- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #36.621
Arkadaşlar sizlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum .... benim engelli microsefali yani küçük kafası olan bir kız çocuğum var kafa gelişimi küçük olduğundan dolayı bıngıldak kapanmasın diye biz devit3 ü erken dönemde bıraktık.... herneyse şimdi de 2.5 aylık bir oğlum var şehir dışına tatile gitmiştik ailecek rutin kontrolü aksamadın diye uzman bir doktora götürdük neyse muayene etti falan hemen devit 3 ü kesin bıngıldak kapanmak üzere dedi bana da dokundurdu ve (baya baya acıktı) bende sanki açık gibi kapalı degilki diyerek mırıldan dım.... sonra microsefali hastası ablasındanda bahsedince resmen doktor Keske buzamana kadar bile kullanmasaydınız erken den önlem almak gerekir diye resmen beni azarladı.... hiç umursamadım hiç takmadım korkmadım dün kendi doktorumuzda kontrolümüz vardı kendisi Prof ne derse güvenir inanırım gösterdik bıngıldagını sok oldu annesi 3 cm açık bıngıldak bu çocuğun hayatıyla oynamaktıktır şakın bırakmayın devit 3 ü kullanın heleki kıs gününde yiz çocuk güneş görmüyor bu çocuk nasıl gelişim sağlar dedi.... ben şookkk bu tarz önemli konularda siz siz olun sakın tek doktora bağlı kalmayın şimdi size sorum şu ya benim ilk çocuğum olsaydı tecrübem fazla olmasaydı sakın yanlış anlamayın ablamızdan dolayı tecrübelendik evimin yakınındaki hastane olsaydı aylık kontrole o doktora götürüyor olsaydım inanacakmıydım yanı bırakacakmıydım devit 3ü
Çook geçmiş olsun. Microsefali ameliyatı yok mudur? Düzeltilemeyen bir durum mu?