- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 30
Tamam canım sen bilirsinB
benim boy 160 kilom 64 ve göbeğimde var maalesef. Bir hafta daha kesintisiz spor yapicam. Birçok yerde okudum. İp atlamaya baslayayim etkisi çok oluyormuş sanırım
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sen bilirsinB
benim boy 160 kilom 64 ve göbeğimde var maalesef. Bir hafta daha kesintisiz spor yapicam. Birçok yerde okudum. İp atlamaya baslayayim etkisi çok oluyormuş sanırım
.
Çok geçmiş olsun canım bu sünnet işi beni de çok geriyor aklıma geldikçe çok zor oldumuKızlar bugün sünnetimizin 11. günü. Pet bardak kullanmayı bıraktık. İnşallah dikişleri kanamaz. Bu sünnet iși bizi epey uğraştırdı. Oğlumu hic yere bırakamadım. Çünkü hemen dönüyo yuz ustu. 4-5 gün daha geçsin artik bırakıcam yere. O da sıkıldı bu durumdan bizde.
Kuzum nurofen parasetamol değil ben cold olan tüm ilaçların çok zararlı olduğunu duymuştumcanim emziririken sorun olmadigini ogrendim parasetemol iceren ilaclar hamilelikte oldugu gibi alinabiliyormus.2 kere ictim zaten dogal yoldan gecmesini bekliyorum
2 yaşına kadar tehlikeli diye okumuştum sen bi bak yine de emin ol istersen. Damak da ilginçmiş ha:)Vicks ateşliyken zararlı canım
Annem bize hasta olunca sürerdi göğsümüze burnumuza hatta minnacıkta damağımıza amacı neydi bilmem ki
Ben korkarım o kadarına. Ateşi yoksa sürüyorum boğazlarına büyük oğlumun
Kuzum nurofen parasetamol değil ben cold olan tüm ilaçların çok zararlı olduğunu duymuştum
Oo masallah hayırlı olsun dişleri.bizde sadece parmak emme var.dişlerde daha görünme yok
Ben ewdeyim gün boyu hiç bişeye yetişemiyorum
Rabbim calışanların iki kat yardımcısı olsun
Mrb. efsunsuz nasilsiniz.masallah Şifa bebege.hayirli olsun incileriniz
Kızlar akşamları yatmadan önce göbek yağlarını eriten yoğurt limon pul biber kürü yapmaya başladım. Aklıma takılan acaba aci pul biber sütün tadını değiştirir mi?
Cok fena sıkıstırıp uzatıyor
Dönduk basa
SıZlıyor gogus ucum
bende bugünden itibaren yapmayayım. Oğlusumun sütü tatlı olsunbenim doktorum acılı ve baharatlı yiyecekleri yasaklamıştı
Yok büyük oğlum da bebekken sürmedim canım 2.5 yaşındaydı sanırım. Bebişe şu an bile sürmem2 yaşına kadar tehlikeli diye okumuştum sen bi bak yine de emin ol istersen. Damak da ilginçmiş ha:)
ameliyathaneden çıkınca çok ağladı uzun sure sakinlestiremedim. Doktorun dediğine gore anesteziden dolayı acısı yok ama yaninda biz olmadığımız için ve ameliyathane soğuk olduğu için çok korkmuş. Banada üç günde iyileşir dediler 11 gün oldu daha yeni yeni toparliyor. Yaptırmayı düşünüyosan daha fazla hareketlenmeden yaptır canım. Biraz daha büyüyünce daha zor olacak.Çok geçmiş olsun canım bu sünnet işi beni de çok geriyor aklıma geldikçe çok zor oldumu
Ben üç aylıkken istedim ama babası altı aylık olsun daha küçük dedi bekliyoruz bakalımameliyathaneden çıkınca çok ağladı uzun sure sakinlestiremedim. Doktorun dediğine gore anesteziden dolayı acısı yok ama yaninda biz olmadığımız için ve ameliyathane soğuk olduğu için çok korkmuş. Banada üç günde iyileşir dediler 11 gün oldu daha yeni yeni toparliyor. Yaptırmayı düşünüyosan daha fazla hareketlenmeden yaptır canım. Biraz daha büyüyünce daha zor olacak.
