2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Gecmis olsun cnm
Bebisin kasiklari ve eklemleri sicak olabilir
Ilik bezle silersin
Belki gerek kalmaz
Yukselirse yaparsin
Sadece body ile durmasi iyi olur
 

ooo sen baya kilo vermişsin ... sanırım ben de bu gidişle otomatik kilo vereceğim
zeytin ben de yiyorum ve hiç sevmeyerek..
benim hala 4,5 kg fazlam var...ekmeğe saldırıyorum açlıktan
acı yiyecek yeme dedi.. ohhh o da yok ne yiyeceğiz ki
 
Doktor konusunda bende dertliyim. Bizim kızda da döküntüler var;kulak arkasında, yanaklarında.Kakasinin tam olarak mukuslu olduğundan emin değilim ama oldukça gürültülü kaka yapıyor. Doktor ise:alerji olsaydi agiz kenarlarında döküntüler , kabarmalar olurdu böyle alerji olmaz dedi. Birde kuyruk sokumunun usg sini istedi. Açıklık kapanmamış olabilir dedi. Neyseki bi sıkıntı yok usgde.
 
Annecikler, bugün şu kanguru işini nihayete erdirmeye karar verdim. Bebek sever sevmez emin olmadığından ekonomik bir tercih yapıp solomombaby almayi düşünmüştüm bende. Alan arkadaşlar kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum, var mı bi yaramazlık??
 
Bede tam kanguruyu soracaktım araştırmalar yapıyorum ama daha karar veremedim.bebek kanguruda sanki oturuyor gibi duruyor bu aylarda tehlikeli degil mi bu pozisyon bilginiz var mı?
 
Sadece süt ürünleri değil çapraz alerjileri de kesmen gerekir canım düzelme yoksa. Ben diyete inanmıyorum diyip kesmiştim diyet yapmayı ama malesef bu sabah kakada kan gördüm, diyete devam edeceğim o yüzden
Yazık, bebekte bağırsak hasarı başlamış o zaman. Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlar.
 
Biz gecen hafta pazartesi olmamiz gereken aşıyı yüksek ateş nedeniyle dün olduk ve günu ateşsiz atlattik ama bizim kız sürekli uyuyor uyandıgında da sadece kucak istiyor anlam veremedim.Bir de kakası başta katı kati geldi sonra sıvılaştı bunun aşıyla alakası var mı?
 
Canım Mart annelerinde Süt ürünleri alerjisi topiği var, ona bir bakmanı tavsiye ederim.
 
Ben de kanguru ısmarladım ergo 360 cool air. Çok bakındım en iyi bu geldi gözüme.
 
Allahtan acı istesemde yiyemiyorum. Ekmek desen yasadıgım yerin ekmegi tuzsuz oldugu için alısamadım bi türlü. Katıksız olunca yiyemiyorum. Kilo verdm ama göbek ben burdayım diyo.
 
Benimki ilk kızımdan kalma kanguru.babybjörn markası. Netten bak istersen. Ben memnun kalmıştım. Kanguru ewin içinde kayıp. Bulursam ikinci kızımıda koyucam içine inş
 
BEN geceleri gaz cıkartmaya calıstım cıkmadı.. bayadır cıkartmıyorum siZlerde gece gaz cıkarma nasıl merak ettim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…