- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
Neden almasinlar cnmCanım şu takımlara benide alırlar mı sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden almasinlar cnmCanım şu takımlara benide alırlar mı sence
Aa cok iyi yapmissinMasallah cok guzel gorunuyorsun canim,darisi tum tontis annelere Benim de ideal kilom 68 ama hamilelik oncesi 71'e insem yeter.Son 10 kg yu bir turlu atamiyorum niyeyse oyle abanmiyorum da ama sut arttiricilar mi engelliyor acaba.B fite gidiyorum 2 hafta oldu toplam 7 seans gittim bakalim yagdan verebilecekmiyim cok merak ediyorum
Canim kapa camini kilitle kapini yola bak,Allahin izniyle hic bisey olmaz
Canm ben bug0n gittim asm ye. Birazda geçmişti pek anlamadı. İstersen bez numarasını büyüt dedi. Kararsızım. Şuan geçti gibi eğer olursa 1 numara büyük alırım artıkCanım şu takımlara benide alırlar mı sence
Aa cok iyi yapmissin
Gider cnm zamanla
Bnmde gebelik oncesi kilom senin gibiydi yani 73 yakin :) ideal kilomda 68 ayni :)
Ilk hedefim 73 e ulasmak sonra 68 sonra da 65 :)
Evet cnm insan emzirince deli gibi acikiyor gercektenaynen benimde kademeli olarak hedefim 65,insallah ben de senin gibi muvaffak olurum.Su B fitten iyi bir yag yakimi ciksa bari.Son zamanlarda geceleri hipnotize olmus gibi kalkip birseyler atistiriyorum.Ablam normal oldugunu soyledi sutten dolayi ama kendimi kotu hissediyorum
Link atabilirmisinNeden almasinlar cnm
Çok teşekkür ederim canımCanm ben bug0n gittim asm ye. Birazda geçmişti pek anlamadı. İstersen bez numarasını büyüt dedi. Kararsızım. Şuan geçti gibi eğer olursa 1 numara büyük alırım artık
Kızlar benim sıpam uyumuyor. Her gece 3 ten önce uyumuyor. Uyursa da ağlama krizleriyle uyanıyor. 22 de uyuyor. 1 saat sonra uyanıyor. 23.30 da zar zor uyutuyorum. Yine 1 saat uyuyor en fazla. 1 gibi uyutuyorum. Yine aynı krizlerle uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi fikriniz var mı?
Kizlar makarna lutfen var ya
Ordan tarhana mi alsam
Ek gida da tarhana onemli ancak baharatsuz olmali bebeklere ozel
Kendimi yapmadiysak iyi bir yerden almak lazim
Ne dusunuyorsunuz?
Evet cnm insan emzirince deli gibi acikiyor gercekten
Ama tatli yemezsen bu krizler olmuyor
B fit bende ise yaramisti iyi inceltiyor
Eskiden gitmistim cnm
Emzirmesen de saginca acikiyorsundur cnmben malesef emziremiyorum ilk gunden beri red.sagiyorum son bir kac gundur azalma var sporla alakali degildir diye dusunuyorum sivi alimim iyi ama anlamadim.Butun bunlarin yaninda nasil zayiflanirsa artik:)
Zombi olduk resmen. Hadi uyumadın, ama ağlamak nedir ya :) öyle böyle ağlamak değil yanison bir aydir uyku duzeni filan gitti.kesintisiz 5 saat uyurdu sonra 1-2 kez kalkardi.Suan nerdeyse saat basi.oyle gidiyor bende aynen ne yapacagimi bilmiyorum.Devamli surette uykusuz yasamaya calisiyorum.
Sütüm azalacak diye ödüm kopuyor. Ben de senin gibi sağıyorum sürekli. Canı isterse ara sıra emiyorben malesef emziremiyorum ilk gunden beri red.sagiyorum son bir kac gundur azalma var sporla alakali degildir diye dusunuyorum sivi alimim iyi ama anlamadim.Butun bunlarin yaninda nasil zayiflanirsa artik:)
Şekerim 4-5 değil, 4+5. 5 kilo doğum fazlası 4 kilo önceden kalan. 10 versem kafii. Şu içsel yariyo diyenlerdenim bende
Pesim sıra gelin bakalım. gece nöbetçileri grubu olduk . Benimki aylardır öyle maalesef..son bir aydir uyku duzeni filan gitti.kesintisiz 5 saat uyurdu sonra 1-2 kez kalkardi.Suan nerdeyse saat basi.oyle gidiyor bende aynen ne yapacagimi bilmiyorum.Devamli surette uykusuz yasamaya calisiyorum.
aynen canım uyumuyor ve sürekli agliyor benim kız gece gündüz allahtan oglan kıza göre sakin yoksa delirirdim iyiceZombi olduk resmen. Hadi uyumadın, ama ağlamak nedir ya :) öyle böyle ağlamak değil yani
Kıyamam ya, Allah bize yardım etsin ikizleri olanlara 2 kat yardım etsin.aynen canım uyumuyor ve sürekli agliyor benim kız gece gündüz allahtan oglan kıza göre sakin yoksa delirirdim iyice
Aminn canım yaa hayırlısıyla büyüdüklerinide görseydik sanki hiç büyümüceklermis gibi geliyorKıyamam ya, Allah bize yardım etsin ikizleri olanlara 2 kat yardım etsin.
Aynen valla, o günleri görelim inşallah sağlıkla, mutlulukla. Şükürler olsun onları verene. :))Aminn canım yaa hayırlısıyla büyüdüklerinide görseydik sanki hiç büyümüceklermis gibi geliyor