Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maş fasulyesi yiyebiliyor muyuz filizini onermiyorlar ama kendisinde sorun yoktur diye düşünüyorum lights lights canım sen bilirsin

Kızlar 2 gündür sol tarafımda kaburgamın olduğu noktada bir acı hissediyorum ama sadece o noktaya bastırınca hissediyorum. Ağrı vs yok. Et ezilmesi gibi bir acı. Kaburgadan mı etten mi kaynaklı anlamadım. Başına gelen var mı?

Eklentiler

• 613D9521-65EA-4611-AF56-14B14F308F70.jpeg
    613D9521-65EA-4611-AF56-14B14F308F70.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 19
Iyi aksamlar kızlar. 18+4 teyim. Uzun zamandır kasiklarimda batma olmuyordu. Şimdi bir oldu korktum. Sizde de oluyor mu normal mi acaba. Bebek hareket ettiginde agri oluyordu da. Bu sefer batma seklinde oldu. Bugün biraz yürütmüştüm ondan mı olmuştur sizce.
Merhaba bende 18+6dayım. benimde ara ara kasıklarımda iğne bakması gibi bir his oluyor ben de biraz endişelendim ama normaldir diye düşündüm hafif hafif arada oluyor

Kızlar ben de 18. Haftaya girdim dün doktora gittim hersey normal rahim ağzı uzunluğuna karından baktı 31 - 32 mm dedi karından biraz kısa çıkar zaten sorun yok vajinal bakmaya gerek yok dedi. 25 altı sıkıntı dedi. Normal mi sizce ?

Merhaba bende 18+6dayım. benimde ara ara kasıklarımda iğne bakması gibi bir his oluyor ben de biraz endişelendim ama normaldir diye düşündüm hafif hafif arada oluyor
Bende de bu aralar çok çok sık oluyor ve çok canımı yakıyor korkutuyor da,iki gündür de değil sancısı gibi karnımın altında ağrı var 🥹 doktoruma ne sorsam normal diyor,ama bu batmalar hep korkutuyor ilk gebeliğimde hiç yoktu bunlar

Bende de bu aralar çok çok sık oluyor ve çok canımı yakıyor korkutuyor da,iki gündür de değil sancısı gibi karnımın altında ağrı var 🥹 doktoruma ne sorsam normal diyor,ama bu batmalar hep korkutuyor ilk gebeliğimde hiç yoktu bunlar
Benimde 16. Haftadan sonra resmen vajinada ağrı böyle alt bölgede kasıklarda sancı gibi başladı 19. Haftadayım. Oturduğum yerden kalkınca böyle sanki vajinam aşağı çekiliyor gibi içinde böyle ağırlık var gibi 😞 benim doktorda herseye normal diyor. Haftaya randevum var yine sorucam 🤷🏻‍♀️

X