2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Amin canım çok geçmiş olsun..
Dün bende progestana başladım. Rabbim bebişlerimizi korusun. Dinlen canım bol bol. Doktorun ne diyorsa da onu yap aksatma lütfen..
 
Eşimin yine toplantısı çıktı. Ve yarın randevuya gidemeyeceğim. Cumartesi günün ki randevuları da dolmuş doktorun. Kaldı başka günlere. Çok sanssizim sanirim
Canım kızını bırakabileceğin bir yok mu gitsen kaçırmasan..
Senin durumda önemliydi atlatma şansın yok :-(
 
Canım siyah turp suyu (bulamazsan normal turpta olur) eski usül tülbentle sık suyunu içine bal karıştır sabah akşam 2-3 kaşık ye. Arkadaşım hamileyken hep bunu yaptık 2 günde kesti.
Turp alana kadar da sabah bal+zencefil karışımı yiybilrsin. 1-2 kaşık
 
Bulantidan mahvoldum ya : (

Canım ya kıyamam... Bende de bugün yoğun.. Ama ben çıkaramıyorum çok fena yaa... Reflü gibi boğaza gelip gidiyor tahtiş oldu boğazım..


Maaşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hoşgeldin
 

Test sonuçlarını bekliyoruz

Kizlarr mrb hastane deyim kontrolum varr ne olur her sey.yolunda olsun cok korkuyorumdua.edin bana da.olur mu

Canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah
 
Yabanadogru canım bu progestan yan etki yaptı mı?
Ben kullandıktan sonra 1 saat falan kasık ve bel ağrısı yaşıyorum normal mi??
Gerçi bayağı yan etkisi var prospektüste okuduğum kadarıyla..
 
Yabanadogru canım bu progestan yan etki yaptı mı?
Ben kullandıktan sonra 1 saat falan kasık ve bel ağrısı yaşıyorum normal mi??
Gerçi bayağı yan etkisi var prospektüste okuduğum kadarıyla..
Ben çok yorgun düşüyorum o yüzden gece de bir kez alıyordum. Zaten yeterince yorgunum bir de o ilacı içinde mala donuyordum. Neyse ki doktorum içme dedi de bıraktım. Hiç sevmedim ben o ilacı
 
Mrb kizlar hamdolsunnnnn bi sıkıntı yok pitirciklarimin pit pit larini duydummmm cok sukur..14 kasim a tekrar randevu verdi.ikiz oldugu icin bol dinlen dedi dikkat et dedi iliski yasak dedi yolculuk yasak dedi..ve iki ayri vitamin verdi süt icemedigim icin kalsiyum agirlikli..bu sekilde:) rabbim herkese boyle guzel mutluluklar sagliklar nasip etsin..hayirlsi ile kucagimiza alalim bebislerimizi insallah..
 

Ay bende asla cikartamamam. Neyse ki bitti benim mide bulantılarım.
 
Gecen hafta 3 ve 2 mm idi lerm simdi 10 ve 12 mm olmuslar kizlar.7 haftalik dedi doktor
 
Canım kızını bırakabileceğin bir yok mu gitsen kaçırmasan..
Senin durumda önemliydi atlatma şansın yok :-(
Antalyada hiç otobuse binmedim. Nasıl gidiliyor oraya nasıl gidebilirim hiç bir fikrim yok. Hastanenin bilgilerine baktım işte otobusle nasıl giderim falan diye oradan da bir şey bulamadım. Sonuç olarak öyle tahlissiz bir şekilde kaldı doktorum. Eşim arabayla gidiyor Fethiye ye yoksa arabayla giderdim ama işte 1 tane araba var. Keşke kayinpederim yüzünden almasaydım erkene randevuyu.
 

Gecen hafta 3 ve 2 mm idi lerm simdi 10 ve 12 mm olmuslar kizlar.7 haftalik dedi doktor

Ay ne kadar da büyümüşler. Kocaman olmuşlar ❤ hadi gözün aydın kuzum darısı bizim başımıza ❤
 
Kizlar bir de doktorun dedigini sizle de paylasmak istiyorum cok iyi.bi doktor cunku.bulanti olmamasi.icin ozellikle icinde zencefil bulunan ve folik asitle b 12 bulunan bi vitamin de verdi ismi femivit.bulantiya da ozellikle iyi gelir dedi recete ile satilmiyo kendiniz alabilyosunuz eczaneden 21 tl ye aldim..doktorunuza danisabilirsiniz.isterseniz bulantisi olan arkadaslar ..
 


Normal yapmam sezeryan yaparim diyen doktor neyin kafasini yasiyor cok merak ediyorum. Sizin doktorunuzun da boyle bir beyani olursa bence kesinlikle degistirin doktorunuzu. Normal dogum yapmamak için fiziksel bi sorun olmadigini baska doktora da giderek emin olursunuz. Tabi suan degil dogum yaklasinca olur bunlar.

Hem sizin hem bebeginiz icin en dogrusu bu..

Bana da bebegin kanala inmemis. Yok iri bebek yok bilmem ne dediler dinlemedim. Gayet saglikli bi sekilde normal dogum yaptim.. maalesef doktorlar ticari kaygilarla ve ugrasmak istemedikleri icin hemen sezeryana yonlendiriyor gebeleri..
 
Canım taksiyle çok mu uzak olur ki? Antalya da taksi çok uygundu Ağustosta gelmiştim bende
Çok güzel yer ama
 
maşallah ne güzel, bende doktor arıyordum, çok şükür karar verdim, randevu aldım, yarın 18:30 da bizim de randevumuz var, bakalım bizim pıtırcıklar ne alemde,
 

Hoşgeldin tekrardan aramiza :)

Teşekürler hepimiz inşAllah


Bence hamilesin :) hoşgeldin sende aramiza :)


Nasıl ya ben anlamadım hiç bir şey. Biz zaten uzun zamandır e recete kullanuorduk. O mu değişmiş?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…