2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yaaa kızlar bende de bulanti yok 6+2 oldum bende ama bişeyim yok pek sadece geceleri mide ağrısı o yüzden de kusuyorum sanırım beni de bu mide ağrıları bitirecek

Yaaa kızlar bende de bulanti yok 6+2 oldum bende ama bişeyim yok pek sadece geceleri mide ağrısı o yüzden de kusuyorum sanırım beni de bu mide ağrıları bitirecek
Mide bulantisi olmadigina sukretmelisin canim o kadar zorluyor ki beni hem psikolojik hem fiziksel her acidan can sıkıcı mide bulantisi

Hosbulduk canim aserme yok ama mide bulantisi asiri derecede her seyden tiksiniyorum.canim hicbir sey istemiyor sen de durumlar nasil canim
Yemek yapmayı çok sevmeme ragmen mutfağa giremiyorum. Koku beni mahvediyor. Mide bulantılarım önceki hamileligimde sabah olurdu , şimdi akşamüstü oluyor. Çok çabuk yoruluyorum, hasta gibiyim. Başım da dönüyor. Sagolsun bu dönemde eşim yemek ve ev işlerini üstlendi :) Asermeye gelince çok aserme gibi değil ama bu aralar hangi yemeğin adını duysam canım çekiyor :) Ama yemek yerken bi anda tiksinip kasigi bıraktigim da oluyor. İlk hamileligimde bu kadar değildi. Neyse sağlıkla doğsun da herseye razıyım ben :)

merhaba kizlar Nasılsıniz. ben persembe hasta olmustum. ustune bide mide bulantisi basladi..bas donme gibi bisiler de oluyor hic halim keyfim yok. canim bisi de yemek istemiyor. .meyve salatalık havuç falan oyle gecistiriyorum. haliyle doymuyorum iyice halsizlesiyorum.sanirim. simdi corba yapmaya cabaliyorum ama o kadar da enerjim yok.

bide acaip gergin ve sinirliyim ya. ilk hamileligim daha rahatti sanki

neler yiyebiliyorsunuz. fikir olur belki
yiyecekleri dusunurken de cogu seyden tiksiniyorum. ilk hamileligimde sadece sabahlari hafif bir bulantim olurdu cubuk krakerle falan gecerdi. calistigim icin o kadar paketli urun yemek zorunda kaliyorum ki cubuk kraker falan da yiyemiyorum simdi

Ahh şu yorgunluklar fenayim dün toz aliyim dedim ama nefes nefese kalıyorum hiç bi iş yapamıyorum tüm yemek ve iş eşime kaldı allah razı olsun eslerimizden tecrübeli arkadaşlar bu dönem ne kadar suruyor acaba

neler yiyebiliyorsunuz. fikir olur belki
yiyecekleri dusunurken de cogu seyden tiksiniyorum. ilk hamileligimde sadece sabahlari hafif bir bulantim olurdu cubuk krakerle falan gecerdi. calistigim icin o kadar paketli urun yemek zorunda kaliyorum ki cubuk kraker falan da yiyemiyorum simdi

Benim bulantım yok. Ama Okuduğum gebelik rehberi kitabında zencefilin bulantıyı azalttığı yazıyor. Zencefilli çay yada zencefil şekeri gibi.
Kokusuz şeyler yemeye çalışın. Ben midemi üşüttüğüm zamanlarda haşlanmış makarna, haşlanmış patates salatası, kokusuz peynirli kaşarlı yağsız tost, ayran gibi kokusuz şeyler yiyebilirdim.

Evet canım, benim bebeğim büyük olduğu için doktorum direkt kürtaja dayanamazsın dedi. Gebelik haftam ilerde olduğundan önce ilaçla düşük, sonra kürtaj uygulandi. Senin ilk gebeliğin mı?

