• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kk birinci noteri kk birinci noteri çok geçmiş olsun.Yapışıklık derken?

F filmgibi gaz sorununuz ve ağlamalar bitti mi? Oyun halısını alsam bende güvenemiyorum oğluma.Hala kucakta dolaşmak,sağa sola bakmak istiyor.Bol bolda konuşmak.Canı isterse konuşuyor,bi de sinirli bir yapısı var,sakin sakin değil,kızarak konuşuyor :) Uyurken bile ağlaması konuşun diye.Ben böyle ilgi manyaklığı görmedim...

Uykularınız ne durumda kızlar? Biz tam düzene girdik derken daha berbat bi hal alıyor :deli:birkaç gün gece az uyanıyor uykusu uzuyor diyorum sonra hop yine sık kalkmaya huysuzlanmaya başlıyor. Artık 3 ayı da geçtik gündüz uykuları da çok kısa tek başıma bakıyorum oğluma bu ara çok yorgun düşmeye başladım. En azından geceleri uyuyabildeydin:işsiz:

Cok sukur ıyıym canm 102 gunluk olduk buyuyup gıdıyorz.okuyorm ama yazmıyorm 4 gundur de gırmıyorm pek kk ya.sen nasılsn bebıs nasıl
Klasik bebk Sorunlsrı dışında İyi çok şükür.okulum başladı ona alışmsya çalışıyoruz.kilo da da 72 ye saplanıp kaldım. öyle çok görmeyince seni merak ettim.

F filmgibi gaz sorununuz ve ağlamalar bitti mi? Oyun halısını alsam bende güvenemiyorum oğluma.Hala kucakta dolaşmak,sağa sola bakmak istiyor.Bol bolda konuşmak.Canı isterse konuşuyor,bi de sinirli bir yapısı var,sakin sakin değil,kızarak konuşuyor :) Uyurken bile ağlaması konuşun diye.Ben böyle ilgi manyaklığı görmedim...

çok teşekkür ederim canım
sünnet olduğu derinin alt kısmı pipisinin başına yapışmış glans deniyo galiba baş kısmına

sunnetten sonra germe yapin dedi doktor ama dikiş açılınca ben cesaret edemedim, bide kabuklanma yaptı pipisinin başı o da yapışmış, neyseki hemen açtı doktor.
ama tabi ben anlamadığım için bugün sabah gidip de doktor bisey diyene kadar içim içimi yedi babasına kızdım sürekli neydi acelen nerden çıktı bu sunnet diye

bu yapışıklık yüzünden tekrar sunnet olan operasyon geciren internette kırk tane hikaye var

Ben yarin rotarix yaptıracağım. Ama araştırmadım doktor onu yazdi. Farkı var mi
Banada doktor rotateg yazdi. 2doz yapilcak dedi. Eczaneye sorduk bi fark yok arasinda dedi. Evde netten bakinca rotarix 2 doz rotateg 3 doz yapilmali yaziyo. Kafam karisti:işsiz: 3ayligiz bu arada. Sizleri merak ettim

gunaydin kizlar göbüsleriniz ne durumda benim bayagi gobegim kaldi devamli korse takiyorum giydiklerim hic yakismiyor ne yapalimirim acaba bir tavsiyeniz varmi

canım benim şu an ayva göbeğim kaldı bi iki aya kalmaz o da gider galiba, yürümek çok faydalı bide karnını içeri çekerek yürü
evdeyken de hep karnını iceri cek

bide nefes alırken karnını içine cekip verirken birakiyosun bu hareketi günlük beş dk yapman da faydalı olur, önce ağrı olur yapamazsin belki beş dk ama yapabildginle basla zamanla artirirsin
aklına geldikce yap bu hareketi. yavas değil de tempolu yap ama

karin kasların arttıkça göbek yağların erir ve kaslar sıkı olduğu için fit durur

bebeğini bacaklarına uzatip havaya 90 derece kaldirip kendine çekip uzatabilirsin tam anlatamamis olabilirim hem bacak hem karin için faydalı olur

benim yapısal olarak göbeğim yok normalde de, 59 la hamile kalmıştım 58 kiloyum su an. sıkıntım bacaklar inşallah zamanla eski haline döner bacaklar da

tv de herseyi doğal maddelerle temizleyen evde deterjan vs yapan bi adam var belki biliyosundur

ona bi progamda tam bu konuyu anlatirken denk geldim,
peluş oyuncaklar yikanmamali deterjan değmesin bebekler agzini sürüyo dedi, buzdolabı poşetine soksunlar bi günde buzlukta tutsunlar bütün mikrop bakteri ölür dedi, nemli bezle de silebilirsin toz için bence
diğer plastik oyuncaklar için de kaynar suyu legen kova gib biseye koyup içine oyuncaklari atin su soguyana kadae durmasi yeterli kaynatmaya gerek yok demişti
Bunu hiç duymamıştım paylaştığın için teşekkür ederim

Sağlık ocağı 4. Ay aşısından en az 2 hafta önce rota aşısının yapılmış olması gerek dedi

Duyduğum iyi oldu,yaptırayım o zaman bi an önce.Korkuyorum da yan etkisi olacak diye...

