2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eşimde bana 3 hafta doktora gitmek yasak dedı Ama ben kendimi biliyorum dayanamam. Haftaya gözükür bence canım

Eşimde bana 3 hafta doktora gitmek yasak dedı Ama ben kendimi biliyorum dayanamam. Haftaya gözükür bence canım

İnşaallah gözükür canım.
Bide benim kalbim nabzım eskiye göre daha hızlı atıyor.hatta rahmimde bile atma hissediyorum.sende de varmı normal mi acaba?

Reactions: fml
Benimde dün 5+2 iken 6.1mm dedi doktor. Küçük veya büyük herhangi bir yorum yapmadı. Bir hafta sonra tekrar çağırdı. Büyüme hızına bakacak sanırım. Bende bu konuda biraz kaygılıyım ama elden birşey gelmez. El mecbur bekleyeceğim gelecek haftayı

İnşaallah gözükür canım.
Bide benim kalbim nabzım eskiye göre daha hızlı atıyor.hatta rahmimde bile atma hissediyorum.sende de varmı normal mi acaba?
Benimde Kalbim baya hızlandı ve rahimde bişi baskı yapıyor canım normaldir heralde bide bende gece ateşim çıkıyor yanıyorum

Doktor değerlerin güzel artmış dedi pazar günü nöbetci doktora gel vajinal ultrasonla kesenin gözükmesi lazım keseyi görelim dedi ama ne gerek var kı vajinal kararsız kaldım
Ya bence hiç gerek yok. o sitresi o korkuyu yaşamaya.. Benim ilk hamileliğimde doktor sadece 41. Haftada açılma varmı diye ebeye baktırdı helal olsun ki kendi bile bakmadı. Ne gerek var bi sorun hastalık yoksa?? Biraz sabret karından baksın cnm

Kızlar ben sabah 1 , akşam iki tane progestan içiyorum. Akşamları baş dönmesi yapıyor bende . Sizde de böyle etkisi var mı?

Vajinal muyaneye tedaviden dolayı alışkınım ama bişi olursa korkusu var panik atakta var

Benimde Kalbim baya hızlandı ve rahimde bişi baskı yapıyor canım normaldir heralde bide bende gece ateşim çıkıyor yanıyorum

O bende de oluyor canım.
Hatta ateşim çıkıyo hastalanıyorum diye parol içtim.37.5 çıkıyodu ateşim
Belkide ateşim çıkıyodu gerçekten.

Şimdi aşırı yanmıyorum.ama kalın da giyinemiyorum.

Cnm bnim kagitta sadeve 8.83 yaziyor hafyasi tarih hicbisey yazmiyor bir oglum var tup bebekti bnim bidaha olmaz saniyordm cok supriz old simdide endiseleniyorm dok ultrasonuda hic iyi deil

O bende de oluyor canım.
Hatta ateşim çıkıyo hastalanıyorum diye parol içtim.37.5 çıkıyodu ateşim
Belkide ateşim çıkıyodu gerçekten.

Şimdi aşırı yanmıyorum.ama kalın da giyinemiyorum.
O zaman normaliz canım Melek'lerimiz rabbime emanet

İnşaallah gözükür canım.
Çarpıntı oluyor canım bende de yemene içmene dikkat et bir anda fazla yiyince tansiyon yükselip oda çarpıntı yapıyor

Beni iki hafta sonra cagirdi seni erken cagirmis ne gzel seni takip edicem cnm inşallah saglikla gelisir bebislerimiz

Görüşünüze saygı duyuyorum ama o bir doktor bence böyle düşünün ebeye baktırmış olması helal olsun denecek bir şey değil ben açıkçası doktoruma çok güveniyorum vajinal muayeneden korkuyorsanız o ayrı konu ama orda hasta doktor ilişkisi var bunu farklı bir duruma döndürmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…