• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
zeynepleyya zeynepleyya basin sagolsun canim. Insanin en yakininin anlayis gostermemesi çok üzücu ama sen takma bu gunler unutulur sen üzüldüğünle kalirsin. Hem daha yavrun küçük hava degisimini belki kaldiramayabilir. Ustelik heryerde salgın var bence de gitmemen en güzeli

Merhaba arkadaşlar bende 22 kasımda doğum yaptım ikinci kızıma büyük kızım aralık 2014 doğumlu aralık annelerindeydim orası baya duruldu şimdi 37+3 doğum yaptım 3 buçuk kilo doğdu kızım şuan 6 kilo 250 gram sadece anne sütü veriyorum yeniden tecrübe ediniyorum tabikide ilkindeki gibi acemiliklerim yok sizlerle bebeklerimizi sorunlarımızı konuşmak ve çözümler bulmak istiyorum

Acaba kaşıkla mı versen. Öyle olunca da nasılsa doyuyorum diye hiç mi almaz acaba. Benim oğlum da iki kez gün boyu memeyi reddetti. Emziği emiyor şopur şopur memeyi almadı. Ve emziği de vermedim öyle yapınca inatlaştık aç kalınca mecbur emdi :KK53: ha tabii uykuluyken verdim memeyi. Ama aç uyusaydı dayanamaz başka yola başvururdum sanırım :/
Kaşıkla içiyo ama süt çabuk soğuyo:). Bazen mememden kaşığa sıkıp veriyorum belim ağrıyo tabi. Bu sıpacıklar ne hallere sokuyorlar bizi ya

zeynepleyya zeynepleyya basin sagolsun canim. Insanin en yakininin anlayis gostermemesi çok üzücu ama sen takma bu gunler unutulur sen üzüldüğünle kalirsin. Hem daha yavrun küçük hava degisimini belki kaldiramayabilir. Ustelik heryerde salgın var bence de gitmemen en güzeli
Sağol canım. Burayı bunun için seviyorum. Aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz.sadece anlaşılmak bile insanı rahatlatıyo

Ne yaptıysam gündüz uykusu 45 dk dan fazla olmuyor.çoğu zaman yarım saat. Çok yoruldum artık gece zaten 4 kez falan kalkıyorum . Uyanınca da oyun halısında 10 dk oyalanır sonra bağırır habire gel yanıma diye :) evde hiç iş yapamıyorum ancak karnımı doyurabiliyorum çarçabuk. Çamaşırcıya döndü resmen evin içi.
Bütün ailem akrabalarım başka şehirde tayinle mecburiyetten istanbuldayız. Konuşacak yardım edecek kimse yok. Bazen oğluma anlatıyorum yalnız hissediyorum diye. böyle işte çağan diyorum o da dinliyor :D Biraz delirdim galiba.

Ne yaptıysam gündüz uykusu 45 dk dan fazla olmuyor.çoğu zaman yarım saat. Çok yoruldum artık gece zaten 4 kez falan kalkıyorum . Uyanınca da oyun halısında 10 dk oyalanır sonra bağırır habire gel yanıma diye :) evde hiç iş yapamıyorum ancak karnımı doyurabiliyorum çarçabuk. Çamaşırcıya döndü resmen evin içi.
Bütün ailem akrabalarım başka şehirde tayinle mecburiyetten istanbuldayız. Konuşacak yardım edecek kimse yok. Bazen oğluma anlatıyorum yalnız hissediyorum diye. böyle işte çağan diyorum o da dinliyor :KK70: Biraz delirdim galiba.
En iyisini yapıyorsun. İyi bir dinleyicin var:KK49:
Bazen yalnızlık iyidir.
Ben de kaynana görümceler var onlar hep memnuniyetsiz.sürekli eleştiriler.
Annem var oraya kaçayım diyorum o da biricik yengeciğim orada olduğumu öğrenip hemen sabote ediyor. Kendi geliyo çocuklarını bırakıp kendi Turlara çıkıyo. Ben curcurnanın içinde kalıyorum.
O yüzden bazen yalnızlık iyidir.:deli::deli:

