- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.101
Canım korkun varsa tabiki gitme ama doktorda düzgün değilmiş belliki bekle biraz daha benceVajinal muyaneye tedaviden dolayı alışkınım ama bişi olursa korkusu var panik atakta var
Kızlar ben sabah 1 , akşam iki tane progestan içiyorum. Akşamları baş dönmesi yapıyor bende . Sizde de böyle etkisi var mı?
Canım hiç telaş yapma bence o değişken birşeymiş önce küçük olup sonra yakalıyormuş ne güzel bak süpriz bir minik tatlı bebek çok sevindim senin adına canımCnm bnim kagitta sadeve 8.83 yaziyor hafyasi tarih hicbisey yazmiyor bir oglum var tup bebekti bnim bidaha olmaz saniyordm cok supriz old simdide endiseleniyorm dok ultrasonuda hic iyi deil
Bunlar normal canım herkeste farklı belirtiler var tabiki ateş yükselmesi çok normal benim ateşim 37yi geçiyordu başlangıçta şimdi normale döndüBenimde Kalbim baya hızlandı ve rahimde bişi baskı yapıyor canım normaldir heralde bide bende gece ateşim çıkıyor yanıyorum
Önemli olan 2 günde bir 2 kat artış canım
Çok normal.
Benim sat 5 aralık.dün kan tahlilimde 184 çıktı :)
hemşire çok güzel değeriniz.tekrar test vermenize gerek yok dedi.
Cok tesekkur ederim cnm ilk doktorum cok iyidi bn bisey sormadan herseyi soyluyordu buna evime en yakin die mecbur gidiyorum .Bu arada gebelik takvimi nereden yapiliyor bnde takip etmek istiyorum oradanCanım hiç telaş yapma bence o değişken birşeymiş önce küçük olup sonra yakalıyormuş ne güzel bak süpriz bir minik tatlı bebek çok sevindim senin adına canım
canım gözün aydın. diğer topicte yazdım ama yoksun orada. ben de eylül annesiyim ya buraya uğradım.Sat 4 aralık bugun 183 çıktı düşük de mi
Değerim
Evet sarhoş gibi oluyorum adeta...Bu aksam kullanmayabasliycam bnde canim ama ilk gebeligimda 6 ay kullandm cok bas donmesi yapiyor o yuzden aksamlari genelde veriliyor seninde iki tane o yüzden aksam buyuk ihtimalle
Canım normalde aynı gün görünüyor doğum tarihi ama benim geç döllenme oldu geçen cumartesi tam 5.haftamda gittim doktora 6.5 mm kesemi gördük doktor 5.haftaya göre küçük dedi geç döllenme olabilir dedi ultrasonda da 4+4 yazıyordu yolk sac falan yoktu ama doktor onunla alakalı bir şey söylemedi benim normalde 14.gün yumurtam çatlardı bu ay 17.günde çatladı sende ilişki günün biliyorsan öyle hesap et ama küçük büyük ona takılma ultrason makinelerinden bile değişiyormuş buKızlar 5+2 kese 6.2 mm çıktı. Yolk kesesi minicik bir nokta kadar. Kalbi henüz oluşmamış. Biraz endişelendim. Benim durumumda olan var mı?
Kişisel bilgilerden canım aşağı in beklenen doğum tarihi yada son adet yazıyorsun sanırımCok tesekkur ederim cnm ilk doktorum cok iyidi bn bisey sormadan herseyi soyluyordu buna evime en yakin die mecbur gidiyorum .Bu arada gebelik takvimi nereden yapiliyor bnde takip etmek istiyorum oradan
Çok erken kalp için sanırım 6. haftada oluşmaya başlıyor zaten. Sitelerden yaptığım araştırmaya göre de 7. hafta daha net duyulduğunu yazıyor.Kızlar 5+2 kese 6.2 mm çıktı. Yolk kesesi minicik bir nokta kadar. Kalbi henüz oluşmamış. Biraz endişelendim. Benim durumumda olan var mı?
İnşallah canım. Hamileliklerimiz sağlıcakla devam eder inşallah.Beni iki hafta sonra cagirdi seni erken cagirmis ne gzel seni takip edicem cnm inşallah saglikla gelisir bebislerimiz
doktorum agızdan alırsan mıde buantısı yapar alttan fıtıl gıbı al aksam dedıBu aksam kullanmayabasliycam bnde canim ama ilk gebeligimda 6 ay kullandm cok bas donmesi yapiyor o yuzden aksamlari genelde veriliyor seninde iki tane o yüzden aksam buyuk ihtimalle
Benimde 5+2 de 6.1 mm. Bende varım.Kızlar 5+2 kese 6.2 mm çıktı. Yolk kesesi minicik bir nokta kadar. Kalbi henüz oluşmamış. Biraz endişelendim. Benim durumumda olan var mı?
Bence normalYa ben çok açım böyle bir öküz kesecek kadar ama hep açım doymuyor um maksimum 3 saat tok oluyorum bu normal mi dicem ama bence çok anormal kızımda tam tersi iştahsızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?