- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 36
Hadi bakalim.canim.guzel.haberlerle gel sen de insallahhhbmaşallah ne güzel, bende doktor arıyordum, çok şükür karar verdim, randevu aldım, yarın 18:30 da bizim de randevumuz var, bakalım bizim pıtırcıklar ne alemde,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim.canim.guzel.haberlerle gel sen de insallahhhbmaşallah ne güzel, bende doktor arıyordum, çok şükür karar verdim, randevu aldım, yarın 18:30 da bizim de randevumuz var, bakalım bizim pıtırcıklar ne alemde,
Yaaa cok uzuldum insanin akli kaliyor boyle alabilecegin en erken zamana al canim erteleme fazla.Antalyada hiç otobuse binmedim. Nasıl gidiliyor oraya nasıl gidebilirim hiç bir fikrim yok. Hastanenin bilgilerine baktım işte otobusle nasıl giderim falan diye oradan da bir şey bulamadım. Sonuç olarak öyle tahlissiz bir şekilde kaldı doktorum. Eşim arabayla gidiyor Fethiye ye yoksa arabayla giderdim ama işte 1 tane araba var. Keşke kayinpederim yüzünden almasaydım erkene randevuyu.
Bak ya hiç gelmedi taksi aklıma. Dur ona da bir bakayım. Be kadar tutar ki acaba buradan oraya? Hiç bir fikrim yok ama taksi çok cazip geldı şimdi. Ay sevindirik oldum valla :)Canım taksiyle çok mu uzak olur ki? Antalya da taksi çok uygundu Ağustosta gelmiştim bende
Çok güzel yer ama
Insallah canim benim cokkkkk tesekkur ederimmm:)Hey masallah tostoslaraaa :) insallah boyle saglikla ilerlesin canim benim. Inan boyle guzel haberler alinca kendim duymus gibi seviniyorum :)
Taksiyle.com diye bir adres var oradan hesapladım gidiş gelış 60 liraya mal oluyor. Oda yalan oldu yani. Dur bakalım eşimle bir konuşayım. Araba ayarlayabilirse onunla gideyim ben. Yoksa pazartesiye alayım mecburCanım taksiyle çok mu uzak olur ki? Antalya da taksi çok uygundu Ağustosta gelmiştim bende
Çok güzel yer ama
Şimdi daha iyi anladım. Teskkur ederim aydınlatıcı yazın için ❤Yabanadogru e receteyse sorun yok tatlim. Hani kod veriyolar aliyosun ya o tamam oyle olmasi gerekiyor. Benim doktorumun gece gec saatte dikkatinden kacti sanirim. Ozel saglik sigortam uzerinden giris yapmis ve e recete kodu vermemis. Oyle durumlarda bashekimlik kasesi olmasi gerekiyomus. E recete kodu varsa sorun yok.
Canım uygun bayağı bizim buralara göre tee kale içinden havaalanına 50 tl vermiştikBak ya hiç gelmedi taksi aklıma. Dur ona da bir bakayım. Be kadar tutar ki acaba buradan oraya? Hiç bir fikrim yok ama taksi çok cazip geldı şimdi. Ay sevindirik oldum valla :)
niye acaba canim.bi doktora gorun hemenKızlar kanamam oldu
niye acaba canim.bi doktora gorun hemen
doktora gittin mi?Kızlar kanamam oldu
ayy haber ver hemen bize de. umarım kötü bir şey yokturBen daha doktora gitmemiştim hiç. Ay sonunda gidecektim. Kalp seslerini de duyayım diye. Ama bhcg takibi yaptım güzel yükseliyordu. Dediğim gibi kese görmeye bile gitmemiştim.
Şimdi eski doktoruma geldim. Birazdan gireceğim içeriye
panik yapma hemen doktora git benim de ilk bebegimde olmustu kese etrafinda bi kanama alani progestan igne vuruldum tuvalet ve yemek harici yattim gecti cok sukur simdi oglum 22 aylik her kanama cok buyuk bir problem anlamina gelmiyo haberlerini bekliyoruzKızlar kanamam oldu
Bize de haber ver canim insallah kotu bi sey yokturBen daha doktora gitmemiştim hiç. Ay sonunda gidecektim. Kalp seslerini de duyayım diye. Ama bhcg takibi yaptım güzel yükseliyordu. Dediğim gibi kese görmeye bile gitmemiştim.
Şimdi eski doktoruma geldim. Birazdan gireceğim içeriye
Üzülmeyin hemen görmeniz icin erken olabilir gec döllenme olmus olabilir bekleyin biraz daha olumlu gelişmeler olur isallahMAalesef boş kese. Kalp atışı yok.
Maceram bu kadar mıymış?
Kizlar kilo durimunuz nasil ben bir kilo almisim yaa
Hani adet olamayincada siseriz kilo olur ya oyle bise olsun litfen:)
Sizde kilo ne alemde
MAalesef boş kese. Kalp atışı yok.
Maceram bu kadar mıymış?
İyi de belki küçük olduğu için gözükmuyordur. Benim bebek 6+6 da gözüktü ilk defaMAalesef boş kese. Kalp atışı yok.
Maceram bu kadar mıymış?