2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam hanimlar nasilsiniz bakalim tatil nasil gidiyor.
Ben kendimi hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorum ya. Cok ilginc seyler yasiyorum bunda hayirlisi bakalim.:işsiz:
Aynen canim bende hastaymisim da surekli dinlenmeye ihtiyacim varmis gibi hissediyorum. Ama doktorlar surekli hamilelik hastalik degildir diyip duruyorlar. Bizi gorseler kararlarini degistirirler:KK70:

Selam hanimlar nasilsiniz bakalim tatil nasil gidiyor.
Ben kendimi hamile gibi degilde hasta gibi hissediyorum ya. Cok ilginc seyler yasiyorum bunda hayirlisi bakalim.:işsiz:

Merhaba cnm ayni dert bendede var cnm hicbisey yapmak istemiyo yemek yapmak istiyorum biraz ortalik toplayim diyorum yoruluyorum hemen ya hic alıskin degilim bem böyle hasta gibi yatmaya kalktigim zamanda basim dönüyo nefes alıslarim degisiyo :KK43:

Merhaba cnm ayni dert bendede var cnm hicbisey yapmak istemiyo yemek yapmak istiyorum biraz ortalik toplayim diyorum yoruluyorum hemen ya hic alıskin degilim bem böyle hasta gibi yatmaya kalktigim zamanda basim dönüyo nefes alıslarim degisiyo :KK43:

aynı dert bende de var malesef eşim giriyor mutfağa ben kokudan yemek bile yapamıyorum...

Arkadaşlar iyi pazarlarınız olsun.
Bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum. Kese ve içindeki bebek en erken ultrasondan kaçıncı haftada gözüküyor bilenleriniz beni bilgilendirirse çok memnun olurum. İlk bebeğimde geç gittiğim için doktora kese, bebek, kalp atışı hepsini birlikte görmüştüm:) İkinci bebeğim bildiğiniz gibi kayıpla sonuçlandı. Şimdi bu bebeğim için acele ediyorum ki doktor aspirin, düşük hapı başlatıcam demişti ama gitmişken de boş dönmek istemiyorum o yüzden bu kese ve bebek olayını sorayım dedim sizlere.

Arkadaşlar iyi pazarlarınız olsun.
Bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum. Kese ve içindeki bebek en erken ultrasondan kaçıncı haftada gözüküyor bilenleriniz beni bilgilendirirse çok memnun olurum. İlk bebeğimde geç gittiğim için doktora kese, bebek, kalp atışı hepsini birlikte görmüştüm:) İkinci bebeğim bildiğiniz gibi kayıpla sonuçlandı. Şimdi bu bebeğim için acele ediyorum ki doktor aspirin, düşük hapı başlatıcam demişti ama gitmişken de boş dönmek istemiyorum o yüzden bu kese ve bebek olayını sorayım dedim sizlere.
Sen kacinsi haftandasin brn 5+2 de gordum keseyi kalp atisi icin 7+2de gidicem

5.haftam yarılansın bende o zaman gideyim madem. Bir yandan korkuyorum bir yandan mutluyum. Dengem bozuldu bu aralar:)
Kimin içinde ne korkusu varsa Allahım içinden söküp alsın inşallah.. Mutlu mutlu bir topic olsun dilerim aramıza katılacak olan arkadaşlarım için de.

Okuduğum kadarı ile 4.5 haftalıkken yada 5 haftalıkken alttan muayene ile kese görülüyormuş ve şanslı isek kalp atışını da duyuyormuşuz. Ve yine okuduğum kadarıile beta hcg 1500 üstü olunca alttan muayenede kese gözükürken 3000 4000 civarında karından gözüküyormuş. Benim dr.um neden bu kadar erteledi beni. Dün adetimin 4. Günü geçmişken değerim 843 idi. Bu değere dek adet günü 109 2 gün sonrası 332 idi. Yani artış düzenli idi. Ptesi zannımca en az 1600 olması lazım. Nedn beni haftaya cuma çağırdı.

X