- 23 Eylül 2014
- 204
- 301
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.081
Ben de 18'inde gidicemAynen ben de ilk geçtiğimiz cuma gittim.Keseyi gördük ama kalp atışı için 18 ine randevu aldım. Sen ne zaman gideceksin kalp atışı için?
Eşimde bana 3 hafta doktora gitmek yasak dedı Ama ben kendimi biliyorum dayanamam. Haftaya gözükür bence canımBende bu hafta beklicem canım.tüp bebek merkezindeki doktorumda 3 hafta sonra çağırdı.heralde hem kese hemde kalp atışınj görmek için.
Eşim 3 hafta sonra gideriz vajinal muayne olma diyor.
Bende haftaya gidiyim belki karından görünür diyorum
Bakalım kim galip gelicek :)
Eşimde bana 3 hafta doktora gitmek yasak dedı Ama ben kendimi biliyorum dayanamam. Haftaya gözükür bence canım
Benimde dün 5+2 iken 6.1mm dedi doktor. Küçük veya büyük herhangi bir yorum yapmadı. Bir hafta sonra tekrar çağırdı. Büyüme hızına bakacak sanırım. Bende bu konuda biraz kaygılıyım ama elden birşey gelmez. El mecbur bekleyeceğim gelecek haftayıMrb arkadaslar bnde eylul 1 annesi olucam insallah son ad tarihim 25 kasim suan 5+4 haftaligim dun dok gttim ve kesemi gorduk 8.83 m dok haftamla uyumlumu dedim evet uyumlu dedi iki haft somra kalp atisi icin gel dedi ama bana kese cok kucuk gibi geldi sizce ?
Benimde Kalbim baya hızlandı ve rahimde bişi baskı yapıyor canım normaldir heralde bide bende gece ateşim çıkıyor yanıyorumİnşaallah gözükür canım.
Bide benim kalbim nabzım eskiye göre daha hızlı atıyor.hatta rahmimde bile atma hissediyorum.sende de varmı normal mi acaba?
Ya bence hiç gerek yok. o sitresi o korkuyu yaşamaya.. Benim ilk hamileliğimde doktor sadece 41. Haftada açılma varmı diye ebeye baktırdı helal olsun ki kendi bile bakmadı. Ne gerek var bi sorun hastalık yoksa?? Biraz sabret karından baksın cnmDoktor değerlerin güzel artmış dedi pazar günü nöbetci doktora gel vajinal ultrasonla kesenin gözükmesi lazım keseyi görelim dedi ama ne gerek var kı vajinal kararsız kaldım
Vajinal muyaneye tedaviden dolayı alışkınım ama bişi olursa korkusu var panik atakta varYa bence hiç gerek yok. o sitresi o korkuyu yaşamaya.. Benim ilk hamileliğimde doktor sadece 41. Haftada açılma varmı diye ebeye baktırdı helal olsun ki kendi bile bakmadı. Ne gerek var bi sorun hastalık yoksa?? Biraz sabret karından baksın cnm
Tamam cnm yaşama o sitresi çok geçerli bi sebep yoksaVajinal muyaneye tedaviden dolayı alışkınım ama bişi olursa korkusu var panik atakta var
Benimde Kalbim baya hızlandı ve rahimde bişi baskı yapıyor canım normaldir heralde bide bende gece ateşim çıkıyor yanıyorum
Canım benim 4+4te kesem 6.5 cmdi bu arada ultrason kağıdında yazıyor 4+4 diye senin ne yazıyor bence normal boyutta seninde küçük değil zaten öyle olsa bile ileriki haftalarda daha önede geçebiliyormuş takılma ona bence
O zaman normaliz canım Melek'lerimiz rabbime emanetO bende de oluyor canım.
Hatta ateşim çıkıyo hastalanıyorum diye parol içtim.37.5 çıkıyodu ateşim
Belkide ateşim çıkıyodu gerçekten.
Şimdi aşırı yanmıyorum.ama kalın da giyinemiyorum.
Önemli olan 2 günde bir 2 kat artış canımSat 4 aralık bugun 183 çıktı düşük de mi
Değerim
O zaman normaliz canım Melek'lerimiz rabbime emanet
Sat 4 aralık bugun 183 çıktı düşük de mi
Değerim
Çarpıntı oluyor canım bende de yemene içmene dikkat et bir anda fazla yiyince tansiyon yükselip oda çarpıntı yapıyorİnşaallah gözükür canım.
Bide benim kalbim nabzım eskiye göre daha hızlı atıyor.hatta rahmimde bile atma hissediyorum.sende de varmı normal mi acaba?
Çarpıntı oluyor canım bende de yemene içmene dikkat et bir anda fazla yiyince tansiyon yükselip oda çarpıntı yapıyor
Benimde dün 5+2 iken 6.1mm dedi doktor. Küçük veya büyük herhangi bir yorum yapmadı. Bir hafta sonra tekrar çağırdı. Büyüme hızına bakacak sanırım. Bende bu konuda biraz kaygılıyım ama elden birşey gelmez. El mecbur bekleyeceğim gelecek haftayı
Görüşünüze saygı duyuyorum ama o bir doktor bence böyle düşünün ebeye baktırmış olması helal olsun denecek bir şey değil ben açıkçası doktoruma çok güveniyorum vajinal muayeneden korkuyorsanız o ayrı konu ama orda hasta doktor ilişkisi var bunu farklı bir duruma döndürmemek lazımYa bence hiç gerek yok. o sitresi o korkuyu yaşamaya.. Benim ilk hamileliğimde doktor sadece 41. Haftada açılma varmı diye ebeye baktırdı helal olsun ki kendi bile bakmadı. Ne gerek var bi sorun hastalık yoksa?? Biraz sabret karından baksın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?