- 11 Kasım 2009
- 698
- 243
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #37.141
Benim bahsettiğim de aslında vaz sancılarından dolayı. Çocuk ağlaya ağlaya bi hışımla yapıyor canımı yakıyor. Neredeyse her emmedBebegimin bezinde devamli kan vardı. Dedigin gibi sumuksu seritler de oluyordu. Gecmeyen gaz sancilari, refluler, cildinde egzamalar.. tum sut urunleri, yumurta, salam sosis, tereyagi margarin kaymak krema, sut tozu, kahve kremasi, findik fistik ezmesi, icine sut yogurt tereyagi koyulan her turlu kek borek pogaca, sakız, cikolata, hazir salata soslari, hazir her turlu bisküvi, yogurtla yapilan tarhana, yumurta konulan eriste. Elevit gibi multivitaminler. Coook ama cok zor doktor kontrolunde yapmanızı tavsiye ederim
Bizim bebiş memede oynamayi bilmiyor. Doyar doymaz hemen bırakır, agzinda tutmak veya tutup birakarak emmek gibi huylari yok simdilik. Ama çok çok ciddi aglama krizleri var. O zaman sadece memede sakinleşiyor ama o sancılar da emmesine izin vermiyor. O zaman biraka biraka aglaya aglaya emiyor malesef
Aynen dediğin gibi bıraka bıraka ağlaya ağlaya emiyor çoğu zaman doymadan kaldırmak zorunda kalıyorum ben de. Oynama gibi degilBebegimin bezinde devamli kan vardı. Dedigin gibi sumuksu seritler de oluyordu. Gecmeyen gaz sancilari, refluler, cildinde egzamalar.. tum sut urunleri, yumurta, salam sosis, tereyagi margarin kaymak krema, sut tozu, kahve kremasi, findik fistik ezmesi, icine sut yogurt tereyagi koyulan her turlu kek borek pogaca, sakız, cikolata, hazir salata soslari, hazir her turlu bisküvi, yogurtla yapilan tarhana, yumurta konulan eriste. Elevit gibi multivitaminler. Coook ama cok zor doktor kontrolunde yapmanızı tavsiye ederim
Bizim bebiş memede oynamayi bilmiyor. Doyar doymaz hemen bırakır, agzinda tutmak veya tutup birakarak emmek gibi huylari yok simdilik. Ama çok çok ciddi aglama krizleri var. O zaman sadece memede sakinleşiyor ama o sancılar da emmesine izin vermiyor. O zaman biraka biraka aglaya aglaya emiyor malesef