Rabbim yaşatmasın tekrar canım..
Yok canım ilki 10 haftalıkkn kalp atımı olmaması nedeniyle kürtaj
İkinci de çok şükür kızımı kucağıma aldım 9 ay 13 günlük
Bu üçüncü hamileliğim

Yemek yapmayı çok sevmeme ragmen mutfağa giremiyorum. Koku beni mahvediyor. Mide bulantılarım önceki hamileligimde sabah olurdu , şimdi akşamüstü oluyor. Çok çabuk yoruluyorum, hasta gibiyim. Başım da dönüyor. Sagolsun bu dönemde eşim yemek ve ev işlerini üstlendi :) Asermeye gelince çok aserme gibi değil ama bu aralar hangi yemeğin adını duysam canım çekiyor :) Ama yemek yerken bi anda tiksinip kasigi bıraktigim da oluyor. İlk hamileligimde bu kadar değildi. Neyse sağlıkla doğsun da herseye razıyım ben :)
Benim ilk hamileligin ben normalde de cok istahsizdim simdi hepten gitti istahim cok uzuluyorum canim hicbir is yapamiyorum hasta gibiyim ben de hamileligin tadini cikaranlara o kadar ozeniyorum ki :KK43:

Ya öyle tabiki canimmm ama herkeste olunca açaba bende mi sorun var dedim
Bazi hamilelikler bulantisiz sorunsuz geciyormus canim ben de cok dua ettim benim de oyke olsun diye olmadi ne yazik ki sen hazir miden bulanmiyorken iyice besle kendini de bebisi de bulantilarin baslarsa ki umarim baslamaz en azindan simdi gerekli vitaminleri gonder bebise:)

Rabbim yaşatmasın tekrar canım..
Yok canım ilki 10 haftalıkkn kalp atımı olmaması nedeniyle kürtaj
İkinci de çok şükür kızımı kucağıma aldım 9 ay 13 günlük
Bu üçüncü hamileliğim
Amin canim.. Rabbim sana da bidaha yasatmasin inşallah. Kızinda belirtiler nasıldı peki? Hayırlısı olsun tabi ama oğlum olduğu için kalbimden bir de kızım olsa keşke diye de gecirmiyor değilim :)

Benim ilk hamileligin ben normalde de cok istahsizdim simdi hepten gitti istahim cok uzuluyorum canim hicbir is yapamiyorum hasta gibiyim ben de hamileligin tadini cikaranlara o kadar ozeniyorum ki :KK43:
Benim bir arkadaşım da hamile ama ne mide bulantısı ne başka bişey, hiç hamile gibi değil. Ben de özeniyorum ama insandan insana fark ediyor demek ki canım :)

Benim bir arkadaşım da hamile ama ne mide bulantısı ne başka bişey, hiç hamile gibi değil. Ben de özeniyorum ama insandan insana fark ediyor demek ki canım :)
Dogrudur canim insani psikolojik olarak da yıpratıyor cok bulanti durumu.doktorum premesis diye bi vitamin verdi bulantiyi azaltiyormus onu kullanmaya baslicam ama artik yer etti ben de gibime geliyor:KK43:

Aynen canim bende hastaymisim da surekli dinlenmeye ihtiyacim varmis gibi hissediyorum. Ama doktorlar surekli hamilelik hastalik degildir diyip duruyorlar. Bizi gorseler kararlarini degistirirler:KK70:
Aynen katılıyorum ben de hiç bir iş yapamıyorum çok halsizim bir türlü geçmiyor yorgunluk.. doktor bunun için bir vitamin verdi ama bulantı yapacak diye korkumdan içemedim :KK43:

Amin canim.. Rabbim sana da bidaha yasatmasin inşallah. Kızinda belirtiler nasıldı peki? Hayırlısı olsun tabi ama oğlum olduğu için kalbimden bir de kızım olsa keşke diye de gecirmiyor değilim :)

Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canım

Kızımda ve ilk gebeliğimde 6 haftalık olunca bulantı istifra bir başladı ki yaşamayan bilmez bunu serumlar bile fayda etmezdi

Sürekli wc ye gitme gereği duyardım hiç su içemesem de bir şey yiyemesem de

Gece uyuyamazdım sabah 9 10da fln uyurdum ikindiye kadar çok saçma bir hayatım vardı

İlk başlarda böyleydi 20 haftadan sonra da göğüs kafesi kemiklerim ağrırdı sonra sürekli ağrı sızı fln :)

X