebelikte hem Özel e hem devlete dvm ettim dogumu devlette yaptım şimdi oraya yine gideyim diyorum butun hastane Suriyeli dolmuş ve sıra almalarına beklemelerine gerek yok saatlerce onların bitmesini beklemiş arkadasım tek olsam tamam belki ama kızım var bakalım inş gonlumuze gore buluruz
İnşallah benim ilk bebegim ilk deneyimim olacak inşallah

Kızlar benim doktorum bugün istediğin herşeyi ilk 3 ayda ye dedi karişmiyorum sana dedi tabi ki salam sosis gibi işlenmiş gıdalar haric ama et balık tavuk canin ne istiyorsa tüket istersen ye istersen yeme dedi ama 3 ay sonra (benim biraz kilom olduğu için) beslenme programına başlıcaz ve karbonhidratı mümkün olduğunca azaltıp az kilo alcan dedi 3 aydan sonra ki beslenmenin etkisi çok daha fazla bebeğe dedi
Merhaba aynı görünüyor haftamız, siz kalp sesini duydunuz mu?

Canım kaç kilosun ki

Back