- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebeğimin yüzünde atopik dermatit vardı krem sürdük geçmişti yoktu iki aydır ama şimdi kollarında ve ayaklarında değişik bişey var mantarmı cilt kuruluğu mu bilmiyorum pütür pütür bi fikri olan varmı doktora gitmelimiyim Eki Görüntüle 2082864 Eki Görüntüle 2082865
Sağol canımbana cok atopi demratid kabarmasi gibi gelmedi canim yikayip nemlendirdin mi kremle.gecmediyse normal tedavi kremini surersin olmazsa,icin rahat etmiyorsa kasinip dokuntu varsa goster tabi
kizlar kizim aniden hastalandi,iki gun once burun akintisiyla basladi hapsirma oksuruk.bronsiolit dedi dr,film cektirdik biraz cigerlere inmis cok zor nefes aliyor.Novosef igne verdi 1 haftalik yarim doz,kullanan var mi insallah tedavisi sonuc verir.Kiyamiyorum hic igne yakiyormus ta,baska yolu yokmudur acaba,ekstra rahatlatacak onerileriniz var ise yasayanlardan bekliyorum
kizlar kizim aniden hastalandi,iki gun once burun akintisiyla basladi hapsirma oksuruk.bronsiolit dedi dr,film cektirdik biraz cigerlere inmis cok zor nefes aliyor.Novosef igne verdi 1 haftalik yarim doz,kullanan var mi insallah tedavisi sonuc verir.Kiyamiyorum hic igne yakiyormus ta,baska yolu yokmudur acaba,ekstra rahatlatacak onerileriniz var ise yasayanlardan bekliyorum
Gecmis olsun canim hic uzulme bunlar hep bagisiklik kazandiriyor o yonden bak. Tabiki istemeyiz ama ne kadar kollasan da yasaniyor heleki buyuk sehirlerde. duzgun kullanin ilaclarinizi gecer birkac gune insallah.allah razi olsun kizlar,tum bebeklerimize sifalar versin, beterinden korusun.En zor kis mevsimini geciricez herhalde ufak olduklari icin,hele ilk bebegi olanlarimiz icin tecrubesizlikte yoruyor insani uzuyor
ha yok ben hep ayni saticidan aliyorum,bez sahte degilsite olarak ta cogu ihtiyacimi alirim,sknti yasamadim hic.Zaten site guvenilir ama saticilardan yana sknti cikarsa cikiyor.Eskiden hepsiburada kendi gonderim yapiyordu simdi o da ayni saticili sisteme gecmis.
Gecmis olsun canim hic uzulme bunlar hep bagisiklik kazandiriyor o yonden bak. Tabiki istemeyiz ama ne kadar kollasan da yasaniyor heleki buyuk sehirlerde. duzgun kullanin ilaclarinizi gecer birkac gune insallah.
Cok gecmis olsun..bnm bebegim de goguse inen hirilti vardi..doktor antibiyotik arti ventolin surup verdi..ventolin hiriltiyi bi kac gune gecirdi..gunde 3 kez 1 cqy kasigi.yine de doktora sorun.nefes alamiyordu hic hastaneye geldik simdi 3 kere hava verdiler.atesi de baya yuksek,ilaclar fayda eder insallah
Arkadaşlar benim kızım da 4 haziran doğumlu. Kilosu 7 bile değil. Kan ilacı falan hiç bişey kullanmadım. Çok hareketli emekliyo. Komandolar gibi çeke çeke gidiyo kendini. Kesinlikle kullanmayın demiyorum herkesin kendi fikri ama ilaç kullanmak bebeklerin bağışıklık sisteminin gelişmesine engel oluyo. Vücudu savaşacakken mikroplarla ilaçlar savaşıyo. Bi dahakine daha bs daha düşük olduğu için daha çok ilaç zorunlu oluyo. Bence bırakın hapşırsın öksürsün. Burnu aksın. Yaşasın hastalığını. Bol bol emzirmek antibiyotik gibi oluyo onlara. Ben hiç ilaç kullanmadım bi kaç kez hasta oldu. Gözü de akıyo onun için de kullanmadım geçer 1 yaşına kadar
Geçmiş olsun. Oğlum grip olmuştu oksuruyordu çok fena. on gün bekledim gecmeyince dra gittim ama Allah'tan inmemisti cigere. Allah şifa versin.nefes alamiyordu hic hastaneye geldik simdi 3 kere hava verdiler.atesi de baya yuksek,ilaclar fayda eder insallah
Ben kendime uyarladım sırayı canım çorba falan da ekledim listeye. Yumurta sanırım önümüzdeki hafta vereceğim aratıyorum blw sayfasında bakıyorum nasıl yapıp vermişler ona göre yapıyorum bende. Yarın yine yoğurt deneyeceğiz bizim sıpa yogurdu sevmedi ilk verdigimde cıglık atarak istemedi resmen ara verdim yarın tekrar deneyecegim inşallah yer bu kezBlw yapan annisler nsl gidiyor tadimlar?yumurtayı nsl veriyorsunuz? Minnacık parmakları ile yiyemiyorlar dimi. Bir de sıraya uyuyor musunuz?
Canım ben blw yapmıyorum .yumurtayı eger omlet seklinde yapacaksam içğne bazen kabak bazen avokado bazen ywsillikler yada lor filan katıp zeytinyagı veya tereyagında pişşriyorum.bşrazcıkta tam bugday unu eklşyorum bazen.katı olması için.mandalina diliminin yarısı kadar önüne koyuyorum kendisi yiyo.sewiyo eliyle herseye dalmayıBlw yapan annisler nsl gidiyor tadimlar?yumurtayı nsl veriyorsunuz? Minnacık parmakları ile yiyemiyorlar dimi. Bir de sıraya uyuyor musunuz?
Cok gecmis olsun..bnm bebegim de goguse inen hirilti vardi..doktor antibiyotik arti ventolin surup verdi..ventolin hiriltiyi bi kac gune gecirdi..gunde 3 kez 1 cqy kasigi.yine de doktora sorun.
Geçmiş olsun. Oğlum grip olmuştu oksuruyordu çok fena. on gün bekledim gecmeyince dra gittim ama Allah'tan inmemisti cigere. Allah şifa versin.
Canım ben blw yapmıyorum .yumurtayı eger omlet seklinde yapacaksam içğne bazen kabak bazen avokado bazen ywsillikler yada lor filan katıp zeytinyagı veya tereyagında pişşriyorum.bşrazcıkta tam bugday unu eklşyorum bazen.katı olması için.mandalina diliminin yarısı kadar önüne koyuyorum kendisi yiyo.sewiyo eliyle herseye dalmayı
Rafadan yapmışsam ben kendim yediriyorum