- 24 Temmuz 2015
- 483
- 513
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.141
ilk defa veriyorum canım. o zaman cuma sabah tekrar kan vericem bunu neden yapıyoruz peki 2 katına cıkmazsa ne anlama gelıyor
ay çok heyecanlandım hadi bakalım canım hemen haber ver bizedegünaydın kızlarr bugün saat 10:50 de randevum var inşaallaahh her şey yolundadır ve kesemizi görüp geliriz.. ben öğrendiğimden beri ilk defa dr gitcem :)
moralimi bozdu dr yaa kan pıhtısı görünüyor dedi değerlerin düşük çıkmış dedi tekrar kan testi yaptırdım saat 3 te çıkacak sonuçlar 3 te tekrar gelcemmay çok heyecanlandım hadi bakalım canım hemen haber ver bizede
canım bozma moralini hemen kan pıhtısı nedir ki kesedir o hangi kan sonucuna düşük dedi??moralimi bozdu dr yaa kan pıhtısı görünüyor dedi değerlerin düşük çıkmış dedi tekrar kan testi yaptırdım saat 3 te çıkacak sonuçlar 3 te tekrar gelcemm
bilmiyorım göbekten baktı kan pıhtısı görünüyor dedi geçen haftaki test sonuçlarımı düşük buldu tekrarlayalım testii dedi başkada bişey demedicanım bozma moralini hemen kan pıhtısı nedir ki kesedir o hangi kan sonucuna düşük dedi??
canını sıkma canım sonucuunu bekleyelım bozma moralınımoralimi bozdu dr yaa kan pıhtısı görünüyor dedi değerlerin düşük çıkmış dedi tekrar kan testi yaptırdım saat 3 te çıkacak sonuçlar 3 te tekrar gelcemm
canım bozma moralini sonucunu bekleyelim yükselmese bu zamana kadar adet olurdun zaten kese minik olduğu için belkide öyle görmüştürbilmiyorım göbekten baktı kan pıhtısı görünüyor dedi geçen haftaki test sonuçlarımı düşük buldu tekrarlayalım testii dedi başkada bişey demedi
bende dun gittim kese cok kucuk dedi sabah kan verdim istedi yarin sonuc gostericemmoralimi bozdu dr yaa kan pıhtısı görünüyor dedi değerlerin düşük çıkmış dedi tekrar kan testi yaptırdım saat 3 te çıkacak sonuçlar 3 te tekrar gelcemm
Cok begendim yazınıSelamünaleyküm kızlar. Hayırlı sabahlar. Maaşallah hızınıza yetişilmiyor. :) Çok güzel haberler okudum hepsine ayrı ayrı yazamasam da çok sevindim. İnşaallah hayırlı haberlerimiz daim olur. Bende yarın (Perşembe) kontrole gideceğim kese için. İnşaallah Allah'ın izniyle sağlıkla görünür. Özellikle sağ kasığım tarafında ağrılarım oluyor. Ama ilk haftalardan daha iyiyim çok şükür. Bir arkadaş Progestan kullanan var mı başka demişti; bende kullanıyorum. Sabah, öğle, akşam ama vajinal kullanıyorum. Doktor bu şekil kullanırsam daha iyi olacağını hemde yan etkisinin daha az olacağını söyledi. Hakikaten sanırım ağızdan alanlara göre daha az etki hissediyorum. Ne kadar ilaç kullanmak istemesemde kafama göre değil doktorun söylediği ve ortak fikrimize göre haraket etmeye çalışıyorum.
Esas size söylemek istediğim; şöyle genel bütün yazılanlara bakınca kızlar kendinizi fazla ve gereksiz strese soktuğunuzu farkettim. Acizane fikrimi beyan etmek istiyorum. Öncelikle tabi ki doktorunuza güven önemli muhakkak. İnşaallah içimize sinen doktorlar nasip olur. . Ama doktor bebeğin durumu hakkında olumsuz yorum yapmamışken dahi kendi kafamızdan büyük mü küçük mü diye düşünüyoruz. Ya da internetten baktım haftasına göre değil diye yazılar gördüm. Kesinlikle sizi anlıyorum. Çok şükür 6 yıl sonra banada nasip oldu. :) Hepimizde tedirginlik oluyor. Ama doktor dahi olumsuz birşey söylememişken bizim üstüne fazla fikir üretmemiz ne bebek için ne de bizim için sağlıklı değil. Çünkü sürekli stres halindeyiz. Zaten hamileliğin getirdiği bazı durumlar oluyor. Birde kendinizi ekstra sıkıntıya sokmayın lütfen. Sizlere bunu bütün samimiyetimle yazıyorum. Tedbir almak ve dikkatli olmak bizim vazifemiz ama gerisini de Rabbim'e bırakalım. Elimizden gelen özeni gösterdikten sonra zaten siz üzerinize düşeni yapmış oluyorsunuz. Kendimizi gerçekten boş yere strese sokuyoruz. Takdir Allah'ın. Daha bir sıkıntımız yokken böyle dertlenirsek düşünün Allah göstermesin bir durum olsa neler düşüneceğiz.
