2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ya öyle tabiki canimmm ama herkeste olunca açaba bende mi sorun var dedim
Bende de bisey yok kuzum. Herkeste olmayabilir. Bence şükret cekenleri ne kadar zorladigini goruyoruz. Keyfini cikar kuzun seni zorlamiyo:anne: hem bulanti kusma vs vucudun hamilelige tepkisidir. Vucudun birseylerin farkli gittigini soyluyor bu belirtilerle. Bak bizim vucudumuz hemen durumu kabullenip sorun yok diyor kisaca:halay:

Rabbim yaşatmasın tekrar canım..
Yok canım ilki 10 haftalıkkn kalp atımı olmaması nedeniyle kürtaj
İkinci de çok şükür kızımı kucağıma aldım 9 ay 13 günlük
Bu üçüncü hamileliğim
Benimde ayni seyler gecti basimdam. 9 haftalikken kalbi durdu ilkinde. Ikincisi kizim var 19 aylik Allahim uzun saglikli omurler nasip etsin cumlemizinkine. Bu da ucuncu gebelik bakalim hayirlisi saglikli sekilde alırız insallah kucaklarimiza. Yalniz senin kiz baya kucukmus 9 aylik. Ben benim zilliyle napacam diye dusunuyordum cok kucuk daha diye Allah kolaylik verecek insallah

Size de gunler gecmiyor gibi gelmiyor mu arkadaslar bana sanki gecmiyor gibi geliyor da :KK70:
9 ay hic gecmeyecek. Normalde hayati yavas yavas yasamayi tercih ederken simdi bir an once aksin gitsin istiyorum zamani:KK48:
Ben kızımda ekşi istiyordum bunda canım tatlı çekiyor bakalım tutuyor mu ekşi tatlı olayı göreceğiz

Benim kizimda canim acayip tatli cekerdi kac kavanoz nutella bitirdigimin hesabi yok ama kizim oldu:KK73:bide karnimi goren erkek derdi. Bigun hastanede randevu saatimi bekliyorum. Yanimda kadinin biri baya iddiasti benimle erkek o dontorun ya lis soylemis sana diye:p

Oğluma hamileyken sat 27 temmuzdu hamile kaldığım ay ağustos
Yaş 22+8=30-9=21 erkek oğlum doğru çıktı
Şuan yaş 29+2=31-9=22 bunda da kız çıkıyor :)
Kızlar sizde denermisiniz

28+2=30-9=21 erkek çıkıyor amanin:sampiyon:
Cin de erkek diyor:KK68: ay hadi insallah

Hanımlar öğlende yazdım keseyi alttan 4.5 5 haftalıkken görüntüleyebiliyormuş bazı hekimler. Bilginiz varmı. Gerçekten bu strrs mahvetti beni ya .

Hanımlar öğlende yazdım keseyi alttan 4.5 5 haftalıkken görüntüleyebiliyormuş bazı hekimler. Bilginiz varmı. Gerçekten bu strrs mahvetti beni ya .
Ben alttan bakilacak diye gittim cunku devletteki doktor gel attan gorunur demisti ama ozel doktora gittim hemen krindan bakti ve gordu ayrica sikisik bile degildim aninda gorundu kese 5+2deydim deger yuksekse gorunuyor ben degerim kacti bilmiyorum amav1 hafta oncesi kan tahlillerimi goturmustum 341.1 di degerin iyiymis simdoye baya yukselmistir gel bakalim dedi sadece doktor

Benimde ayni seyler gecti basimdam. 9 haftalikken kalbi durdu ilkinde. Ikincisi kizim var 19 aylik Allahim uzun saglikli omurler nasip etsin cumlemizinkine. Bu da ucuncu gebelik bakalim hayirlisi saglikli sekilde alırız insallah kucaklarimiza. Yalniz senin kiz baya kucukmus 9 aylik. Ben benim zilliyle napacam diye dusunuyordum cok kucuk daha diye Allah kolaylik verecek insallah

9 ay hic gecmeyecek. Normalde hayati yavas yavas yasamayi tercih ederken simdi bir an once aksin gitsin istiyorum zamani:KK48:

Benim kizimda canim acayip tatli cekerdi kac kavanoz nutella bitirdigimin hesabi yok ama kizim oldu:KK73:bide karnimi goren erkek derdi. Bigun hastanede randevu saatimi bekliyorum. Yanimda kadinin biri baya iddiasti benimle erkek o dontorun ya lis soylemis sana diye:p

28+2=30-9=21 erkek çıkıyor amanin:sampiyon:
Cin de erkek diyor:KK68: ay hadi insallah
Senin bi tane daha çocuğun var dimi onuda hesaplarmısın canım

Kızlar 2 gün önce başım döndü bayılacak gibi oldum aynı şeyi bugünde yaşadım aranızda benim gibi olan varmı.18 aylık oğlum var hala emiyo.geceleride sürekli uyanıyorum yorgunluktan mı acaba

Senin sat sanırım ocak ayının sonu o yüzden şubat ayını yani yaşın+2 olacak
Sat 28 ocak canım. 1986 mayis doğumluyum.
Canım hamile kaldığın yaşı + hamile kaldığın ay ( sat ayın sonlarına doğruysa diğer aydan hesapla canım )
Çıkan sonuçtan 9 çıkartacaksın
Şimdi ben 30 yaşındayım. Sat tarihim 28 Ocak. 30+2-9=23 doğru mu canım? Tek çıkınca kız mı oluyor?

X