2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yusuf bebek emeklemiyor ama döne döne geziyor evin içinde. Peteğe vuracak diye korkuyorum.
Arkamı dönemez oldum artık. Kanepenin altına giriyor ayakları değişik haller :)
Bir de artık gece kaç saat uyuması normal kızlar. gece 2.30 emzirdim uyanmamış bende uyanmamışım 9 A çeyrek vardı kalktığı 6 saat kadar uyumuş normal mi?

Canım benim kızım emerken çok terliyor saçları sırıl sıklam ıslak oluyor ben hayatımda ilk defa bizim kızda görmüştüm doktor kansizliktandir dedi gerçekten de alerji için kan testi yapıldığında kan değeri 10 çıkmıştı şimdi daha da düşmüştür 8-9 falandır dördüncü ay aşısından sonra ilaca baslicam bence kansızlık önemli bir sorun

heksi saçları terliyor derken saçlarının her yeri terliyor boncuk boncuk su çıkıyor resmen derisinden

teşekkür ederim hamd olsun iyiyiz.. yoğunluk ve yorgunluk dışında bir problemim yok çok şükür..
siz nasılsınız ...iki kızınız nasıl.. büyük alıştı mı okula ufak olan nasıl?
Teşekkür ederim iyiz bizde.buyuk alişti.bu aralar almanca ingilizce favorisi.birde kimya.cografyada zorlaniyormuş.
Ufaklik 2,5 ayliktan beri kusuyor.bu da kilo almasini olumsuz etkiliyor.dişleri uzun zamandir damak icunde kabarik ama yuzeye cikmadilar daha.sağdaki daha belirgin.
Destekli oturuyor ama cok sevmiyor.iki yonede donuyor.yorulunca kafayi atip sirtustu donuyor.bazen yerde yapinca sert geliyor cani aciyor.emekleme çalismasi yapiyor sadece popoyu kaldiriyor.ayaklarinin arkasinda drstek varsa kendini one atiyor.
Daha yeni 7 kilo olduk biz.ek gida konusunda filede armut cok seviyor.yogurt veriyom azcik.pirincununu sevmedi.ciğ patates,havuc yaliyor.

Siz ne asamadasiniz.ek gida falan?
Bebisin alerji durumu duzeldi mi.
Sizin sac dokulme probleminiz bitti mi.

Bebislerle konusurken avuclarinin iclerini dudaklariniza koyarak konusmayi denediniz mi.sesler cikarmayi falan.
Artik benim kiz kendi kendine yapiyor bunu.
Ha bir de egitici,ogretici seyler sag kulak yonunden yapilirsa daha kalici olurmus.
Ne kadar dogru bilmiyorum.iki yontemde biryerlerden aklimda kalmis.

Bende duydum denedim ondan mı bilmiyorum ama eli sürekli dudaklarımda :) dokunmak istiyo ama sonra mıncıklamaya başlıyo :) bi arada emerken önce gözlerime dokunuyordu sonra kendi gözüne yanağıma sonra kendi yanağına ama artık yapmıyo.

Anaaaa kimsecikler yok burda
İyi günler diyip cıkayım bari
ev işi, ablamızı okula götür getir, birde bu aralar spora taktım kafayı derken anca giriyoz internete. Sünnet sonrası ilkdefa haftasonu bıraktım yere. Kuzum yaa özlemiş rahat kalmayı dönüyor ayaklarını tutuyor çorapları patikleri çıkarıyorbu arada sporumu da yaptım psikolojik olarak rahatladim. 25 dk tempolu yürüyüş 10 dk koşu 40 mekik 200 tanede ip atladım

Kardesimin kinasiydi dugunuydu hasta da olunca kendime gelemedim hala.Gecen haftadan beri spora da gidemedim.9'un da olcum var bakalim b-fit bana yaradi mi az da olsa.zayiflama takiminda yer varsa bende geleyim,azimliyimdir

Bu arada kizlar bugun ek gidaya basladik,1 yemek kasigi elma suyu.lok lok icti.yarin kismetse 2 yemek

Maşallah yavruya bende çok az yoğurt veriyorum yoğurttan sonra kakasını yapıyor o gün içinde yani normalde hergün yapmaz vermesem mi acaba

Bu arada etiketliyorum seni gel takıma

afiyet olsun kuzucuga. İştahı bol olsun. Geçen gün kim demişti hatırlamıyorum ama doktorunun tavsiye ettiği "bebegimin beslenme kitabi" kitabını aldım. Kitapta ek gıdaya geçiş ve ilerlemede sebzeden başlamayı öneriyor. Çünkü meyveler daha tatlı olduğu için. Bende kızımda meyveden başlamıştım bakalım oğluma sebzeyle başlamayı düşünüyorum.

afiyet olsun kuzucuga. İştahı bol olsun. Geçen gün kim demişti hatırlamıyorum ama doktorunun tavsiye ettiği "bebegimin beslenme kitabi" kitabını aldım. Kitapta ek gıdaya geçiş ve ilerlemede sebzeden başlamayı öneriyor. Çünkü meyveler daha tatlı olduğu için. Bende kızımda meyveden başlamıştım bakalım oğluma sebzeyle başlamayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 2064258

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…