Maksadım sizi biraz sakinleştirmek. :) Kuzenim tedavi sürecinde bana demişti ki ' Biz bunu yapamamıştık ve çok pişmanım. Lütfen hamileliğinin tadını çıkar.' Zira takdir neyse önüne geçilmez. Benim ablam 3 aylık hamile iken çok büyük bir kaza geçirdi. Yatağa dahi değemiyorduk canı acıyor diye. Hiçbir şekilde hareket edemiyordu. Doktorlar bu çocuk engelli olacak diyordu. Hemde hepsi. Ama Takdir-i İlahi'yi unutuyorlardı. Şimdi o yeğenim Türkiye'nin en iyi ve en büyük Özel okulunu tam burslu kazandı ve okuyor. Söylemek istediğim siz içinizi ferah tutun. İnanıyorum sağlıkla ve bereketiyle gelecektir bizim bebişler.Lütfen hem sizin hemde bebeklerimiz için daha sakin olalım ama herşey de bizim için unutmayalım.
Neyse çok uzattım. İnşaallah hepimiz hayırlı haberlerle devam ederiz buraya. Bende yarın sonucumu yazarım size. Sizi tanıdığıma çok mutlu oldum ve inşaallah evlatlarımızla devam ederiz konuşmalarımıza. Allah'a emanet olun.
cok guzel yazmissiniz bende ogluma hamileyken ilk 3 ay kanama oluyordu lekelenme tarzi ama cok sukur 41. haftaya gelirken dogum oldu hatta galiba hep icimde kalacak dedim. fazla kafaya takmayin bencede ben oyle diyorum ama bazen bende cok takiyorum gelecekle ilgili falan sonra diyorum ki takdiri ilahi ve Rabbim neye izin verirse onu yasariz bizim planlarimiz bosaSelamünaleyküm kızlar. Hayırlı sabahlar. Maaşallah hızınıza yetişilmiyor. :) Çok güzel haberler okudum hepsine ayrı ayrı yazamasam da çok sevindim. İnşaallah hayırlı haberlerimiz daim olur. Bende yarın (Perşembe) kontrole gideceğim kese için. İnşaallah Allah'ın izniyle sağlıkla görünür. Özellikle sağ kasığım tarafında ağrılarım oluyor. Ama ilk haftalardan daha iyiyim çok şükür. Bir arkadaş Progestan kullanan var mı başka demişti; bende kullanıyorum. Sabah, öğle, akşam ama vajinal kullanıyorum. Doktor bu şekil kullanırsam daha iyi olacağını hemde yan etkisinin daha az olacağını söyledi. Hakikaten sanırım ağızdan alanlara göre daha az etki hissediyorum. Ne kadar ilaç kullanmak istemesemde kafama göre değil doktorun söylediği ve ortak fikrimize göre haraket etmeye çalışıyorum.
Esas size söylemek istediğim; şöyle genel bütün yazılanlara bakınca kızlar kendinizi fazla ve gereksiz strese soktuğunuzu farkettim. Acizane fikrimi beyan etmek istiyorum. Öncelikle tabi ki doktorunuza güven önemli muhakkak. İnşaallah içimize sinen doktorlar nasip olur. . Ama doktor bebeğin durumu hakkında olumsuz yorum yapmamışken dahi kendi kafamızdan büyük mü küçük mü diye düşünüyoruz. Ya da internetten baktım haftasına göre değil diye yazılar gördüm. Kesinlikle sizi anlıyorum. Çok şükür 6 yıl sonra banada nasip oldu. :) Hepimizde tedirginlik oluyor. Ama doktor dahi olumsuz birşey söylememişken bizim üstüne fazla fikir üretmemiz ne bebek için ne de bizim için sağlıklı değil. Çünkü sürekli stres halindeyiz. Zaten hamileliğin getirdiği bazı durumlar oluyor. Birde kendinizi ekstra sıkıntıya sokmayın lütfen. Sizlere bunu bütün samimiyetimle yazıyorum. Tedbir almak ve dikkatli olmak bizim vazifemiz ama gerisini de Rabbim'e bırakalım. Elimizden gelen özeni gösterdikten sonra zaten siz üzerinize düşeni yapmış oluyorsunuz. Kendimizi gerçekten boş yere strese sokuyoruz. Takdir Allah'ın. Daha bir sıkıntımız yokken böyle dertlenirsek düşünün Allah göstermesin bir durum olsa neler düşüneceğiz.
