- 20 Mart 2016
- 320
- 464
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #36.641
Ben yarin rotarix yaptıracağım. Ama araştırmadım doktor onu yazdi. Farkı var miKizlar rota virusu icin asi yaptiranlar rotarix mi ,rotateg mi yapildi
Kizlar rota virusu icin asi yaptiranlar rotarix mi ,rotateg mi yapildi
Klasik bebk Sorunlsrı dışında İyi çok şükür.okulum başladı ona alışmsya çalışıyoruz.kilo da da 72 ye saplanıp kaldım. öyle çok görmeyince seni merak ettim.Cok sukur ıyıym canm 102 gunluk olduk buyuyup gıdıyorz.okuyorm ama yazmıyorm 4 gundur de gırmıyorm pek kk ya.sen nasılsn bebıs nasıl
kk birinci noteri çok geçmiş olsun.Yapışıklık derken?
F filmgibi gaz sorununuz ve ağlamalar bitti mi? Oyun halısını alsam bende güvenemiyorum oğluma.Hala kucakta dolaşmak,sağa sola bakmak istiyor.Bol bolda konuşmak.Canı isterse konuşuyor,bi de sinirli bir yapısı var,sakin sakin değil,kızarak konuşuyor :) Uyurken bile ağlaması konuşun diye.Ben böyle ilgi manyaklığı görmedim...
Banada doktor rotateg yazdi. 2doz yapilcak dedi. Eczaneye sorduk bi fark yok arasinda dedi. Evde netten bakinca rotarix 2 doz rotateg 3 doz yapilmali yaziyo. Kafam karistiBen yarin rotarix yaptıracağım. Ama araştırmadım doktor onu yazdi. Farkı var mi
gunaydin kizlar göbüsleriniz ne durumda benim bayagi gobegim kaldi devamli korse takiyorum giydiklerim hic yakismiyor ne yapalimirim acaba bir tavsiyeniz varmi
Bunu hiç duymamıştım paylaştığın için teşekkür ederimtv de herseyi doğal maddelerle temizleyen evde deterjan vs yapan bi adam var belki biliyosundur
ona bi progamda tam bu konuyu anlatirken denk geldim,
peluş oyuncaklar yikanmamali deterjan değmesin bebekler agzini sürüyo dedi, buzdolabı poşetine soksunlar bi günde buzlukta tutsunlar bütün mikrop bakteri ölür dedi, nemli bezle de silebilirsin toz için bence
diğer plastik oyuncaklar için de kaynar suyu legen kova gib biseye koyup içine oyuncaklari atin su soguyana kadae durmasi yeterli kaynatmaya gerek yok demişti
Sağlık ocağı 4. Ay aşısından en az 2 hafta önce rota aşısının yapılmış olması gerek dediDoktor rotarix yazmış bana.2 doz ama kusuyor diye ertelemiştik,4. Ay aşılarıyla birlikte de yaptırabilirsin ilk dozu dedi.Geç mi olur diye düşünüyorum bir yandan da...
Sağlık ocağı 4. Ay aşısından en az 2 hafta önce rota aşısının yapılmış olması gerek dedi
Doğduğu gunlerdeki gibi degil gazi. Ama yine de cok cok cok varkk birinci noteri çok geçmiş olsun.Yapışıklık derken?
F filmgibi gaz sorununuz ve ağlamalar bitti mi? Oyun halısını alsam bende güvenemiyorum oğluma.Hala kucakta dolaşmak,sağa sola bakmak istiyor.Bol bolda konuşmak.Canı isterse konuşuyor,bi de sinirli bir yapısı var,sakin sakin değil,kızarak konuşuyor :) Uyurken bile ağlaması konuşun diye.Ben böyle ilgi manyaklığı görmedim...
Kızımın Gazi bitti çok şükür ama nohut ve mercimek yediğimde rahatsız oluyor, canın istiyorsa vücudunun ihtiyacı olabilir biraz yiyerek deneyebilirsinDuyduğum iyi oldu,yaptırayım o zaman bi an önce.Korkuyorum da yan etkisi olacak diye...
Bu arada birşey daha sormak istiyorum.Herkes yediklerine dikkat ediyor mu hala gaz konusunda? Yoğurt yemek istiyorum artık ama yememeli miyim bilmiyorum.Bu dikkat etme mevzusu tüm emzirme dönemi boyunca geçerli değildir herhalde değil mi?
Biz 2.ay aşılarıyla beraber yaptırdık rotarixi, 2.dozu da 4.ay aşılarıyla beraber yapılacakmış. Doktorumuz böyle istedi.Banada doktor rotateg yazdi. 2doz yapilcak dedi. Eczaneye sorduk bi fark yok arasinda dedi. Evde netten bakinca rotarix 2 doz rotateg 3 doz yapilmali yaziyo. Kafam karisti3ayligiz bu arada. Sizleri merak ettim
Canim ben yoğurt yiyorum her gün bir kase yiyorum çok yemiyorum bir sıkıntı da yaşamadım sadece bakliyat hala yemedimDuyduğum iyi oldu,yaptırayım o zaman bi an önce.Korkuyorum da yan etkisi olacak diye...
Bu arada birşey daha sormak istiyorum.Herkes yediklerine dikkat ediyor mu hala gaz konusunda? Yoğurt yemek istiyorum artık ama yememeli miyim bilmiyorum.Bu dikkat etme mevzusu tüm emzirme dönemi boyunca geçerli değildir herhalde değil mi?
Kızım ne zaman kıkır kıkır gülse hemen hıçkırık tutuyor, artık onu güldürmeye korkar olduk çünkü hıçkırıktan çok rahatsız oluyor.
Bir de bebeğim aşırı hareketli, yani elini tutsam ayaklarını oynatıyor, ayaklarını tutsam elleri durmuyor. Oynatmadığı yeri yok. Poposunu bile kaldırıp köprü yapıyor. Kucağımdayken bile hareketli, sanki bıraksam koşturup gidecek gibi hissediyorum, yani bu kadar hareketli olması normal mi bilemedim. Allah korusun hiperaktiviteden şüpheleniyorum, doktora danışacağım bunu. Daha anne karnında bile belli edermiş bu rahatsızlık kendini, kızım karnımdayken de hep hareket halindeydi.
ay bizde de düzen yok ne yapmamız gerekiyor kızlar ya bilen varsa yardım pleaseUykularınız ne durumda kızlar? Biz tam düzene girdik derken daha berbat bi hal alıyorbirkaç gün gece az uyanıyor uykusu uzuyor diyorum sonra hop yine sık kalkmaya huysuzlanmaya başlıyor. Artık 3 ayı da geçtik gündüz uykuları da çok kısa tek başıma bakıyorum oğluma bu ara çok yorgun düşmeye başladım. En azından geceleri uyuyabildeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?