- 20 Ağustos 2019
- 1.127
- 1.668
Öyle yapcam artık medipol üniversitesi pendik hastanesinde bir doktor var çok iyi deniliyor ekim sonu ona giderimhaklısın tam köşede kalıyor Gebze . Pendiğe falan gitsen anca bulunur orda . Sağlıkla büyüsünde inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapcam artık medipol üniversitesi pendik hastanesinde bir doktor var çok iyi deniliyor ekim sonu ona giderimhaklısın tam köşede kalıyor Gebze . Pendiğe falan gitsen anca bulunur orda . Sağlıkla büyüsünde inşallah
Kaan Uras yapalım onucanım Kaan olarak ekledim
Benim kanamam olduğu için ölçmüştü. 44 demişti. 44 için iyi dedi ama.Kızlar rahim ağzı uzunluğunuza baktırdınız mı ? 18 haftalık gebeyim 32 çıktı sınırda dedi doktorum endişe ettim
biraz kısa evet takip edilsin mutlaka da vajinal olcturun. 25in altına düşerse sikintiKızlar rahim ağzı uzunluğunuza baktırdınız mı ? 18 haftalık gebeyim 32 çıktı sınırda dedi doktorum endişe ettim
Tamamdır kuzumKaan Uras yapalım onu
Merhaba bende 18+6dayım. benimde ara ara kasıklarımda iğne bakması gibi bir his oluyor ben de biraz endişelendim ama normaldir diye düşündüm hafif hafif arada oluyorIyi aksamlar kızlar. 18+4 teyim. Uzun zamandır kasiklarimda batma olmuyordu. Şimdi bir oldu korktum. Sizde de oluyor mu normal mi acaba. Bebek hareket ettiginde agri oluyordu da. Bu sefer batma seklinde oldu. Bugün biraz yürütmüştüm ondan mı olmuştur sizce.
maşallah sağlıkla gelsin prenseslerladin19 iki pembe kalbini alırım ☺
Tesekkür ederizmaşallah sağlıkla gelsin prensesler
Hayırlı olsun kuzum maşallahladin19 iki pembe kalbini alırım ☺
Bende de bu aralar çok çok sık oluyor ve çok canımı yakıyor korkutuyor da,iki gündür de değil sancısı gibi karnımın altında ağrı var doktoruma ne sorsam normal diyor,ama bu batmalar hep korkutuyor ilk gebeliğimde hiç yoktu bunlarMerhaba bende 18+6dayım. benimde ara ara kasıklarımda iğne bakması gibi bir his oluyor ben de biraz endişelendim ama normaldir diye düşündüm hafif hafif arada oluyor
3 kilo almişim bile 19 hafta oldukhanımlar kaç kilo aldınız ben bu hafta birden şiştim özellikle kursaktan
Benimde 16. Haftadan sonra resmen vajinada ağrı böyle alt bölgede kasıklarda sancı gibi başladı 19. Haftadayım. Oturduğum yerden kalkınca böyle sanki vajinam aşağı çekiliyor gibi içinde böyle ağırlık var gibi benim doktorda herseye normal diyor. Haftaya randevum var yine sorucamBende de bu aralar çok çok sık oluyor ve çok canımı yakıyor korkutuyor da,iki gündür de değil sancısı gibi karnımın altında ağrı var doktoruma ne sorsam normal diyor,ama bu batmalar hep korkutuyor ilk gebeliğimde hiç yoktu bunlar
evet girmiş ama bugün bazen ben de pek foruma girmeyebiliyorum umarım öyledirlights hiç görünmüyor bu aralar