2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kızlar benden birsürü test istediler. Testler 1400 TL tutuyor ve o kadar para veremem. Bunları devlet hastanesinde nasıl yaptırıcam? Doktordan istesem tersler mi ki? Yolu yordamı var mı?

Tatlim bende Medicalparka gidiyorum ama Gaziosmanpasadakine. Ciddi anlamda tahlil ucretleri var. Hatta 2li testi devlette mi yaptirsam doktoruma muayene olup diye dusundum. Ne testi istedi ki o kadar tuttu? Rutin kan tahlilinden tutta toksoplazmalara kadar devlette yapiliyor, bence de kesinlikle devlette yaptir. Sorun cikarmiyorlar bildigim kadariyla direkt doktorun istek kagidini goturunce.
 

Sorma canım hakikaten soygun, Acıbadem 8000 olunca :) bir de kadıköy şifa ile memoriala bakıcam ya da medipole. Bakalım

Bu arada dediğin gibi regl dönemime denk geldi ağrılar. Ayın 2-3 ünde oluyordum. Sanırım o yüzden regl olacak gibi ağrılarım var. E bir de rahim de genişliyor, ilk gebelik. İnşallah herşey yolundadır :)
 

Yeşim hanım hangi doktora gidiyorsunuz , ben de doktor arayışındayım . Medicalpark çok yakın bana ama doktorları hakkında bir bilgim yok.
 

Calla resmini çektim ama yükleyemiyorum buraya . 27 adet tahlil yazmış.

http://i.hizliresim.com/G381g2.jpg
 
Yeşim hanım hangi doktora gidiyorsunuz , ben de doktor arayışındayım . Medicalpark çok yakın bana ama doktorları hakkında bir bilgim yok.
Merhabalar :) Yesim de kabulum:) Medicalparktan ben cok memnunum acikcasi. Doktorum Bahattin Onar. Haftaici 3 gun aksam 6 dan sabah 6 ya kadar calisiyo,cumartesi gunleri de sabahtan oglene kadar calisiyor. Ben calistigim icin aksam gidebilecegim bi doktor aramistim o sebeple sectim ama cok memnunum.
Temmuz ayinda 7 haftalikken bebegimin kalp atislari durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim ve operasyonumu Bahattin Bey yapti. Hem ebeler hem calisan personel hemde doktorumdan cok memnun kalmistim. Fiziken hicbi sorun yasatmadilar sagolsunlar. Odalari cok temiz hersey mevcut(banyo,tuvalet,havlu,battaniye,gecelik...vs.).
Kismetmis Eylul ayinda yeniden hamile oldugumu ogrenince yine Bahattin Beye gittim ve cok memnunum. Cok gercekci,cok acik sozlu,uslubu cok duzgun ve cok beyefendi bir doktor sagolsun.
Acil bi durumdan dolayi Ibrahim Bey'e gitmistim ama uslubu cok sert gelmisti ben dusuk tehdidi yasiyorken. Yasemin Hanimla da tanistim cok sakin tatli bi bayan ama sormadan soylemeyecek gibi.(Takibe gidenlerin cogunun gorusu de bu yonde.)
Eger bu hastaneyi dusunurseniz ve aksam gitmem sorun olmaz derseniz Bahattin Bey'i kesinlikle oneririm. Sormak istediginiz birsey varsa cekinmeden sorun lutfen,doktor secimi cok cok onemli hem fiziksel hemde psikolojik olarak.

Aysegulben sanirim size de cevap olmus olabilirim :)
 
çok teşekkür ederim :) Benim de mayıs ayında bir düşüğüm oldu. 500 evler Şafak Hastanesi Defne hanıma gidiyordum ama düşük olduktan sonraki davranışlarından hiç hoşlanmadım, beni suçlar gibi konuştu ve bu beni mahvetti ( kendisinin de onayıyla araçla 6 saatlik yola çıkmıştım, düşüğün yola çıkmamdan kaynaklandığını söylemişti). Bahattin Bey'i bi denicem çok teşekkürler.
 
Canm bende devlette yaptirdim bunlarin hepsini..hatta devletteki doktor dedi ki ozellerde bu testler cok pahali di mi ah ahhh filan dedi:)evet hocam dedim tamam dedi ben gerekli olab hepsini istedim

Ben de devlette yaptırıcam canım, işte özelde 1400 TL dediler, şoka girdim. Devletten randevu aldım, 8inde gidicem bakalım :)
 
vuu o ne kadar tahlil hemogralar ptt ler filan yapılıyor zaten de bazı ayrıntı testler var sanki devlet hastanesne gidince zaten direk yapılan testler var karaciğer enzimleri pıhtılaşmalar vs

Valla anlamıyorum testleri de :) doktora listeyi vericem, umarım sorunsuz bi doktora denk gelirim.
 
Kizlar yeni doktordan geldim cok sukur 7+3 oldum ve bebegimin kalbini dinledim ins herkese nasip olur , kabizlik problemim var die X-M adli ilaci verdi bide PROGESTAN 100MG verdi fakat vajinal kullan dedi ama ilacin icinde fiti degilde normal hap vikti acaba yanlis ilac mi ecz. Verdi tereddutte kaldim kullananiniz varsa yardimci olabilirmi bide kan tahlili verdim yarin cikicak ama ne icin alindi bilemedim hemsireye sordum dedi gebelike yapilmasi gereken tahlil kafam karisti
 
yok canım hapta kullanılıyo vajinal yanlıs değildir. Hayırlı olsun kalp atışınız :)
 
Oncelikle cok gecmis olsun,Allah bi daha yasatmasin.
Ben ciddi bi kanama yasadim 6.haftamda bu gebeligimde. Bahattin Bey'in bana ilk soyledigi 'Ben sizi hastaneye yatirsam,her gun onlarca igne ilac versem hatta rahminizi bile diksem o bebek sagliksizsa yine ya kalbi duracak ya da dusecek. Oncelikle bunu aklinizda tutun' dedi. Cunku ben odaya girerken titriyodum esim zor tutuyodu ve psikolojik olarak kendimi sucladigimdan 'ben hic bisey yapmadim agir kaldirmadim bi yere gitmedim' falan diye agliyodum. Once igne yapti kanama icin,serum verildi sonra uzunca konustuk muayeneden sonra.
Yani sizlik bi durum yok oncelikle buna emin olun lutfen. Doktorunuzun tepkisi de son haddinde kirici ve sacma. Sonucta cok ciddi bi sorun yasamissiniz ve bi kayip var ortada... Destek olacagi yerde boyle davranmasi anlamsiz.
Umarim memnun kalirsiniz,birsey olursa ozelden de yazabilirsiniz :)
 
Hayirli ugurlu olsuun, o pit pit atislar devam etsin hayirlisiyla kucaginiza alin. Burda bazi arkadaslar kullaniyorlar o hapi vajinaya yerlestiriyormussunuz dogru yani ilac iciniz rahat olsun.
Kan tahlili de gebelik icin yapilan rutin testler degerlere bakiliyor bi eksiklik bi sorn var mi diye. 'gebelikte yapilan ilk kan testi' falan diye aratin detaylarini incelersiniz ama rutin bi islem bi sorun oldugu anlamina gelmiyo merak etmeyin.
 
kızlar merhaba,
hafta sonu kan tahlili yaptırdım, trombosit değerim düşük çıkmış, daha doktoruma göndermedim ama biraz telaşlandım, acaba hamilelikten dolayımı değer düşüyor
Merhaba, bana cevap veren olmadı ama doktorumla görüştüm, normalmiş, hamilelikte değer düşebiliyormuş, bilginiz olsun diye paylaşıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…