• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bence bu konularla ilgili net seyler soylemeyelim.zaten yeteri kadar hepimiz kendimizi dinliyoruz ve en ufak.biseyde endiseye kapiliyoruz.
Mesela ben 9.haftadayim.burda daha once 9.hafta ile ilgili seyler okudum ve ister istemez huzursuzum herkesin yapisi bunyesi herseyden once karnindakinin kaderi farkli.kimse birbirine ornek degil bence
Seninle ayni fikirdeyim canim benim ilk gebelimdede hic bulantim olmamisti sadece hafif kasik agrisi ve bas donmesi vardi cevremde o kadar moralimi bozan insanlar oldu ki ama bebegimin baska sorunu vardi kromozom bozuklugu yani ne kalbi durmustu ne baska bisey butun hamilelik belirtileri herkeste her bunyede farkli olumlu dusunup kimseden etkilenmemek lazim kimisi yataktan kalkamiyor kimisi normal hayatina devam edebiliyor

Ayyy ne güzeeel canımmmm bende yarını bekliyorum sabirsizlikla bende çok minik gormustum yolk saci baya bi büyüktü ama 6+4ken yarın inşallah daha net görürüm ve duyarım ahh canım ben tam 1 hafta lekelenme yaşadım ama geçti çok şükür

Hadi insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz

Canım bende aynı şeyi yaşadım senle benim kullandığım bi ilaç nedeniyle bulantim oluyomus ben bilmiyodum ondan olduğunu kaç gündür yatıyordum bugün yutmadim ve pek bi bulantı falan kalmadı sadece sabahları acıkınca oluyo bende yarın kontrole gidicem kalp için ve acayip stres yaptim
Bende yarın gidicem canımmmm walla bana da öyle zaman geçmiyor sanki inş yarın güzel haberlerle geliriz

bir garip oblomov bir garip oblomov geçmiş olsun canım
Usg kağıdında beyaz bir noktadan falan bahsetmissiniz evet o bebiş :) ilk önce beyaz bir ultrason kağıdında küçücük nokta kadar bir siyahlık olur o kesedir sonra o nokta kadar olan şey büyür büyür içine bir parlaklık kondurur allahim yine nokta kadar olan o parlaklık bebisdir sonraki zamanlarda karartı olan kese o kadar büyüyor ki içindeki o beyazlık tıpkı bir fasulyeye benzer ve ileriki zamanlarda o kadar büyüyor ki bebek doktorlar sadece yüzünü gösterebiliyor usg ffotosunda.. ilk gebeliğimde usg kağıtlarına bakıp neyin bebeğin kesenin ne olduğu nerde olduğunu anlayamazdim hiç :KK70: çok guzel ve heyecanlı gunler göreceğiz inşallah daha.. oglusumun usg kağıtlarını halen saklarim dosyasında fotosunu atayim eve gidip :)) şimdi 2 yaşında su gibi geçiyor zaman.. Allah hepimize sağlıcakla kucağımiza mis kokulularimizi almayı nasip etsin
Saolasin canim :) ay insallah ya ne guzel anlatmissin valla ben o kadar heyecanliydim ki hic bisi soramadim ilk deneyim olunca bakalim insallah Allah tamamina erdirirde kucagimiza saglikla aliriz mis kokulularimizi

Kizlar çiğ ete dokunulmasindan bahsetmissiniz. Bildigim kadariyla cevaplayim. Toksoplazma testi negatif cikanlar cig ete dokunamali hayvanlarla hasirnesir olmamali sebzeleri cokcok iyi yikamali iyi pismemis et yumurta yememeli ozellikle cig tavuga surulmus bicagi cokcok iyi yikamali vs cunku bagisikligi yok. Toksoplazma pozitif cikanlar bagisikligi var demek tabiki yine dikkat etmekle birlikte daha rahat olabilirler.

PE_20170324_233612.png PE_20170324_233924.png PE_20170324_233639.png sene 2014 bu kadar Fotomuz varmış öbürleri sadece hafta bilgisi falan görüntü yok yani ve ne kadar az gitmişim kontrole o zamanlar ya gerçi son zamanlarda devlet Hastanesi'ne gittiydim oradaki doktor usg fotosu vermiyordu cihazı eski diye heralde :)

Merhaba hanimlar
Asilamamin 14.gunu 277 çıktı bhcg ve 16.günü 277 çıktı. Son adet tarihine göre de 4+5 hamileyim. Doktora gitmedim henuz. Kese ve kalp atışı ne zaman görünüyor. Pek vajinal ultrason sevmiyorum,karindan gorunecegi zaman gitmek istiyorum

Kızlar benim sorularım bitmek tükenmek bilmiyor. Kasık ağrılarınız ne durumda? Bende gaz sancısı oluyor ara ara. Çok fazla değil ama bazen rahatsız ediyor. Bir de ayakta biraz kalınca belim ağrıyor hemencik. Sizlerde durumlar nasıl?
Aynen ben de öyleyim akşam misafirim vaeşi gaz girdi ayağa kalkıp gidemedim misafir yanında salamadim bi fena oldum ki gaz sancisindan. Tüm gün okulda durmaktan zaten akşamları belim kopuyor heyetin ağrıyor yorgunluktan hatta eşime diyorum saç dilerim bile ağrıyor

Gunaydin insallah duyarsınız pazartesiye 7 oluyorsunuz masallah tavşanına :)) ben pitircigimin kalbini 7+5 de duydum Şen'de d uyarsın canim
valla günler geçmek bilmiyor ya insan görmediği birşeyi bu kadar mı özler bu nasıl bi aşk ben anlamadım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back