2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ilk defa veriyorum canım. o zaman cuma sabah tekrar kan vericem bunu neden yapıyoruz peki 2 katına cıkmazsa ne anlama gelıyor

2 gün içerisinde 2 katına çıkması lazım değerin bu sağlıklı ilerlediğini gösteriyor galiba ve kimyasal mı yoksa dış gebelik mi bebiş sağlıklımı onu anlamamızza yardımcı oluyor diye biliyorum :)

Dr.un kadın veya erkek olması değil mesele bu aklıma bile gelmedi. Geçerli bir sebep olmaksızın çok fazla vajinal kontrol yapan Dr.larda var. Başka bir yolu varken hasta bunu istemiyorken herhangi bir tehlike yokken gereksiz buluyorum dedim. Konuyu başka tarafa çeken sizsiniz...

ay çok heyecanlandım hadi bakalım canım hemen haber ver bizede
moralimi bozdu dr yaa kan pıhtısı görünüyor dedi değerlerin düşük çıkmış dedi tekrar kan testi yaptırdım saat 3 te çıkacak sonuçlar 3 te tekrar gelcemm

moralimi bozdu dr yaa kan pıhtısı görünüyor dedi değerlerin düşük çıkmış dedi tekrar kan testi yaptırdım saat 3 te çıkacak sonuçlar 3 te tekrar gelcemm
canım bozma moralini hemen kan pıhtısı nedir ki kesedir o hangi kan sonucuna düşük dedi??

canım bozma moralini hemen kan pıhtısı nedir ki kesedir o hangi kan sonucuna düşük dedi??
bilmiyorım göbekten baktı kan pıhtısı görünüyor dedi geçen haftaki test sonuçlarımı düşük buldu tekrarlayalım testii dedi başkada bişey demedi

bilmiyorım göbekten baktı kan pıhtısı görünüyor dedi geçen haftaki test sonuçlarımı düşük buldu tekrarlayalım testii dedi başkada bişey demedi
canım bozma moralini sonucunu bekleyelim yükselmese bu zamana kadar adet olurdun zaten kese minik olduğu için belkide öyle görmüştür

bende dun gittim kese cok kucuk dedi sabah kan verdim istedi yarin sonuc gostericem

Cok begendim yazını

cok guzel yazmissiniz bende ogluma hamileyken ilk 3 ay kanama oluyordu lekelenme tarzi ama cok sukur 41. haftaya gelirken dogum oldu hatta galiba hep icimde kalacak dedim. fazla kafaya takmayin bencede ben oyle diyorum ama bazen bende cok takiyorum gelecekle ilgili falan sonra diyorum ki takdiri ilahi ve Rabbim neye izin verirse onu yasariz bizim planlarimiz bosa

Slm kızlar aranıza az önce katıldım.bu ay çapada asilamam vardı adet olmam lazımdı her zaman oldugu gibi gunum geçmişti çünki pko var .ve 15 gun içinde adet olmam lazum rapor yanması dıe cuma kan verdim pazartesi cıkar dedi bende 5 bardak maydonoz kaynatum içtim söksun die
Pazartesi tarlusal yazar dıe Dr gittim kan 3.85 cıktı Dr gebelik yok 5 altı deger dedi..Ben dedimki 4 yıldır kan veririm 0.1 asla geçmez bence supheli Dr hadi bi daha kan ver dedi beni kırmamak için .ve dun 57 çıktı,Dr hamilesin dedi bu allahın hikmeti.dedi ben söktürücü yazıp sen gönderecektim
Dün benım doğumgünümdü Rabbim verdi en güzel hediye.
Az önce kan verdim inşallah kalıcı olurum bu sayfada...
Hepimiz kucağımıza alalım yavrularımuzı inşallah

Ay maşallah canım doktorda bana kızmıştı bu iğne etkisi diye 8.61 çıkmıştı ama benimde çok şükür yükseldi 47 oldu iyi ki doktora demişsin öyle canım Rabbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin çok sevindim

Çok sevindim senin adına gerçekten, bu da bize gösteriyor ki Allah ne isterse o olur kafaya bir şeyleri takmanın hiç bir anlamı yok bu dünyada yiyip içeceği varsa bebeğimizin sağlıklı bir şekilde gelir, ama yoksa istediğimiz kadar düşünelim bir şey değişmez. Bende 16 kasımda bademcik ameliyatı oldum bir süre sonra bebek istiyorduk kendimi toparlamam adına, yumurtlama günüm geçtikten sonra korunmasız ilişkim oldu açık olacak ama ilişki sonrası banyoya gittim koşarak buna rağmen bebeğimiz sürpriz bir şekilde geldi bize rabbim nasip etmiş inşallah ayırmasın bebeklerimizi bizden sağlıkla kucağımıza alalım

Kizlar dun ben de ilk kontrolume gittim. Cok sukur hersey yolundaymis. Keseyi ve yolku gorduk. 5+5 haftalik oldugunu ve kesenin de haftasina cok uygun oldugunu 14.7 mm soyledi. İki hafta sonra bebegi ve kalp atisini gormemz icin randevuslastik. Umarim hersey yolunda gider hepimiz icin.

Cok begendim yazını

Allah razı olsun kızlar. :) İnanın hepimize dua ediyorum. İnşaallah sağlıkla, hayırla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin Rabbim.

Canım çok sevindim. Hayırlı olsun inşaallah. Ama artık dikkat et. Maydanozda kullanma. :) Bende PKO'luyum. Bende hiç ihtimal vermeden kan vermiştim 9.8 gibi bir rakam çıkmıştı. Senin dediğin gibi bende inanamadım. Çünkü 1'i geçmezdi şu kadar yıldır. İnşaallah güzel haberlerle devam ederiz. Hoşgeldin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…