- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhabalar
Topiği en baştan ben açmıştım ama sonra kırmızıları gördüm maalesef
Rabbim çok aratmadı, bu ay oldu çok şükür, temmuz başı görünse de ben haziran annesi olucam nasip olursa
Herkes sağlıcakla kucağına alsın inşAllah
bende size katılmak istiyorum kızlar
Hiç gecikmeyen adetim 5 gün gecikti.Henüz test yapmadım. BAT'tan önce birkaç gün tarçınlı su içmiştim,ondandır diye biraz daha beklemek istiyorum. Eğer hamileysem tahmini doğum tarihi 28 Haziran.Yani inşallah size katılacağım
Kizlarr mrb hastane deyim kontrolum varr ne olur her sey.yolunda olsun cok korkuyorumdua.edin bana da.olur mu
Tamam canim.bekliyorum birazdan alcak beni..yazarim insallahHoşgeldin merhaba yeniden :) çok sevindim bizimle olmana. Hep kal o zaman artık buralarda ❤ sağlıkla kucaklamanda nasip olur umarım
Bence hamilesin. Hoşgeldin :)
İnsan ister istemez korkuyor bıkıyorum ama korkacak bence hiç birşey yok. Yok yere üzme bebeklerini :) çıkınca haber ver bize de olur
Haber ver tatlim. Insallah saglikla buyudu ufakliklarin :)Tamam canim.bekliyorum birazdan alcak beni..yazarim insallah
Kızlar merhaba bnm beta hcg 505.89 çıktı cuma doktora gidicem 5.haftamız oldu inşallah keseyi görürüz :)
Agrim yok sukurler olsun ki ama iste ddgm gb dokdorun ilk etapta drdgi soz beynimi donduruyo aklima geldikce inslh hyrli snclar paylascam siznle en son degerim 107.1 idi bakalm muayne zamnim geldi hadi hyrlisi
İnşallah çok teşekkürlerHayırlı olsun canım maşallah değerin ne güzel inşallah keseni de görürsün kısa zaman sonra
Hayırlı olsun :)2 haftalık gebeyim sanırım temmuz doğumlu olacak benimki :)
Hayırlısı olsun hakkında canım sonuçlarını bekliyoruz güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah
Teşekkür ederim canımEvet akıyordu. Vücut fazlasını atiyormus merak edilecek bir durum değilmiş yani :)
Hemde nasıl bir bilsen..Göğüs hassasiyetleriniz var mı ?
Ben hiç tartılmadımKizlar kilo durimunuz nasil ben bir kilo almisim yaa
Hani adet olamayincada siseriz kilo olur ya oyle bise olsun litfen:)
Sizde kilo ne alemde
Teşekürlerballikaymakli hosgeldin canim. Saglikla al bebegini kucagina insallaah :)
Aman muzu abartma kabızı fena oluyorTesekkurler tatlim bugun haslanmis patatesle muz yiyeyim bakalim olmazda haber veririm doktoruma. Cok tesekkurler :)
merhabalar. ben 2015 haziran annesiyim. dün hamile olduğumu öğrendim. şimdi de 2017 haziran annesiyim. hepinize hayırlı olsun.
merhaba kızlar inşallah bende haziran annesi olacağım, allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :) birde bişey merak ediyorum, normal doğum mu yoksa sezeryan mı olacağı şimdiden belli olmaz ama ücretini yada izleyeceğiniz yolu konuştunuz mu doktorunuzla. kimi arkadaşlarıma doktoru en başından normal doğum yaptıramam sezaryan yaparım falan dedi kızda kabul etti, ama ben olursa normal doğum istiyorum bunu da doktorla konuşsam şimdiden erken mi olur