Bu arada birşey daha sormak istiyorum.Herkes yediklerine dikkat ediyor mu hala gaz konusunda? Yoğurt yemek istiyorum artık ama yememeli miyim bilmiyorum.Bu dikkat etme mevzusu tüm emzirme dönemi boyunca geçerli değildir herhalde değil mi?:KK64:

Doğduğu gunlerdeki gibi degil gazi. Ama yine de cok cok cok var :( geceleri aşırı agliyor, hatta son 20 gundur falan gozlerinden yaşlar gele gele ağlıyor :( gündüz yine daha iyi ama geceleri cok zorlanıyorum malesef. Evet surekli yaninda durulsun ve onunla konusulsun istiyor. Hepsi ilgi delisi :D

Duyduğum iyi oldu,yaptırayım o zaman bi an önce.Korkuyorum da yan etkisi olacak diye...

Bu arada birşey daha sormak istiyorum.Herkes yediklerine dikkat ediyor mu hala gaz konusunda? Yoğurt yemek istiyorum artık ama yememeli miyim bilmiyorum.Bu dikkat etme mevzusu tüm emzirme dönemi boyunca geçerli değildir herhalde değil mi?:KK64:
Kızımın Gazi bitti çok şükür ama nohut ve mercimek yediğimde rahatsız oluyor, canın istiyorsa vücudunun ihtiyacı olabilir biraz yiyerek deneyebilirsin

Kızım ne zaman kıkır kıkır gülse hemen hıçkırık tutuyor, artık onu güldürmeye korkar olduk çünkü hıçkırıktan çok rahatsız oluyor.
Bir de bebeğim aşırı hareketli, yani elini tutsam ayaklarını oynatıyor, ayaklarını tutsam elleri durmuyor. Oynatmadığı yeri yok. Poposunu bile kaldırıp köprü yapıyor. Kucağımdayken bile hareketli, sanki bıraksam koşturup gidecek gibi hissediyorum, yani bu kadar hareketli olması normal mi bilemedim. Allah korusun hiperaktiviteden şüpheleniyorum, doktora danışacağım bunu. Daha anne karnında bile belli edermiş bu rahatsızlık kendini, kızım karnımdayken de hep hareket halindeydi.

Banada doktor rotateg yazdi. 2doz yapilcak dedi. Eczaneye sorduk bi fark yok arasinda dedi. Evde netten bakinca rotarix 2 doz rotateg 3 doz yapilmali yaziyo. Kafam karisti:işsiz: 3ayligiz bu arada. Sizleri merak ettim
Biz 2.ay aşılarıyla beraber yaptırdık rotarixi, 2.dozu da 4.ay aşılarıyla beraber yapılacakmış. Doktorumuz böyle istedi.

Canim ben yoğurt yiyorum her gün bir kase yiyorum çok yemiyorum bir sıkıntı da yaşamadım sadece bakliyat hala yemedim

Kızım ne zaman kıkır kıkır gülse hemen hıçkırık tutuyor, artık onu güldürmeye korkar olduk çünkü hıçkırıktan çok rahatsız oluyor.
Bir de bebeğim aşırı hareketli, yani elini tutsam ayaklarını oynatıyor, ayaklarını tutsam elleri durmuyor. Oynatmadığı yeri yok. Poposunu bile kaldırıp köprü yapıyor. Kucağımdayken bile hareketli, sanki bıraksam koşturup gidecek gibi hissediyorum, yani bu kadar hareketli olması normal mi bilemedim. Allah korusun hiperaktiviteden şüpheleniyorum, doktora danışacağım bunu. Daha anne karnında bile belli edermiş bu rahatsızlık kendini, kızım karnımdayken de hep hareket halindeydi.

Benimkide ayni cnm güldurdüģum zaman sesli olarak hıckırık tutuyo neden oluyor acaba. Dedigin gibi benimkide cok hareketli ucacak gibi eller kollar hic durmuyo hatta yüzüstü yere yatiriyorum nerdeyse popoyu kaldırıp gidecek :)) doktora gidince banada haber verirmisin bende merak ettim.

Uykularınız ne durumda kızlar? Biz tam düzene girdik derken daha berbat bi hal alıyor :deli:birkaç gün gece az uyanıyor uykusu uzuyor diyorum sonra hop yine sık kalkmaya huysuzlanmaya başlıyor. Artık 3 ayı da geçtik gündüz uykuları da çok kısa tek başıma bakıyorum oğluma bu ara çok yorgun düşmeye başladım. En azından geceleri uyuyabildeydin:işsiz:
ay bizde de düzen yok ne yapmamız gerekiyor kızlar ya bilen varsa yardım please

Back