- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
Kıyamam ya Allah şifa versin inşallah canım nasıl bir hastalık mış ki o
Allahım inş hemen ordan saglıkla cıkmanızı saglar
Canım Kıyamam.
Rabbim şifa versin.
Google dan okudum hastalığı.
Dua edeceğiz hepimiz.
Tez vakitte iyileşsin yavrucuğun.
Biliyorum canım senin durumunu da hatta emmeye başladı diye yazınca kendim kadar çok sevinmiştim.yazin katatarine uygulamasında da senden çok şey öğrenmistim.insallah kuzularimiz emmeyi bırakmaz.ilk kızım 22 ay emdi bu kuzumda emsin çok istiyorum ama kısmet tabi emmesse de son damlaya kadar sagip vericem kuzuma.
Rabbim acil şifalar versin inşallah Ali Asaf a .rabbim hiçbir yavruya acı yasatmasin
Cok gecmis olsun rabbbim sifa versin canım
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şafi isminden şifa versin Ali Asaf a inşallah
çok çok geçmiş olsun allah şifasını versin.
blgk cok gecmis olsun,Allah bebegine acil sifalar versin insallah
Cok gecmis olsun Allah sifa versin. Duamiz Ali Asaf la hemencecik gecip.gitti bile diyelim.
Canım bildiğim kadarıyla planlı doğum olursa 180 günün üzerine ekliyorsun ne kadar erken doğduysa ama planlı değil se kendi geldiyse o zaman beklemiyorsun 180 dolunca başlıyorsun benimde suyum gelmişti direk doğuma girdim sancı vardı ama acilma yoktu o yüzden sezeryanla oldu benim blw ye 2 gün var
Oyyy allah şifa versin yavrunA arkasım inşallah tez vakitte atlatıp evinize dönersiniz dualarım sizinle
Bende blw ciyim canım 2 gün kaldı 180 dolmasına
Hepinize çook teşekkür ederim kızlar. İlaçlar biraz iyi gelmeye basladı toparlıcaz inşallah yavas yavas zorlu oluyor ama iyi olacagız Allahın izniyle dualarınız için cok teşekkürler