Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bence çocuğa göre değerlendirilmeli. Ben alerji manasının içine mecbur ekliyorum. Yoksa yiyemiyor yavrucak. Tadı iğrenç. Eklemek zorunda kalmasaydım 6. Ayı beklerdimKızlar mrb lar nasılsınız çok giremiyorum artık. Yoğun günlerim başladı. Daha önce arapça ya gittiğim için meal tekrarına başladım. İnş hayırlısıyla bitirmekte nasip olur.
Sizlerin nasıl gidiyor bebişlerle :)
Benim oğluş dönmeyi ilerletti az Az itekliyor kendini.
Elma ve Armut püresi verdim bi kaç kez erken mi daha. Su veriyorum günlük az az
Sizler neler Veriyorsunuz bebişlerinize :)
Maşallah hafızlık ta varmı :)Kızlar mrb lar nasılsınız çok giremiyorum artık. Yoğun günlerim başladı. Daha önce arapça ya gittiğim için meal tekrarına başladım. İnş hayırlısıyla bitirmekte nasip olur.
Sizlerin nasıl gidiyor bebişlerle :)
Benim oğluş dönmeyi ilerletti az Az itekliyor kendini.
Elma ve Armut püresi verdim bi kaç kez erken mi daha. Su veriyorum günlük az az
Sizler neler Veriyorsunuz bebişlerinize :)
KIZlar sarpı filede onunu rahat yıkıyoruz ama arkasını döndürdüğümüzde ayak bel hüç durmuyo elimizden kayacak nasıl hareketli zor yıkıyoruz siz nasıl yapıyosunuz ?
Nasıl yani anlamadımEvet haklısın ben yaklaşık 1 aydır duşta kucağımda yıkıyorum daha kolay oldu benim içim şimdilik rahat yıkıyorum tavsiye ederim
Hafızlık bıraktım canım stress yapıyorum nedense 17 yaşındayken bıraktım. Arapça türkçe meal yapıyorum. :)Maşallah hafızlık ta varmı :)
Su veriyorum bende sofra da bazen yoğurt veriyorum bi damla kaşığın ucuyla o kadar şimdilik ek gıda acele etmek istemiyorum bi zahmet etrafımdakiler rahat bırakırsa :)
Kucağından neyin kayar dikkat et canım aman. Bizde filede zorlanıyoruz küvette bi kişi oturtur gibi yapacak tutacak bende yıkayacam artık öyle olur galiba. O bi kişi de baboş olur artık :))Evet haklısın ben yaklaşık 1 aydır duşta kucağımda yıkıyorum daha kolay oldu benim içim şimdilik rahat yıkıyorum tavsiye ederim
Bizde hala biri yüzü aşağı dönük tutuyor ilk zamanlardaki gibi öbürü yıkıyor . Otursalar kolay olurduKucağından neyin kayar dikkat et canım aman. Bizde filede zorlanıyoruz küvette bi kişi oturtur gibi yapacak tutacak bende yıkayacam artık öyle olur galiba. O bi kişi de baboş olur artık :))
Maşallah :) evet bende ara ara yoğurt veriyorum oda çok az yarım çay kaşığı kadar 2-3 kez hurma yalamışlığı var öyle işte :) inşallah zararlı şeylerden uzakta bir beslenme alışkanlıkları olur miniklerimizin :) inşallah :)Hafızlık bıraktım canım stress yapıyorum nedense 17 yaşındayken bıraktım. Arapça türkçe meal yapıyorum. :)
Kv dem köyde bi gelse o da başlar herşeyi ver demeye. Şuan kafam çok rahat. Çocuğun durumuna göre her gün değil ara vererekten deniyorum meyve pürelrini sıkıntı yok şimdilik.
Aslında bence çocuğa göre değerlendirilmeli. Ben alerji manasının içine mecbur ekliyorum. Yoksa yiyemiyor yavrucak. Tadı iğrenç. Eklemek zorunda kalmasaydım 6. Ayı beklerdim
Nasıl yani anlamadım
Kucağından neyin kayar dikkat et canım aman. Bizde filede zorlanıyoruz küvette bi kişi oturtur gibi yapacak tutacak bende yıkayacam artık öyle olur galiba. O bi kişi de baboş olur artık :))
Neocate kullanıyoruz canım. Pregomin in tadı nasıl? Ne zamandır kullanıyorsunuz?Alerji maması olarak hangi mamayı kullanıyorsun? Biz pregomin kullanıyoruz
Tesekkürler mavimli. Ne yapayim, bebisle geciyor zaman. Yok 3 temmuz dogumlu Can. 6 ay bitene kadar sadece anne sütü verecegim. :)Slm Kim herşeyin yolunda olduğuna sevindim. Neler yapıyorsun tattırmalara başladın mı?
Kullanmayi unutmusum burayi heksi etiketleyememisim seni :))Iyiyim canim, annelik delilik ama cok cok güzel bir seymis. Annem de iyi. Sen/siz de cok iyisiniz umarim
Cok tesekkür ederim, oldukca iyiyim. Öyle sevdim ki anneligi. Allah yavrularimizdan ayirmasin. Cok güzel gidiyor simdilik. Siz nasilsiniz, nasil gidiyor oglanlarla? (Yanlis hatirlamiyorum iki oglandi degil mi?)
Doğru ya unutmuşum benimkiler Mayıs başı olunca ben başladım tattırmalara. Kefir, şeftali ve bugün de elma verdim, meyveyi cam rendeden geçiriyorum. Yavaş yavaş ilerliyoruz. Ben de akşam yürüyüşü yapıyorum tabi eşimde geliyor iki bebiş olunca :)) biri ağlar biri susar bazen ekstra kucak gerekiyor.Tesekkürler mavimli. Ne yapayim, bebisle geciyor zaman. Yok 3 temmuz dogumlu Can. 6 ay bitene kadar sadece anne sütü verecegim. :)