Oğlumun sicaklayinca kafası ve ensesi terliyor. O da mı demir eksikliği yoksa..Kızlar kimdi hatırlamıyorum ama bu kafa terlemesi ile ilgili bugün doktora sordum kansizliktandir dedi kan ilacını kullan dedi. Adefer +2 verdi bunda paraben falan yokmuş biz yeni 4 aylık olduk kızım bu ay sadece 300 Gr almış benimkinin alerjisi var o yüzden sanırım alerji mamasina başlamak istiyorum ama kızım beğenir mi pek sanmıyorum doktor bu ay ek gıdaya başlamak için erken ama istersen alerji mamasina başla dedi. Hergun kizimin kakasindaki kan geçsin diye dua ediyorum tek yapabildiğim bu . Siz de dua edin olur mu
Keşke doğar doğmaz yaptırsaydim. Ne güzel zoru atlattın sen..Kızlar bugün sünnetimizin 11. günü. Pet bardak kullanmayı bıraktık. İnşallah dikişleri kanamaz. Bu sünnet iși bizi epey uğraştırdı. Oğlumu hic yere bırakamadım. Çünkü hemen dönüyo yuz ustu. 4-5 gün daha geçsin artik bırakıcam yere. O da sıkıldı bu durumdan bizde.
Grip miydin sen? Ben serum ve antibiyotik aldım damardan. İlaç olarak da içiyorum çok iyi geldi.Tesekkur ederim canim uyardigin icin ben birkac doktor sitesinde oylr okudum,net bilgi muayene olursam alayim artik ne alinir ne alinmaz.ilac kullanmadan gecmeyecek gibi kotuyum baya
Doktoru da bana 6 ayı geçsin öyle yaptır dediBen üç aylıkken istedim ama babası altı aylık olsun daha küçük dedi bekliyoruz bakalım
bende öyle dusunuyodum hatta erken derken yanıldığımı anladım. En güzeli 2 aylıkken yaptırmak.Ben üç aylıkken istedim ama babası altı aylık olsun daha küçük dedi bekliyoruz bakalım
Bekliyoruz canım bakalım ama korkuyorum da bi yandanOğlumun sicaklayinca kafası ve ensesi terliyor. O da mı demir eksikliği yoksa..
Keşke doğar doğmaz yaptırsaydim. Ne güzel zoru atlattın sen..
Grip miydin sen? Ben serum ve antibiyotik aldım damardan. İlaç olarak da içiyorum çok iyi geldi.
Doktoru da bana 6 ayı geçsin öyle yaptır dedi
Evet bana da yaptır şimdi dediler ama gelde anlat iştebende öyle dusunuyodum hatta erken derken yanıldığımı anladım. En güzeli 2 aylıkken yaptırmak.
Yok büyük oğlum da bebekken sürmedim canım 2.5 yaşındaydı sanırım. Bebişe şu an bile sürmem2 yaşına kadar tehlikeli diye okumuştum sen bi bak yine de emin ol istersen. Damak da ilginçmiş ha:)
Ben 2 aylıkken yaptırdım dönemediği için iyi oldubende öyle dusunuyodum hatta erken derken yanıldığımı anladım. En güzeli 2 aylıkken yaptırmak.
Çok geçmiş olsun, tuzlu su gargara yap, serum fizyolojik kulllan, papatya, adaçayı ıhlamur filan içTesekkur ederim canim uyardigin icin ben birkac doktor sitesinde oylr okudum,net bilgi muayene olursam alayim artik ne alinir ne alinmaz.ilac kullanmadan gecmeyecek gibi kotuyum baya