Oğlumun sicaklayinca kafası ve ensesi terliyor. O da mı demir eksikliği yoksa..
Keşke doğar doğmaz yaptırsaydim. Ne güzel zoru atlattın sen..
Grip miydin sen? Ben serum ve antibiyotik aldım damardan. İlaç olarak da içiyorum çok iyi geldi.
Doktoru da bana 6 ayı geçsin öyle yaptır dedi
Çok geçmiş olsun, tuzlu su gargara yap, serum fizyolojik kulllan, papatya, adaçayı ıhlamur filan içTesekkur ederim canim uyardigin icin ben birkac doktor sitesinde oylr okudum,net bilgi muayene olursam alayim artik ne alinir ne alinmaz.ilac kullanmadan gecmeyecek gibi kotuyum baya
Teşekkür ederim iyiz bizde.buyuk alişti.bu aralar almanca ingilizce favorisi.birde kimya.cografyada zorlaniyormuş.teşekkür ederim hamd olsun iyiyiz.. yoğunluk ve yorgunluk dışında bir problemim yok çok şükür..
siz nasılsınız ...iki kızınız nasıl.. büyük alıştı mı okula ufak olan nasıl?
Bende duydum denedim ondan mı bilmiyorum ama eli sürekli dudaklarımda :) dokunmak istiyo ama sonra mıncıklamaya başlıyo :) bi arada emerken önce gözlerime dokunuyordu sonra kendi gözüne yanağıma sonra kendi yanağına ama artık yapmıyo.Bebislerle konusurken avuclarinin iclerini dudaklariniza koyarak konusmayi denediniz mi.sesler cikarmayi falan.
Artik benim kiz kendi kendine yapiyor bunu.
Ha bir de egitici,ogretici seyler sag kulak yonunden yapilirsa daha kalici olurmus.
Ne kadar dogru bilmiyorum.iki yontemde biryerlerden aklimda kalmis.
Evet cnm boncuk boncuk oluyormuş ama her defasında değil.heksi sa noçları terliyor derken saçlarının her yeri terliyor boncuk boncuk su çıkıyor resmen derisinden
Evet çok sessizleşti buralarAnaaaa kimsecikler yok burda
İyi günler diyip cıkayım bari
BurdayımAnaaaa kimsecikler yok burda
Canım bende takımlardan birine girmek istiyorum napmam lazımEvet çok sessizleşti buralar
Bize sadece ası yapıldıgı gün banyo yaptırmayın demişlerdiBurdayım
Aşıya gideceğiz 4. Ay ebe banyo yasak değil dedi öylemiydi
Ctesi mevlüt var temizlik beni bekler
ev işi, ablamızı okula götür getir, birde bu aralar spora taktım kafayı derken anca giriyoz internete. Sünnet sonrası ilkdefa haftasonu bıraktım yere. Kuzum yaa özlemiş rahat kalmayı dönüyor ayaklarını tutuyor çorapları patikleri çıkarıyorAnaaaa kimsecikler yok burda
Maşallah yavruya bende çok az yoğurt veriyorum yoğurttan sonra kakasını yapıyor o gün içinde yani normalde hergün yapmaz vermesem mi acabaKardesimin kinasiydi dugunuydu hasta da olunca kendime gelemedim hala.Gecen haftadan beri spora da gidemedim.9'un da olcum var bakalim b-fit bana yaradi mi az da olsa.zayiflama takiminda yer varsa bende geleyim,azimliyimdir
Bu arada kizlar bugun ek gidaya basladik,1 yemek kasigi elma suyu.lok lok icti.yarin kismetse 2 yemek
Beni de alın a kizlarMaşallah yavruya bende çok az yoğurt veriyorum yoğurttan sonra kakasını yapıyor o gün içinde yani normalde hergün yapmaz vermesem mi acaba
Bu arada etiketliyorum seni gel takıma
afiyet olsun kuzucuga. İştahı bol olsun. Geçen gün kim demişti hatırlamıyorum ama doktorunun tavsiye ettiği "bebegimin beslenme kitabi" kitabını aldım. Kitapta ek gıdaya geçiş ve ilerlemede sebzeden başlamayı öneriyor. Çünkü meyveler daha tatlı olduğu için. Bende kızımda meyveden başlamıştım bakalım oğluma sebzeyle başlamayı düşünüyorum.Kardesimin kinasiydi dugunuydu hasta da olunca kendime gelemedim hala.Gecen haftadan beri spora da gidemedim.9'un da olcum var bakalim b-fit bana yaradi mi az da olsa.zayiflama takiminda yer varsa bende geleyim,azimliyimdir
Bu arada kizlar bugun ek gidaya basladik,1 yemek kasigi elma suyu.lok lok icti.yarin kismetse 2 yemek
afiyet olsun kuzucuga. İştahı bol olsun. Geçen gün kim demişti hatırlamıyorum ama doktorunun tavsiye ettiği "bebegimin beslenme kitabi" kitabını aldım. Kitapta ek gıdaya geçiş ve ilerlemede sebzeden başlamayı öneriyor. Çünkü meyveler daha tatlı olduğu için. Bende kızımda meyveden başlamıştım bakalım oğluma sebzeyle başlamayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 2064258Kardesimin kinasiydi dugunuydu hasta da olunca kendime gelemedim hala.Gecen haftadan beri spora da gidemedim.9'un da olcum var bakalim b-fit bana yaradi mi az da olsa.zayiflama takiminda yer varsa bende geleyim,azimliyimdir