2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hanımlar bu pıhtılaşma sorunu nedeni ile düşük yapabilme ihtimali var ya. Başınıza geldimi Allah korusun. Onunla alakalı test ne zmn yapılıyor
3 kez geldi , düşük yaptıktan sonra yapılıyor test. Neden varmış gibi düşündünüz yaygın bişey değil ayrıca pıhtılaşma si olup ilaçsız doğum yapan da var benim gibi ilaç kullanıp dusuk yapan da var Allah ne zaman ol derse o zaman olacak evham yapmayın.mesela dr bana bisuru olumsuz şey söyledi ama ben bebeğimi doğuracağıma ve sağlıklı olacağına inanıyorum. İnandığım şeyi yaşayacağım Allahın izniyle

Kızlar progestan kullananlar vajinadan kullanınca saatler sonra bile beyaz beyaz akiyor my sizde de doktor akmasin ileriye it dedi ana çok zor içince de çok uyku ve baş dönmesi yapıyor bende o yüzden nası yapıyorsunuz siz
İçeri ittikten sonra 15 dk uzan dedi benim de sabah yaptığım ise gidene kadar çamaşıra çıkıyordu artık alarm kurup yapip bi yarım saat daha uyuyacağım

Kizlar gunaydin iyiki hafta sonlari varda uyuyup dinleniyoruz 1 gunde olsa. Ne cok konusmussunuz ben gunduz evde olmadigimdan uyuyamiyorum aksam 9 dedi mi kaykiliyorum valla. Ben sabah kefir icmek gibi bir hata yaptim dun ve ise varir varmaz kendimi tuvalete zor attim sut bitmisti kefirle kahvalti yapmistim ama sonu husran birde ogun arasinda deneyecegim hakalim ne olacak. Aramiza yeni gelenler hosgelmisler insallah saglikla bu sureci hepberaber atlaririz.

Kızlar tahmini son adetini ze göre bebeğin büyüklüğü ile ultrason tarihiniz tutuyo mu benim tutmadı daha küçük çıktı ultrasonda ya böyle olan var mı aranızda :110:
Ben varım canım 27 ocak sat benim ama bebisim daha 5 haftalik gibi yavaş yavaş sindire sindire büyüyor . Üzülme büyüsün yeter ilerde yetişir akranlarina

Kızlar bana sabah bulantısını ayrıntılı anlatırmısınız.
Benim sabahları ağzımda boğazımda iğrenç tat ve birikinti oluyor onu çıkarmak için uğraşırken öğürüyorum bu mu bulantı , çok cahilim.

5+6 da bende de hiç bulantı falan yok çok şükür.
Bir iki gün yemeyi çok kaçırınca midem kötü oldu ama o da hamilelikte değil aşırı yemekten sanırım.
Ben bulantı da istemiyorum gerçi inşallah rahat atlatırım bulantım olmaz diyorum. Ama burada herkesin bulantısı olunca da sabahları kendimi yokluyorum ay acaba bulanıyor mu diye :KK70: sanırım bulanmıyor daha hiç istifra etmedğime göre :KK70:

Merhabalar bende kasım annesi olucam ikinci bebegim olucak kısmet olursa ilk çocuğum daha 1 bucuk yaşında süpriz bebek oldu bu bizim için ama mutluyuz şu anda hernekadar gecenin 4 unde abimizle ugrasmayi daha bitirememis olsakta..
Rabbim hepimize kolay bir hamilelik nasip etsin insallah

hayırlı olsun canım...

Aaaa öyle mi bize hiçbir şey demedi hamile filan diye. Aynen benim de kefir maya var. Ben çok seviyorum eşim çok sevmiyor benim ama ben de yaptığım herşeye katıyorum yoğurt çorbasına cacigq poğaça ya öyle içmezsem böyle yediririm diyorum :halay::KK48:

helal olsun :halay: bende yoğurt mayalarken kefir koyuyorum yoğurun gazını alsın diye canım

Kızlar bana sabah bulantısını ayrıntılı anlatırmısınız.
Benim sabahları ağzımda boğazımda iğrenç tat ve birikinti oluyor onu çıkarmak için uğraşırken öğürüyorum bu mu bulantı , çok cahilim.

Canım bendede aynısı oluyodu ama gittikce fazlalasiyo kokulara hassaslasıyosun bazi kokular daha cok mideni bulandıriyo ben dün ilk defa istifra ettim ama bana genelde ac karnına oluyo sabahları oluyo özellikle.

Kızlar tahmini son adetini ze göre bebeğin büyüklüğü ile ultrason tarihiniz tutuyo mu benim tutmadı daha küçük çıktı ultrasonda ya böyle olan var mı aranızda :110:

benimki sata göre 5 gün ilerde gidiyor olabiliyor o kuzeniminde geriden geliyordu...

Aynen kızlar belli olmuyor USG de ya ilerde yada geriden geliyor benim ilk hamileligimde 36 haftalıkken gittiğimde doktor 38 haftalık görünüyor dedi de iki hafta önceden doğumu bekledim durdum ama sat a göre geldi kuzum :)) bu bebişim de sat bilmediğimden artık kontrollerde USG ölçülerine gore hareket edeceğim bende birkaç sefer daha doğru çıkarsa kendime ona göre sat belirleyecegim

X