Bütün ailem akrabalarım başka şehirde tayinle mecburiyetten istanbuldayız. Konuşacak yardım edecek kimse yok. Bazen oğluma anlatıyorum yalnız hissediyorum diye. böyle işte çağan diyorum o da dinliyor :KK70: Biraz delirdim galiba.

bütün hepsi aynı senle tayinle İstanbul'da kimsesiz kalmak da dahil:KK70: bi an ben yazdım sandım yaaaa

benim oğlum ben çamaşır katlarken çok mutlu oluyo biraz oynayarak şarkı söyleyerek katılıyorum tavsiye ederim
gündüz uykusu bizimkide maksimum 45 dk dün ilk kez bi saatten fazla uyudu

gece ikide yatiyo dişten dolayi pertim çıktı artık
bi kilo daha vermisim 59 la hamile kaldim su an 57 oldum:KK59: bu sıpa eritti beni

havalar isinsa da dışarı uzun gezmelere çıksak sahil kenari cimen üzeri :KK19:

Bazen yalnızlık iyidir.
Annem var oraya kaçayım diyorum o da biricik yengeciğim orada olduğumu öğrenip hemen sabote ediyor. Kendi geliyo çocuklarını bırakıp kendi Turlara çıkıyo. Ben curcurnanın içinde kalıyorum.

Allah sabır versin benim dört tane halam vardı hep görümcem olmasin diye dua etmiştim görümcem yok çok şükür, ama eksik dua etmisim kaynanam iyi olsun da deseymisim keşke:rolleyes:

artık zor zamanları bitiyo inşallah az daha sabır:KK51:

Kaç gündür hastaydım ağrı kesici aldım iyi beslenemedim büyük kızım da hasta 1 haftadır okula gitmiyo çok kötü bi 5 gündü benim için en sonunda bebeğim susmak bilmedi kolik zaten dedim ama en sonunda aç olduğna kanaat getirdim eşimi gönderdim mama aldırdım iki ölçü mama verdim direk uyudu yavrum açmış demekki :olamaz: Ahhhahhh :kızgın::kızgın::kızgın: 2 çocuklu hayat ne zormuş

çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın bebis nasıl büyük kızın nasıl:110:

Bütün ailem akrabalarım başka şehirde tayinle mecburiyetten istanbuldayız. Konuşacak yardım edecek kimse yok. Bazen oğluma anlatıyorum yalnız hissediyorum diye. böyle işte çağan diyorum o da dinliyor :D Biraz delirdim galiba.
Benim kızımda gündüz şöyle yatıp 1 saat. Uyumuşluğu yok ama allahtan huysuz bir bebek değil bende bulunduğum yerde tekim ayda bir annemlere gidip 1 hafta kalıyorum öyle rahat ediyorumki 3 yaşında bir kızım daha var oda öyleydi gece daha rahatız biz tabi bir yattı mı 3-4 saat uyuyor emiyor tekrar devam uyumaya gece oturmamız yok öyle kalkıp

Benmki sadece uykusunda emiyor düşün şimdi uyumasını bekliyoruz ondan sonra saatlerce emiyor onun dışında hayatta emmiyo ne yapacağım bilemedim.hiç bir iş yapamıyorum doktora söyledim bir anlam veremedi. Biberonu da sadece uykuda aliyo anneme teyzeme söylüyorum kimse bana inanmıyor anneannem vefat etti cenazesine gidemiyorum böyle böyle diyorum inanmıyorlar bana herkesin çocuğu var sadece seninki mi diyorlar kırklareli’den Gaziantep’e ben bu çocukla nasıl gideyim şimdi uçakta emmesi gerekir basınçtan dolayı.hava zaten soğuk.canm çok sıkılıyor.
Ne kadar zor geliyo bana. Kimimizin bebeği uyumuyo kimimizin emmiyo ne zaman düzelecek..

