Azalma var gibi ama tamamem bitmedi. Sanirim bizimki bebek reflusu degil, alerjiden kaynaklı. 10 gundur sut urunleri diyeti yapiyorum. Son 3 4 gündür o katila katila ağlamaları azaldi. Demek ki derdi varmış yavrumun
bunca zaman anlamadık. Yine uykusunun içinde ağzına süt geldiğinde uyanıyor ağlıyor ama yine de azaldi biraz reflusu.
Gazı zaten hic gecmeyen bir bebekti, o yuzden mi bilmem rota aşısı etkilemedi bizi maşallah diyeyim.
Ama sut urunleri diyeti beni cok ama cok zorluyor. Paketli tam bugday ekmeklerinde bile peynir alti suyu var. Hele dışarıda asla yiyecek birsey bulamıyorum
avmde saatlerce dolaştım yiyebilecegim birşey bulamadim. En son kumpirciden patates aldım tuzlayıp yedim
anne olmak ne zormuş. Hayatta boğazını tutamayan, diyet yapamayan bir insanımdır. Hele peynir, yoğurt, yumurta benim üç ana besin kaynağımdı. Inanılmaz zorlanıyorum.
Bebeğim son bir haftadir beni tanıyor, oyunlar oynayinca yuksek sesle kahkahalar atıyor. Gulusup duruyoruz.
Bu hafta da sünnet için gün aldim. Derisi kapalı dedi. Insallah sorunsuz halledebiliriz. Cok korkuyorum gözümde büyüyor. Lokal anestezi dedi ama inanilmaz hareketli bir bebek, eminim elini kolunu tuttuklarinda cok ağlayacaktır. Bir yandan kıyamıyorum, bir yandan da ne kadar erken olsa o kadar iyi diye kendimi teselli ediyorum. Insallah kolayca iyileşir