- 17 Aralık 2016
- 3.300
- 5.944
- 39
Bebeğine trovazol krem kullanan oldu mu?
Ben kullantim, poposunda gecmeyen pisigi vardi ama benjmkinde hala afwdersin kakasini biraz bekleteyjm yinw oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğine trovazol krem kullanan oldu mu?
Bize dr veriyorBebeğine trovazol krem kullanan oldu mu?
benimkilerde de o pek yok. Enteresan takmıyorlar birbirlerini tek yumurta ikizleri aslında aralarında duygusal bir bağ olmalı falan dersinMasallah ya ne güzel benimkilerin birbiriyle alakası yok tek benzer huyu biri agladımı digeride aglıyor
nefes alamiyordu hic hastaneye geldik simdi 3 kere hava verdiler.atesi de baya yuksek,ilaclar fayda eder insallah
Geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
Çok geçmiş olsun canımSagol canim.dun hastaneye yattik,zorlu bir aksamdi ama cok sukur simdi daha iyi.birazdan taburcu edebilir,evde buhar vermeye devam edicez
Ay benim sıpa da aynı ya titriyo vermeye calışırsam basıyo cığlıkla aglamayı ne etcez bu işi probiyotikli yogurt mayaları varmıs onlar daha tatlı oluyormus eger bugun de denedigimde aynı yaparsa yine ara verip bir de o mayayla denemek istiyorumBen ek gıdada cok agır gıdıyrm ya
Ikı gundur ıkı uc mama kasıgı yogurt denıyrz hıc sevmedı. Cok eksı bırsey yersınızde ıcınız tıtrer ya, oyle tıtredı.
Çok geçmiş olsun canmSagol canim.dun hastaneye yattik,zorlu bir aksamdi ama cok sukur simdi daha iyi.birazdan taburcu edebilir,evde buhar vermeye devam edicez
Ben Labne veriyorum canım evde yapıyorumKızlar peynir nasıl veriyorsunuz? Evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazır peyniri suda tuzu çıksın diye bekletip onu mu veriyorsunuz yarın peynirde sıra da:)
Ay benim sıpa da aynı ya titriyo vermeye calışırsam basıyo cığlıkla aglamayı ne etcez bu işi probiyotikli yogurt mayaları varmıs onlar daha tatlı oluyormus eger bugun de denedigimde aynı yaparsa yine ara verip bir de o mayayla denemek istiyorum
Çok geçmiş olsun canm
Ben blw şeklinde denediğim için kalıp peynir olması lazım labne zor olur anca kaşıkla olurBen Labne veriyorum canım evde yapıyorum
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar peynir nasıl veriyorsunuz? Evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazır peyniri suda tuzu çıksın diye bekletip onu mu veriyorsunuz yarın peynirde sıra da:)
Ay benim sıpa da aynı ya titriyo vermeye calışırsam basıyo cığlıkla aglamayı ne etcez bu işi probiyotikli yogurt mayaları varmıs onlar daha tatlı oluyormus eger bugun de denedigimde aynı yaparsa yine ara verip bir de o mayayla denemek istiyorum
Çok geçmiş olsun canm
Nasıl gidiyor blw?Ben blw şeklinde denediğim için kalıp peynir olması lazım labne zor olur anca kaşıkla olur
İdare ediyoruz canım:) hımm ole yaparm o zamn canım sagol☺Nasıl gidiyor blw?
Pişmiş sütten yapabilirsin kalıp gibi az tuzlu veya tuzsuz sen deyince aklıma geldi bak bende yapayım
Canım tatlılıkla alakası yok bence de. Tamamiyle ek gıdaya verdiği tepkiye. Bugün al kapağını haşlayıp, pirinç onu ile pişirip tarçınla tatlandırarak verdim. Yine hiç sevmedi suratı çok komikti. Tadına baktım aslında gayet güzeldiKızlar peynir nasıl veriyorsunuz? Evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazır peyniri suda tuzu çıksın diye bekletip onu mu veriyorsunuz yarın peynirde sıra da:)
Çok geçmiş olsun canm
Merhaba hayırlı doğumlar dilerim, inşallah bebeğini sağlıkla kavuşursun. Önümüzdeki yıl her şeyin dahada pahalı olacağını düşünürsek şu an ki sonu indirimlerinden yararlanabilirsinMerhaba güzel anneler.. 2017 Haziran annelerine bakayım bi dedim, seneye bu zamanlar ne yaşayacağım diye.. Ne kadar güzel zamanlara gelmişsiniz
Bebekleriniz için olmazsa olmaz dediğiniz eşyalar neler? Sonrası için çok daralmayalım diye anne yanı yatağını ve bebek arabasını alayım diyorum mesela.. Erken değil, değil mi? Ne tavsiye edersiniz?
Hayırlı olsun ☺ kendi yatak odanıza bi beşik çok iyi olur, bebek arabası ben travel aldım memnunum, kanguru iyi oluyor, telsiz çok iyi kendi evinde kullanmasan bile bi yere gittiginde hayat kurtarıcı ve AliExpresste çok güzel fotoluk aksesuarlar var onlardan alabilirsin☺Merhaba güzel anneler.. 2017 Haziran annelerine bakayım bi dedim, seneye bu zamanlar ne yaşayacağım diye.. Ne kadar güzel zamanlara gelmişsiniz
Bebekleriniz için olmazsa olmaz dediğiniz eşyalar neler? Sonrası için çok daralmayalım diye anne yanı yatağını ve bebek arabasını alayım diyorum mesela.. Erken değil, değil mi? Ne tavsiye edersiniz?
Ay yerim o tiplerini ama ya☺Canım tatlılıkla alakası yok bence de. Tamamiyle ek gıdaya verdiği tepkiye. Bugün al kapağını haşlayıp, pirinç onu ile pişirip tarçınla tatlandırarak verdim. Yine hiç sevmedi suratı çok komikti. Tadına baktım aslında gayet güzeldi
5 miihangi ara o kadar çıkardılar. Peşpeşe mi çıkıyor bu dişler? Ay iki tanesi beni verem etti. Snn bebisler de çok Zorlanıyor mu ya:)) benimkiler de beşincileri çıkarıyor beni ısıracak diye ödüm kopuyor :))
Lor yaptım canım süzgecte süzüldükten sonra neredeyse kalıp peynir gibi oldu.ondan küçük koparıp önüne koyuyorum.blw yapmıyorum ama benim kız parmak emmesin diye ne bulsam önüne koyuyorum agzına parmagını götürmesinde yiyecek bişeyler götürsün diyeKızlar peynir nasıl veriyorsunuz? Evde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa hazır peyniri suda tuzu çıksın diye bekletip onu mu veriyorsunuz yarın peynirde sıra da:)
Çok geçmiş olsun canm
Nsl yapiliyor tarif verebilir misinNasıl gidiyor blw?
Pişmiş sütten yapabilirsin kalıp gibi az tuzlu veya tuzsuz sen deyince aklıma geldi bak bende yapayım
Anne yanina yapisan büyük beşik(3 ay sonra bı de hamak aldık) ya da alt değiştirme ünitesi olan park yatak. İnsanın beli kopuyor alt üst değişiminde.Merhaba güzel anneler.. 2017 Haziran annelerine bakayım bi dedim, seneye bu zamanlar ne yaşayacağım diye.. Ne kadar güzel zamanlara gelmişsiniz