basın sağolsun canım Allah rahmet eylesin anneannene, uçakla gitsen bi saat değil işte havalimanina git en az bi saat önce inince bebekle hemen toparlanip inilmez gidip gelmek gerçekten zor olur, bide metro değil ki bu uzak oluyo genelde havalimanları
bazen en yakının bile başına gelmeden anlamıyo
eskiler gaz bilmezdik diyolar sonra da biz de çocuk büyüttük diyolar sen takma kafana
zamanla da düzelir belki bazen benimkide uyanikken ağlıyo emmiyo uyutunca meme veriyorum bu kez de memeyi cekersem uyanıyo
inşallah hepsi geçip gidecek az kaldı

Eşim de öğretmen o hükümet konağında muhasebe bölümüne vermiş Doğum raporunu biz sgk ya göndeririz demişler. Hala yatmadı ama mesaj da gelmedi

benim bebeğim önceden 2-3 saat uyurdu fakat yaklaşık 1 aydır genelde yarım saat uyuyor. En fazla 1 saat büyüdükçe gündüz uykuda kalma süreleri kısalıyor sanırım... bende senin gibiyim hiç iş yapamıyorum...

Geçmiş olsun canım. Hasta halinle 2 çocuğa bakmak zordur gerçekten. Allah şifa versin...
Çok sağol canım amin
K karayipkorsani geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim canım
çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın bebis nasıl büyük kızın nasıl:110:
Çok sağol canım ben biraz daha iyiyim küçük kızım daha iyi şükür büyüğü de babası tekrar doktora götürdü şimdi bakalım ne diyecek doktorumuz

bütün hepsi aynı senle tayinle İstanbul'da kimsesiz kalmak da dahil:KK70: bi an ben yazdım sandım yaaaa

benim oğlum ben çamaşır katlarken çok mutlu oluyo biraz oynayarak şarkı söyleyerek katılıyorum tavsiye ederim
gündüz uykusu bizimkide maksimum 45 dk dün ilk kez bi saatten fazla uyudu

gece ikide yatiyo dişten dolayi pertim çıktı artık
bi kilo daha vermisim 59 la hamile kaldim su an 57 oldum:KK59: bu sıpa eritti beni

havalar isinsa da dışarı uzun gezmelere çıksak sahil kenari cimen üzeri :KK19:
Hadi yaa kaderimiz aynı demek ki arkadaşım. Bir de ben pek sevmiyorum istanbulu. Kalabalık yer bana göre değil. Hayırlısıyla ailelerimizin yanına gidebiliriz inşallah.
Senin minnoş da hızlı çıktı diş çıkarmalar falan :D hem bu günler geçsin istiyorum hem de ileride pişman olmaktan korkuyorum tadını çıkarmadım bu minik hallerinin yeterince diye.

Bazen yalnızlık iyidir.
Akraba mı akbaba mı diyor insan kimisine de. Öylesi de kötü haklısın hepimiz bir şeyden muzdaribiz işte :/

benim bebeğim önceden 2-3 saat uyurdu fakat yaklaşık 1 aydır genelde yarım saat uyuyor. En fazla 1 saat büyüdükçe gündüz uykuda kalma süreleri kısalıyor sanırım... bende senin gibiyim hiç iş yapamıyorum...
Evet büyüdükçe uyku süreleri azalır ama daha 3 aylık bunlar :/ iyi uyku iyi gelişim demek sonuçta. Günde 14 15 saat uyumaları gerekirmiş netten bakınca ama nerdee. Kendimi suçluyorum bazen ben beceremiyorum uyutamıyorum. Bebek güvende hissedince rahat rahat uyurmuş demek ki o hissi veremiyorum diyorum :(

Back