• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay kizlar valla hep ummadigimiz anlarimizda gelmis mucizelerimiz bende bir suru plan yapmistim nasil olsa olmuyor kafa dagitayim diye kurslara yazildim. Yurtdisi seyahat planimiz vardi
Belki bir cogunuza gore cok yeniydik bebek calismalarinda ama yas 30a dayaninca ve 7 aydir olmayinca subatta da pek umutlu degildim

Bir ay sonra kakao yağına ve palmers mı ne bir markanın kakao kremi vardı parabensiZ ona başlayacağım, şimdilik krem kullanmıyorum.

Geçmiş olsun, annenin geçirdiği ateşli hastalıklar ilerde bebeğin dişlerinde bile etkili olabiliyor canım ama benim dediğim tabii 40üstü yüksek ateş, havale vs Allah korusun. Enfeksiyon falan mı acaba? İnşallah kısa sürede geçer.

Benim de diş etlerim kanıyor gerçi kan sulandırıcı kullanıyorum , kan çoğaldığı için görüntü facia oluyor ama normal bu dönemler:21:
Dis etleri kanamasini bende duydum bakalim olacak mi bende de. Burnum kanayinca psikolojikman sanki altimdanda bisiler akiyo gibi geldi korktum Allahtan kursa az kalmisti hemen wcye girdim sukur bir sey yoktu

Kizlar ben tuzludan tiksiniyorum ya bunu fark ettim bugun tatli seyler yemege ozen gosteriyorum sekerden uzak durayim diye ugrastim ama ilacim tatliydaymis:KK70:
Kizlar benim bugun burnum kanadi hayatimda ilk defa sok oldum kagitta kan gorunce hapsurdum burnum akti sandim galiba damarim catladi
Burun kanaması hamilelik ten olurmuş cnm

Kızlar bende bugün kahverengi lekelenmem oldu damla damla devam ediyor şimdilik doktora gittim Protestan iğne verdi iki adet onu vuruldum yat dinlen dedi bebeğimin kalbi atıyordu çok şükür inşl bişi olmadan atlatırız bu olayı da 7 haftalık dedi 9.2 Mm boyunda sabırla bekliyoruz inşl

Arkadaşlar yogurt ev yoğurdu mu yiyorsunuz yoksa hazır mi alıyorsunuz benim doktorum içtiğin sut hazır sut olsun dedu ama yoğurdu ev yoğurdu dedu ev yoğurdu yaparken hazır sütten mi yapsak yoksa açık inek sütü mü alsam belki saçma ama ilk tecrübesiz olunca insan ayrıntılara takılıyor :s su yoğurdu hangisinden yiyorsunuz

Kizlar ben tuzludan tiksiniyorum ya bunu fark ettim bugun tatli seyler yemege ozen gosteriyorum sekerden uzak durayim diye ugrastim ama ilacim tatliydaymis:KK70:
Kizlar benim bugun burnum kanadi hayatimda ilk defa sok oldum kagitta kan gorunce hapsurdum burnum akti sandim galiba damarim catladi
Hamilelikte olur canım. Hamilelikte damarlar içinde dolaşan kan miktarı artar. Burundaki damarlar ince olduğu için catlayarak burun kanaması gerçekleşir. Çok sık karlasilan ama zararsız bir durum bu korkma canım :anneadayı:

Arkadaşlar yogurt ev yoğurdu mu yiyorsunuz yoksa hazır mi alıyorsunuz benim doktorum içtiğin sut hazır sut olsun dedu ama yoğurdu ev yoğurdu dedu ev yoğurdu yaparken hazır sütten mi yapsak yoksa açık inek sütü mü alsam belki saçma ama ilk tecrübesiz olunca insan ayrıntılara takılıyor :s su yoğurdu hangisinden yiyorsunuz
Ben fabrikasyon olan şeylerin zararlı olduğuna inaniyorum. Her zaman doğal olandan yanayım canım. Sonuçta aldığın süt açık olsa da kaynatiyorsun. Yani bilmiyorum ama ben hep doğal diyorum. Yogurdumu köy sütünden kendim mayaliyorum. Süt içmeyi sevmiyorum zaten. Peynirimi de kendim yapıyordum normalde ama şu sıralar ugrasamiyorum, hazır alıyorum peyniri de pek yemiyorum aramiyorum zaten :)

Bizim cok yeni oldugu icin henüz bulantı vs henüz yok inş olmaz ilkinde cok cektım iste bile tuvalette gectı bir zaman :) limon yiyen arkadasım afiyet olsun bende Öyle yedım kı ilkinde kasa kasa desem ınan doktorum zararı yok ye demişti ve kızım oldu belki ona işarettır :)

Kızlar ben çok halsizim hiç iş yapasım Yok yoruluyorum hemen yemek bile yapmak istemiyorum ne olcak bu halim
Yat dinlen canım. Ben hamilelikten önce hem işte hem evde çok hamarattim, baktım bebiş izin vermiyor saldım gitti :) Hamileliğin son aylarında bi canlılık bı enerji geliyor ama o zaman da gobis büyüdüğü için cok da hareket edemeyip yoruluyorsun :anneadayı: Yani boşver keyfine bak canım :halay:

J Jellybon_ canim ack sut alacaksan guvendigin bir mandradan al ya da izmirde posette cig sutler var yasadigin yerde var mi bilmiyorum ams bulsbilirsen tavsiye ederim. Ama pastorize suttende yogurt yapabilirsin.bende yogurdumu peynirimi kendim yaparim ama bu aralar imkansiz isten gelip yemek yiyip direk yatinca

J Jellybon_ canim ack sut alacaksan guvendigin bir mandradan al ya da izmirde posette cig sutler var yasadigin yerde var mi bilmiyorum ams bulsbilirsen tavsiye ederim. Ama pastorize suttende yogurt yapabilirsin.bende yogurdumu peynirimi kendim yaparim ama bu aralar imkansiz isten gelip yemek yiyip direk yatinca
Doktorum mutlaka kapalı sut ic dedi şutu kapalı paket alıyorum ama yogurt yapayım en iyisi dediğin gibi tesekkurler

Doktorum mutlaka kapalı sut ic dedi şutu kapalı paket alıyorum ama yogurt yapayım en iyisi dediğin gibi tesekkurler
Rica ederim tatlim aslinda mayaninda dogal olmasi lazim bildigim yontem var ama yapabilir misin baya ugrastirici. Simdi piyasa yogurduyla mayalayinca yine piyasa yogurdu yapmis oluyorsun icindeki katki maddeleri azda olsa geciyor

Ben ev yoğurdu yiyorum canım, yoğurt yapacağım sütü de açık alıyorum..

Bir ay sonra kakao yağına ve palmers mı ne bir markanın kakao kremi vardı parabensiZ ona başlayacağım, şimdilik krem kullanmıyorum.

Geçmiş olsun, annenin geçirdiği ateşli hastalıklar ilerde bebeğin dişlerinde bile etkili olabiliyor canım ama benim dediğim tabii 40üstü yüksek ateş, havale vs Allah korusun. Enfeksiyon falan mı acaba? İnşallah kısa sürede geçer.

Benim de diş etlerim kanıyor gerçi kan sulandırıcı kullanıyorum , kan çoğaldığı için görüntü facia oluyor ama normal bu dönemler:21:
Şimdi dahiliyeye gittim canım normal enfeksiyon dedi 38.5 i geçmiyor

Back