2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Rabbim sabir versin canim. Insan annesinin degerini anne olunca daha iyi anliyor. Bebeginde masum sonucta belki gormustur anneannesini onunla konusuyordur.

Cnm Allah rahmet eylesin. Gerçekten anne gibi bir yar olmuyor. Ne mutlu ki duaları tutmuş torunu olmuş. Görüyordur muhakkak.

Canım yaa... Allah rahmet eylesin. Sanada sabırlar versin. Merak etme annen torununu görüyordur mutlaka...

Allah rahmet eylesin canım.Mekanı cennet olsun inşallah

Bebeğim geçen hafta cumartesi rotavirüs aşısı oldu rotateq olandan. 3 ay boyunca gaz sancısı ağlama nedir bilmedik ama bu bir haftadır sürekli kendini kasıp ağlıyor, çok huysuz

Var mı başına böyle bir şey gelen? Geldiyse ne kadar sürede geçti? Diğer dozları yaptırmaya korkuyorum resmen

Dört gözle bekliyorum oyalanacagı günleri . Aksama kadar dogru düzgün iş yapamadıgım gibi taş taşımış gibi yoruluyorum

benim bebeğimde aynısı oldu canım. Korkutmak istemem ama bizim 1 ay sürdü gazı.. Doktoru arayıp söyledim maflor damla kullanmamı söyledi. 2 hafta maflor damla kullandım.

Bizimki 3 hafta sürdü

F filmgibi bebegınin durumu nasıl reflüsünde azalma var mı baştan beri sizleri okuyorum yeni üye olabildim.
Azalma var gibi ama tamamem bitmedi. Sanirim bizimki bebek reflusu degil, alerjiden kaynaklı. 10 gundur sut urunleri diyeti yapiyorum. Son 3 4 gündür o katila katila ağlamaları azaldi. Demek ki derdi varmış yavrumun bunca zaman anlamadık. Yine uykusunun içinde ağzına süt geldiğinde uyanıyor ağlıyor ama yine de azaldi biraz reflusu.
Gazı zaten hic gecmeyen bir bebekti, o yuzden mi bilmem rota aşısı etkilemedi bizi maşallah diyeyim.
Ama sut urunleri diyeti beni cok ama cok zorluyor. Paketli tam bugday ekmeklerinde bile peynir alti suyu var. Hele dışarıda asla yiyecek birsey bulamıyorum avmde saatlerce dolaştım yiyebilecegim birşey bulamadim. En son kumpirciden patates aldım tuzlayıp yedim anne olmak ne zormuş. Hayatta boğazını tutamayan, diyet yapamayan bir insanımdır. Hele peynir, yoğurt, yumurta benim üç ana besin kaynağımdı. Inanılmaz zorlanıyorum.
Bebeğim son bir haftadir beni tanıyor, oyunlar oynayinca yuksek sesle kahkahalar atıyor. Gulusup duruyoruz.
Bu hafta da sünnet için gün aldim. Derisi kapalı dedi. Insallah sorunsuz halledebiliriz. Cok korkuyorum gözümde büyüyor. Lokal anestezi dedi ama inanilmaz hareketli bir bebek, eminim elini kolunu tuttuklarinda cok ağlayacaktır. Bir yandan kıyamıyorum, bir yandan da ne kadar erken olsa o kadar iyi diye kendimi teselli ediyorum. Insallah kolayca iyileşir

Bizim de kakada beyaz iplik gibi ya da daha kalın uzun şeyler vardı. Doktor alerji olabileceğini ve deneyip bulabileceğimi söylemişti. Böyle bi durum var mıydı sizde? Bir de emerken sürekli geliştiriyor ağlıyor bırakıyor geri alıyor bu da alerjiden olabilir mi? Ben de denemek istiyorum. Neler yiyorsun peki? Ben de peynir severim? Et falan yemedigim için düzenli yumurta yemeye çalışırdım. Sut de faz yapıyor diye yoğurt tercih ediyordum. Bunları bırak mak çok zor olacak ama ben dr bir denemek istiyorum. Çünkü emzirme gerçekten ikimiz için de zor oluyor

