Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama kod anında bitti ya ne sahtekarlar sdfgsdf ParlayanGece ParlayanGece dediğin gibiymiş ilk kez girmiştim :)

Daha çok olur biz doğurana kadar kampanyalar alırız😅❤️

Nasıl oluyor insanlar ne yapıyor da bitiyor anlamıyorum ama alana kadar kod tükendi yazıyor 🤣 Keşke alabilseydin en azından bir umudum oluşurduu🙈🥰
Kızlar Kasım indirimlerinde patlatırız artık stokları ben de mustela nın o setini ekledim bekliyorum 🥰 bu arada biraz önce dagiden alışveriş yaptım kendime üç tane çoook rahat sütyen aldıım indirim varmış 400-500 civarında. İkisi emzirme diğeri normal. Eski sütyenlerim olmuyor ve baleni acıtıyordu. Çok mutluyum büyüyorum😅

Kızlar Kasım indirimlerinde patlatırız artık stokları ben de mustela nın o setini ekledim bekliyorum 🥰 bu arada biraz önce dagiden alışveriş yaptım kendime üç tane çoook rahat sütyen aldıım indirim varmış 400-500 civarında. İkisi emzirme diğeri normal. Eski sütyenlerim olmuyor ve baleni acıtıyordu. Çok mutluyum büyüyorum😅
Ay ben de bakayım yaa. Suwenin indirim yapacağı yok 😅😅

Gerçekten ama😄😄benım canım peynirli erişte pilavıyla turşu çekti az önce yaptım yedim.😄kabak yesıl fasulye bızım eve hıc gırmez malesef hıc sevmem🥲
hayy benim de eşim asla yemeeez
Dün canım tarhana çorbası çekti eşim dalga geçiyor fakir ruhlu bir çocuğumuz var diye 😂😂
Ne saçma şeyler istiyoruz ya hahahah gerçekten çocukların ruhu fakir galiba 🤣🤣
Benim canımda kaç gündür mantı çekiyor hazır mantıda soya oluyor diye yemek istemedim eşim de Zırhlı dan açık mantı almış. Bugün onu yapıcam. 🙈
Ben de mantı yapıcamm😍😍 ama aşırıı tokum nasıl bi kabak yaptıysam acıkamadım🥹

Ay evet tam bu konu üzerinde düşünmeye başlamıştım. Sütyenler canımı acıtmaya başladı iyi oldu söylediğin ben de bakayım olmadı 😍

gayet makul bir istek olmuş tebrikler arkadaşım😂 peki ya ben zavallının canı ne çekti de üşenmeden hasta halimle yaptım : arnavut böreği😂
Benim canım sürekli domates salça soslu yoğurtlu makarna istiyor yani her gün yesem sıkılmayacak gibi bir istekteyim. 😂😂 ama tabi ara ara yapıyor ve yiyorum yoksa 100 kilo olurum makarna makarna makarna😂

X