2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Merabalar araniza yeni katıldım. Benimde haziran doğumlu bi oğlum var dun sünnet oldu. İkinci günümüz dikişler patlamasın diye kucaktan indiremiyoz. Daha önce sünnet ettiren var mi tavsiyede bulunacak ?
Canm biz 25 günlükken yaptırmıştık. Yalnız aksine biz kucağımıza çok almadık. Sürtünme olmasın diye. Tavsiye olarak krem verildiyse hem ucuna hemde bezin tam pipi gelicek kısmına sür. Yapışma olmasın kurumasın diye. Bezi daha sık değiştir. Ben kupa vs koymamıştım. 2 haftada iyileşti. İnşallah sizin daha hızlı olur.
 
biz zorunluluktan kucaga alıyoruz çünkü yere koyunca sürekli dönüyor. Dönmesini engellersek te ağlıyor. Bizde kupa koymadık. Bi beden büyük bez takıyorum. Sık sık bez degistiriyorum. Birde ne zaman banyo yaptırdınız
 
4 gün sonra yaptırmıştm canm.
 
4 gün sonra yaptırmıştm canm.
doktor bize iki gün sonra yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırıp yaptirmama konusunda kararsız kaldım. Kustuğu için çok kotu kokuyor birde gıdığı falan hava almadığı için pisik olucak gibi.
 
doktor bize iki gün sonra yaptırabilirsiniz dedi. Yaptırıp yaptirmama konusunda kararsız kaldım. Kustuğu için çok kotu kokuyor birde gıdığı falan hava almadığı için pisik olucak gibi.
Bizede 3 gün sonra demişti ama garanti olsun diye 4 gün sonra yaptırmştm. Bakarsın duruma göre kötü değilse yaptır. Islak bezle silmiştim ben her yerini.
 


Ay biz de mi öyle yapsak Lilithic ? Bnm velette aynı snnki gibi. Hatta gündüz genelde 20 dk uyur bazen on dk. Ben 3 saati geçirmeye çalısiyorum . 2 saatte uykusu geliyor aslında genellikle 2.5 saatte bir uyur ama isyan ede ede..
 
uykusuzlar kervanına bende katılabilirim. Gündüzleri en fazla 20 dk. uyuyor. Birçok kez 20 dk için ayağımda sürekli sallıyorum.ablası yattığı zaman güzel uyurdu bir çok işimi hallederdim. Ama oğlumla hic bisey yapamıyorum. Sağlık olsun
 
Bu iki parmakta ne war acaba,süt mü akıyo yada bal filan
Bi de sinirimi bozan her gün kızımı okula götürüp getiriyorum asansörde yada dısarda tanıdık tanımadık kim görse “acıktın mı sen ,annen seni ac mı bırakıyo,annesi acıkmış bu” buntarz cümlelere maruz kalıyorum
Arkadas bi benim cocugunmu parmak emiyo su dünyada,bunu diyenlerinki hiç mi emmemiş,bu neyin cehaleti
 
Ama cok tatli gorunuyor ya
Masallah
 
Benim oğlum da baş ve işaret parmağını böyle yapıyo
Bizde diyoruz bal var herhalde biz de ver diyr
 
Benimkiler de böyle dert etme
 
bizde de durum aynı. Emzik veriyorum vazgeçer diye ama bi bakmışım emziği çıkarmış parmaklar ağzında..
 
Ay çocuk haklı ama bu kadar tatlı parmaklar yenir ki. Maşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…