2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
valla günler geçmek bilmiyor ya insan görmediği birşeyi bu kadar mı özler bu nasıl bi aşk ben anlamadım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım anı yasa geleceğe odaklanınca günler geçmez ve hamileliğinin tadını çıkartamazsın. Hem şöyle düşün birdaha yavrun sana hiç o kadar sana yakın olamayacak. İlk çocuğun mu bilmiyorum ama ben kızımın tekmelerini çok ozluyorum. O yüzden boşver içindeki canin seninle olan haftalarla sınırlı olacak olan tadını çıkarmaya bak. İnan böylesi çok daha zevkli

Gunaydin kizlar dun gecem cok zor gecti esim arkadasiyla mac izlemeye gitmisti neyse geldi ben uzaniyordum yanima geldi optu sarildi dedim parfumun rahatsiz etti oteye git normalde bayilirdim kokusuna esim aldirmadi sirnasmaya devam etti sonra bir kotu oldum ogurme geldi aksam 2 catal ispanak yemegi yemistim zorla... cikarirken bir zorlandim resmen zipladim tuvalette ciksin diye bogulcam sandim mide bos olunca daha zor istifra etmek birde midem hic mi hazmetmemis anlamdim butun butun cikti yemegi saat 8de yedik istifra ettigimde saat 1e geliyordu. Acaba her yemekten sonra soda mi icmek lazim gerci bu seferde mide hep alisacak. Kuzucumla bizde bugun 6+5 olduk teyzeleri

Arkadaslar hamilelikte itibaren vücut nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz ?
Ben normalde avonun vücut losyonlarindan kullanıyordum ama şimdi kararsizim bebe yağı kullansam daha mi doğal olur sizce. Fikirlerinizi bekliyorum.

canım ilk çocuğum ve mucizem bu ay ankaraya gidicektik tüp bebek için bavulumu bile hazırlamıştım gün sayıyordum ki minik mucizem geld o yüzden bu kadar tedirginim şaşkınım korkuyorum (

canım ilk çocuğum ve mucizem bu ay ankaraya gidicektik tüp bebek için bavulumu bile hazırlamıştım gün sayıyordum ki minik mucizem geld o yüzden bu kadar tedirginim şaşkınım korkuyorum (
Tedirgik normal saskinlik normal ama korkma bence guzel dusunursen her sey guzel olur inşallah

Benim ablamin da öyle olmuştu, 6 yıl olmadı çocukları tüm tahliller yapıldı bi sonraki ay uygulama olcakti ki hamile olduğunu öğrendi ve çok şükür şu an 7yaşında bi kızı var.. Tedirginlik çok normal canım, bizler de yaşıyoruz ama çok düşünüp stres yapma kendine.. İnşallah sağlıkla bebisini kucağına alırsın..

Tunaydin kızlar
Aramıza yeni hamisler katılmış hepiniz hoş geldiniz inş hepimiz sağlıkla bebislerimizi alırız kucağımiza .
Dün bende miniğimi gördüm haftaya kalp atışı için gidicez vitamin verdi doktorum suan için böyle ne bulantı ne tiksinme hiçbişey im yok çok şükür daha önceki gebelik lerimde çok olurdu bu sefer olmaz bulantısı bir gebelik geçirirsem çok sevinicem

Tam 5. Haftamda vajinal ultrasonda keseyi gördük. 5 mm dedi dr. Nr bebek nr kalp bişi görmedik
Canım ben ilk kontrolde acilden giriş yapmak durumunda kalmıştım. 5+ kaç günlüktü tam olarak hatırlamıyorum ama 5. haftanin ortalariydi. Kanama sikayetiyle gittiğim için doktor vajinadan ultrasonla baktı ve kalp atışını bana da gösterdi sorun yok dedi. Senin tam 5 hafta olduğu için gorunmemis olabilir canım. Bebislerimiz çok küçük olduğu için 1 gün bile fark ediyor. Aslında sorun ne biliyor musun, hamileliği erken dönemde öğrenince zaman geçmiyor. Sen de benim gibi erken ogrenmissin :) Biraz sabir, duyacaksin o minik kalbi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…