Bebegimin bezinde devamli kan vardı. Dedigin gibi sumuksu seritler de oluyordu. Gecmeyen gaz sancilari, refluler, cildinde egzamalar.. tum sut urunleri, yumurta, salam sosis, tereyagi margarin kaymak krema, sut tozu, kahve kremasi, findik fistik ezmesi, icine sut yogurt tereyagi koyulan her turlu kek borek pogaca, sakız, cikolata, hazir salata soslari, hazir her turlu bisküvi, yogurtla yapilan tarhana, yumurta konulan eriste. Elevit gibi multivitaminler. Coook ama cok zor doktor kontrolunde yapmanızı tavsiye ederim
Bizim bebiş memede oynamayi bilmiyor. Doyar doymaz hemen bırakır, agzinda tutmak veya tutup birakarak emmek gibi huylari yok simdilik. Ama çok çok ciddi aglama krizleri var. O zaman sadece memede sakinleşiyor ama o sancılar da emmesine izin vermiyor. O zaman biraka biraka aglaya aglaya emiyor malesef

Kızlar gunaydın,
benim minnak tum haftasonu memede mızıkladı durdu,uykuya hep memede dalıyor,sanki uyuyamıyo gibi,memeyi çekiştirmeler,kulaklarını çekiştirdi,kucuk kucuk cığlıklar,mızıklamalar,bebişi boyle yapanlar var mı aranızda?

Anneler benim de bi sorun var kızım kasım 8 de doğdu gecesi gündüzüne karıştı doğduğundan beri ne yapmayalım acaba nasıl düzelir benimle aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ???

Gülmeleri seni tanıması en önemliside rahatlaması tesellin olsun sünnetide sorunsuz atlatın ınşallah.
Bir sorum olcak arkadaşlar bebegınıze uyku düzeni oluşturabıldınız mı daha erken mi?
Gece 12 den önce uyumuyor 4 buçuk gibi kalkıyor sonra 6 da 6 dan sonra yarım saatte bir uyanıyor sürekli memede emmıyorda memede uyuyor bende uyukluyorum ve uykumdan hiçbirsey anlamıyorum gündüz uykularıda çok kısa genelde gece gündüzü ayırt etmiş durumda ama 12den önce 9-10 gibi yatırmak istiyorum

eger bebegin 4 ayliksa erken degil canim olustura bilirsin uyku duzenini benim oglun hergun 9 da yataktadir sabah 6 gibi uyanir karnini doyurum tekrar yatar 8 kadar falan sonra 2 saat oynar 10 da yatar 1,2 saat uyur sonra uyanir 2 saat durup tekrar yatirim yine 2 saat falan uyur aksam 6 dan sonra uyutmam aksam 20.30 gibi baslarim hazirliklara pijamasi vitamin altini degisirim karnini doyurup yatagina koyarim kendi kendine uyur kesinlikle sallamiyorum once uyku rutini olustur hepsini hergun sirayla yap koy yatagina aglarsa birak ilk 2,3 dk aglasin sonra meme aliyorsa meme ver tekrar uzaklas yanina agiz mendilini koyabilirsin sttt diye sakinlestire bilirsin cok siddetli aglarsa kucagina alip gazi olup olmadiga bak sakinlestir tekrar koy yatagina

3 ay 5 günlük suan ya memede ya sallayarak uyutuyorum bu zamana kadar daha birkere kendi kendine uyumadı bilmıyor bile. Cok zorlanıcam ama denıcem böyle kendı kendıne uyumasını öğretebilirmıyım bılmıyrum

Hafta sonu oğluşumla 600km yol gittik.6
Allah sabır versin. Allah rahmet eylesin canım. Çok üzüldüm adına. Ne desem bilemedim

Takdir ve tebrik ediyorum.
Ama bence bebek buna yatkınsa gerçekleşiyor. Yoksa çığlık çığlığa bebek ağlıyorsa ne rutin dinler ne sttt dinler.
Darısı tez tez tez zaman da bizim de başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…