Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim doktorum dedi 2 tane test var ama bu butun kromozomlara bakilani oneriyorum, digerinde yalanci pozitiflik alabiliyorsunuz (bu sadece hastalikli kromozomlara bakiyormus) onu onermedi, butun kromozomlara bakilani onerdi. Ben 10. Haftada ogrenicem 1 ay var soylerim sana da kuzum
Tamam balım güzel sonuçlar alalım hepimiz ☺️❤️

Kızlar ben bugün yine hastaneye gittim, doktor başka doktorun hastası olduğum için pek ilgilenmedi gibi ya ultrasonda 2 dk baktı ben söylemesem çıktı bile vermiycekti hemşire geldi verdi. Ve bana dondurma, cips, çikolata, muz, portakal yasak dedi. İlaç kullanıyordum glukofaj insülin direncim var onu bırak dedi ve 3 hafta sonra gel o zamana kadar seks de yasak dedi. Doktoru böyle şeyler söyleyen oldu mu? Bebişte çok şükür bir problem yok. Burdaki doktorlara hiç güvenmiyorum doktorum da izne çıkacak zamanı buldu.

1. Çok sık acıkmıyorum ama bazı günler sanki midem kazınıyo yemek aralarında😂 meyve ve kuruyemiş yiyorum genelde
2. Üç keç uyandığımı biliyorum gece 🤦 normalde çok su tüketmem ama hamileliğimi öğrendiğimden beri içiyorum ve içmeyince susadığımı hissediyorum ondandır demiştim ama değilmiş demekki
Hepimiz ayniyiz yaa 😂 bende ayniyim yemekten kalkiyoruz esim dalga geciyor 2 saate kalmaz yine biseyler yeriz nasilsa diye 😂 bende meyve kuruyemis atistiriyorum da bazi şeylerden sogumaya basladim ozellikle kahvaltidannn 🙁
Cok su icmekten degil yaa bebisler bizi wcden ayırmıyor 😁 ama yatma saatlerine yakin cok su icmemek biraz daha rahat gecirmemi sagladi dün gecemi mesela tavsiye ederim 🥰

X