Maksadım sizi biraz sakinleştirmek. :) Kuzenim tedavi sürecinde bana demişti ki ' Biz bunu yapamamıştık ve çok pişmanım. Lütfen hamileliğinin tadını çıkar.' Zira takdir neyse önüne geçilmez. Benim ablam 3 aylık hamile iken çok büyük bir kaza geçirdi. Yatağa dahi değemiyorduk canı acıyor diye. Hiçbir şekilde hareket edemiyordu. Doktorlar bu çocuk engelli olacak diyordu. Hemde hepsi. Ama Takdir-i İlahi'yi unutuyorlardı. Şimdi o yeğenim Türkiye'nin en iyi ve en büyük Özel okulunu tam burslu kazandı ve okuyor. Söylemek istediğim siz içinizi ferah tutun. İnanıyorum sağlıkla ve bereketiyle gelecektir bizim bebişler.Lütfen hem sizin hemde bebeklerimiz için daha sakin olalım ama herşey de bizim için unutmayalım.
Neyse çok uzattım. İnşaallah hepimiz hayırlı haberlerle devam ederiz buraya. Bende yarın sonucumu yazarım size. Sizi tanıdığıma çok mutlu oldum ve inşaallah evlatlarımızla devam ederiz konuşmalarımıza. Allah'a emanet olun.
Ay maşallah canım doktorda bana kızmıştı bu iğne etkisi diye 8.61 çıkmıştı ama benimde çok şükür yükseldi 47 oldu iyi ki doktora demişsin öyle canım Rabbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin çok sevindimSlm kızlar aranıza az önce katıldım.bu ay çapada asilamam vardı adet olmam lazımdı her zaman oldugu gibi gunum geçmişti çünki pko var .ve 15 gun içinde adet olmam lazum rapor yanması dıe cuma kan verdim pazartesi cıkar dedi bende 5 bardak maydonoz kaynatum içtim söksun die
Pazartesi tarlusal yazar dıe Dr gittim kan 3.85 cıktı Dr gebelik yok 5 altı deger dedi..Ben dedimki 4 yıldır kan veririm 0.1 asla geçmez bence supheli Dr hadi bi daha kan ver dedi beni kırmamak için .ve dun 57 çıktı,Dr hamilesin dedi bu allahın hikmeti.dedi ben söktürücü yazıp sen gönderecektim
Dün benım doğumgünümdü Rabbim verdi en güzel hediye.
Az önce kan verdim inşallah kalıcı olurum bu sayfada...
Hepimiz kucağımıza alalım yavrularımuzı inşallah
Çok sevindim senin adına gerçekten, bu da bize gösteriyor ki Allah ne isterse o olur kafaya bir şeyleri takmanın hiç bir anlamı yok bu dünyada yiyip içeceği varsa bebeğimizin sağlıklı bir şekilde gelir, ama yoksa istediğimiz kadar düşünelim bir şey değişmez. Bende 16 kasımda bademcik ameliyatı oldum bir süre sonra bebek istiyorduk kendimi toparlamam adına, yumurtlama günüm geçtikten sonra korunmasız ilişkim oldu açık olacak ama ilişki sonrası banyoya gittim koşarak buna rağmen bebeğimiz sürpriz bir şekilde geldi bize rabbim nasip etmiş inşallah ayırmasın bebeklerimizi bizden sağlıkla kucağımıza alalımSlm kızlar aranıza az önce katıldım.bu ay çapada asilamam vardı adet olmam lazımdı her zaman oldugu gibi gunum geçmişti çünki pko var .ve 15 gun içinde adet olmam lazum rapor yanması dıe cuma kan verdim pazartesi cıkar dedi bende 5 bardak maydonoz kaynatum içtim söksun die
Pazartesi tarlusal yazar dıe Dr gittim kan 3.85 cıktı Dr gebelik yok 5 altı deger dedi..Ben dedimki 4 yıldır kan veririm 0.1 asla geçmez bence supheli Dr hadi bi daha kan ver dedi beni kırmamak için .ve dun 57 çıktı,Dr hamilesin dedi bu allahın hikmeti.dedi ben söktürücü yazıp sen gönderecektim
Ciddi mii ? Oyle gorunmesinin sebebi neİdrara sıkışık git cnm daha rahat görünür
Ultrasonda daha net goruyorlar o sekilde tabi kucuk haftalarda daha sonra gerek kalmiyorCiddi mii ? Oyle gorunmesinin sebebi ne
Çok heyecanlıkızlar son 1 saat sonucuma Allahım inş testteki gibidir:)
Cok begendim yazını
cok guzel yazmissiniz bende ogluma hamileyken ilk 3 ay kanama oluyordu lekelenme tarzi ama cok sukur 41. haftaya gelirken dogum oldu hatta galiba hep icimde kalacak dedim. fazla kafaya takmayin bencede ben oyle diyorum ama bazen bende cok takiyorum gelecekle ilgili falan sonra diyorum ki takdiri ilahi ve Rabbim neye izin verirse onu yasariz bizim planlarimiz bosa
Slm kızlar aranıza az önce katıldım.bu ay çapada asilamam vardı adet olmam lazımdı her zaman oldugu gibi gunum geçmişti çünki pko var .ve 15 gun içinde adet olmam lazum rapor yanması dıe cuma kan verdim pazartesi cıkar dedi bende 5 bardak maydonoz kaynatum içtim söksun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?