- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.501
Benim bir kızım var 9 aylık arkadaşlar bu da 3. Gebeliğim sorularınız olursa sorabilirsiniz az buçuk tecrübeli sayılırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bir kızım var 9 aylık arkadaşlar bu da 3. Gebeliğim sorularınız olursa sorabilirsiniz az buçuk tecrübeli sayılırız
Amin canım çok teşekkür ederim. Kötüymüş cidden, benim oglumdaki belirtilerden şimdiki belirtilerim biraz farklı gibi cinsiyeti farklı o yüzden mı acaba dedim :) Hayırlısı olsun canım..Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canım
Kızımda ve ilk gebeliğimde 6 haftalık olunca bulantı istifra bir başladı ki yaşamayan bilmez bunu serumlar bile fayda etmezdi
Sürekli wc ye gitme gereği duyardım hiç su içemesem de bir şey yiyemesem de
Gece uyuyamazdım sabah 9 10da fln uyurdum ikindiye kadar çok saçma bir hayatım vardı
İlk başlarda böyleydi 20 haftadan sonra da göğüs kafesi kemiklerim ağrırdı sonra sürekli ağrı sızı fln :)
Aynen canım geçmiyor ultrasonda bi hafta kadar daha minik çıktı benim ufaklık ve kalp için haftaya gidicem gecmiyo günler gerçekten gecmiyo ayyyySize de gunler gecmiyor gibi gelmiyor mu arkadaslar bana sanki gecmiyor gibi geliyor da
Aynen canim sayili gun cabuk gecer derler ama yok gecmiyor ben kalp atisini gordum ama dinletmedi doktorum duymak da istiyorum aslinda olmadi baska bi doktora gidip dinlicem cok stresleniyorum.su an calismiyorum da hep evdeyim kurup duruyorum bi gecseydi su dokuz ay hayirlisiyla kucagimiza alsaydik bebislerimiziAynen canım geçmiyor ultrasonda bi hafta kadar daha minik çıktı benim ufaklık ve kalp için haftaya gidicem gecmiyo günler gerçekten gecmiyo ayyyy
Bir seyler yedikten sonra hafif bir bulanti hissediyorum onun disinda bulantiya dair hic bir sey yok...Yaaa kızlar bende de bulanti yok 6+2 oldum bende ama bişeyim yok pek sadece geceleri mide ağrısı o yüzden de kusuyorum sanırım beni de bu mide ağrıları bitirecek
Bir seyler yedikten sonra hafif bir bulanti hissediyorum onun disinda bulantiya dair hic bir sey yok...Yaaa kızlar bende de bulanti yok 6+2 oldum bende ama bişeyim yok pek sadece geceleri mide ağrısı o yüzden de kusuyorum sanırım beni de bu mide ağrıları bitirecek
Bu haftalarda duymak degil gormrk dogru olan zaten o kadar minik ki kendi kalp atisindan etkileniyormus o nedenle bilincli doktor sesi dinlermez canim 10 12 hafta arasi dinletiyorlar kalp atisiniAynen canim sayili gun cabuk gecer derler ama yok gecmiyor ben kalp atisini gordum ama dinletmedi doktorum duymak da istiyorum aslinda olmadi baska bi doktora gidip dinlicem cok stresleniyorum.su an calismiyorum da hep evdeyim kurup duruyorum bi gecseydi su dokuz ay hayirlisiyla kucagimiza alsaydik bebislerimizi
Ya aslında bir derdim var benim, göğüsler. İki gündür göğüslerim iki ayrı tarafa bakıyor gibi oldu, koyulaşma tamam eyvallah bekliyordum ama bu ayrıklaşma doğal mı?
Ve doğum emzirme bitince eski haline dönecekler mi? Yoksa böyle ayık ve koyu renk mi olacak?
Baktıkça moralim bozuluyor ya
Amin canım çok teşekkür ederim. Kötüymüş cidden, benim oglumdaki belirtilerden şimdiki belirtilerim biraz farklı gibi cinsiyeti farklı o yüzden mı acaba dedim :) Hayırlısı olsun canım..
Canım bende oğluma hamile iken tatlı çekiyordu canımBen kızımda ekşi istiyordum bunda canım tatlı çekiyor bakalım tutuyor mu ekşi tatlı olayı göreceğiz
Arkadaşım diyarbakir memorialde neval hanıma gidiyor. Çok memnun canım.Doktorum konusunda endişelerim var. Diyarbakırda önerebileceğiniz yüreğimi rahatlatabilecek dr varmı
Canım bende oğluma hamile iken tatlı çekiyordu canım
Bunda genelde hep ekşi ama Çin takvimine göre erkek gösteriyor çevremdeki herkeste doğru çıktı Çin takvimi
Bende dahil
Dogru soyluyosun canim ama iste insan pimpirikleniyor bu arada sizler napiyorsunuz vakit gecirmek icin tum hamisler ben dakikalari sayiyorum daBu haftalarda duymak degil gormrk dogru olan zaten o kadar minik ki kendi kalp atisindan etkileniyormus o nedenle bilincli doktor sesi dinlermez canim 10 12 hafta arasi dinletiyorlar kalp atisini
Bi kızda bana inşallah :)Anladım çin takvimi kızımda tutmadı hatta insanlar inanmadı kendileri de hesapladılar yok tutmadı :) bazı aylarda doğanlar +1 ekliyormuş bazı aylar +2 eklenşyormuş fln her şeyi yaptılar ama ı ıh tutmadı işte kızçem oldu dünyalar tatlısı :)
Çin takvimi bende de tutmamıştı canım. Kız diyordu, oğlum oldu. Canım ilk üç ay eksi çekti sonra tatlı çekti. Kaybettigim bebegimde de kız diyordu ama erkekti. Bu kez erkek diyor sanırım yine tersi olacak:) Herşeyin hayırlısı..Anladım çin takvimi kızımda tutmadı hatta insanlar inanmadı kendileri de hesapladılar yok tutmadı :) bazı aylarda doğanlar +1 ekliyormuş bazı aylar +2 eklenşyormuş fln her şeyi yaptılar ama ı ıh tutmadı işte kızçem oldu dünyalar tatlısı :)