- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #37.161
Evet biz de 210 a yaptırdıkRota virüsünün 2 doz olan aşısı 210 lira olmuş yılbaşından önce 185’ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biz de 210 a yaptırdıkRota virüsünün 2 doz olan aşısı 210 lira olmuş yılbaşından önce 185’ti.
Benim ilk kızım 3 aylıkken kendince uyku düzeni oluştrmuştu; öğleden sonra 4te yatıyor gece 1de kalkıyordu. Ben 3 ay hiç uyumadığı için buna şükredip seviniyordum ama doktorumuz gece ile gündüzü karıştırdığını ve düzeltilmesi gerektiğini söylemişti.Anneler benim de bi sorun var kızım kasım 8 de doğdu gecesi gündüzüne karıştı doğduğundan beri ne yapmayalım acaba nasıl düzelir benimle aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ???
Normal mi yani Canım ben çok garipsedim ya. Bebeğim bugün tam 3 aylık oldu ama 2.ayından beri eli ağzında senin bebeğin gibi. Huysuz yavrumEvet Cnm bizim ki de bu ay sadece 200 gram almış diştendir dedi doktor
SağolunBenim ilk kızım 3 aylıkken kendince uyku düzeni oluştrmuştu; öğleden sonra 4te yatıyor gece 1de kalkıyordu. Ben 3 ay hiç uyumadığı için buna şükredip seviniyordum ama doktorumuz gece ile gündüzü karıştırdığını ve düzeltilmesi gerektiğini söylemişti.
İlk 2 gün çok zor geçti, uyutmadım çok yordum, kafası düştüğünde müzik açıp kucağımda dans edip uykusunu açtım taa ki o da ben de yorgunluktan 2. Gün akşamı bayılıp uyuyana kadar. Ondan sonra akşam 8de tüm ışıkları ve elektronik cihazları kapattım, onu alıp yatakodasına girdim ve sabah8e kadar çıkmadım. Kaka da yapsa emmeye de kalksa hiç konuşmadım ışık açmadım. (Odaya karartıcı ışık geçirmez özel perde aldım) böylelikle gece-gündüzü ayırtetti bence.
Size de kolaylıklar dilerim.
Deniycem mutlakaSağolun
Ben de gecen hafta bugun basladm dıyete.yarım kılo gıtmıs her hafta yarım kılo gıtse ayda 2 kılo yapar bu da gayet ıyı.ben dıyetısyene gıtmedm sadece paketlı gıdaları tatlı seylerı ve ekmegı kestm.bebısten vakıt buldukca da spor yapıyorm.zaten sekerın ve unun ne kendımıze ne de sutumuze faydası yok.ıns bol bol eksıler gor tartıda canmKızlar bugün diyetisyene gittim sonunda listemi aldım yanrından itibaren başlıyorum 21 gün şeker diyeti uygulıcaz 21 gün rafine şeker paketli gıda yok bakalım yapablicekmiyim haftaya pazartesi gidicem tekrar
Hak veriyorum. Ben oğlan 3günlüğe mahsus olmak üzere kendikendine uyudu. Yani ben özel bişey yapmadan bi baktım uyuyo. Tabi bende bayramlar çalgılar sevinç gösterileri.canim genelde 4 aydan sonra yatkin oluyolar hergun denemekte fayda bakarsin uyuyup kalir yataginda bebeklere hic belli olmuyor ne yapacagi
Cnm senn ki de belki Erken çıkaracak,bnm bebeğimde ikinci aydan beri salyalı ve üçüncü aydan elini kemirmeye başlamıştıNormal mi yani Canım ben çok garipsedim ya. Bebeğim bugün tam 3 aylık oldu ama 2.ayından beri eli ağzında senin bebeğin gibi. Huysuz yavrum
Ayy yine ancak yazabiliyorum :) bizim de daha çok var ailenin yanına gitmeye. Önce doğu görevi var eşimin. Benimki bitti ama onunki duruyor :/al benden de o kadar gidemedik bi türlü bu senede burdayiz büyük ihtimalle, kalabalık bi yana her yer arap turist Suriyeli gıcık oluyorum iyice.
sorma ailede de yok erken diş çıkaran, bi patlatsa artık dişi de kurtulsak, Tchibodan piknik örtüsü aldım bu ay fotoğraf makinesi alcam oğlumla gezicem İstanbulda. madem gidemiyoruz tadını çıkaralım herşeyin, ücretsiz izne de ayrılınca hayatımda ilk defa kafa dinleyecek vaktim olcak çok heyecanlıyım
sizin kaç yıl süreniz biz önce doğu görevine gidicez sonra memlekete gideriz baya uzun yıllar var yani
Daha kendi kendine uyuyabilmesi için çok çok erken canım. İllaki pışpışlamaya hafif sallamaya emerek gevşemeye ninniye vs ihtiyacı var .benim oğlum da gece çok sık uyanıyor ama her gün aynı saatte yatırıyorum uyurken çok yormuyor artık. Sen de her akşam belli bir saatte yatır ondan önce pijamasını giydir altını değiştir ninni söyle bi yandan. Bi süre sonra alışır ama en az 1 2 haftada oturur rutin. Benimki obur olduğundan emmeye kalkıyor sanırım. Ememezse elini kolunu ağzına sokuyor emziğe abanıyor resmen. Gündüz de uyku sinyalleri verince gözünü ovuşturması esnemesi gibi uyutmaya çalışırsın canım ama o da 1 buçuk 2 saati geçmemeli uyanıklık süresi. Sonra uykusuzluktan daha çok ağlar. Bebekler rutini sever. Benimki çok uyumuyor ama düzenli aralıklarla uyutmaya çalışıyorım3 ay 5 günlük suan ya memede ya sallayarak uyutuyorum bu zamana kadar daha birkere kendi kendine uyumadı bilmıyor bile. Cok zorlanıcam ama denıcem böyle kendı kendıne uyumasını öğretebilirmıyım bılmıyrum
Merhaba canım. O bahsettiğin doktora mı devam ediyorsunuz?Bizim bebişinde kakası mukuslu ve bi kaç kere kan gördüm .enfeksiyon olabilir dedi doktor
Aynen aslında dediğin gibi paketli gıdayı şekeri bi de fazla karbonhidratı kessek sorun yok ben biraz da beni motive etsin diye başladım baaklım inş bol bol eksiler görürürzBen de gecen hafta bugun basladm dıyete.yarım kılo gıtmıs her hafta yarım kılo gıtse ayda 2 kılo yapar bu da gayet ıyı.ben dıyetısyene gıtmedm sadece paketlı gıdaları tatlı seylerı ve ekmegı kestm.bebısten vakıt buldukca da spor yapıyorm.zaten sekerın ve unun ne kendımıze ne de sutumuze faydası yok.ıns bol bol eksıler gor tartıda canm
Cnm bu aya kadar o doktora gittik bu ay evimize daha yakın ve doktor tahlil isterse çabuk ulaştıralım diye mehtap hanıma gittik ama aşırı yoğun ya..randevu almamıza rağmen çok bekledik ve çok hızlı gelişigüzel muayene etti..enfeksiyon dedi kakaya ama bence alerji olabilir o bu riskten hiç söz etmedi..Avrupa hastanesindeki doktorumuza whatsaptan kaka fotosunu atmıştık bizi aradı yönlerdirdi daha ilgiliydi ve alerji olabilir ama önce tahlil yapalım demişti.mehtap hanım o kadar hızlı muayene etti ki bi sürü soru soracaktım sormayı unuttum resmenMerhaba canım. O bahsettiğin doktora mı devam ediyorsunuz?