- 23 Eylül 2014
- 204
- 301
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.121
Evet yapıyor malesef gündüz içtiğimde işte uykudan bayılcak gibi oluyorum, oyüzden sadece gece yatarken alıyorum benKızlar ben sabah 1 , akşam iki tane progestan içiyorum. Akşamları baş dönmesi yapıyor bende . Sizde de böyle etkisi var mı?
Benim 4+6'da 8.9 mm çıktı, normal dedi doktor.Benimde 5+2 de 6.1 mm. Bende varım.
Doktor kese büyüklüğü ile ilgili bir yorum yaptı mı? Bana yapmadı
İnşallah bende bu gruba dahil olabilirim. Bebişlerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanız dileğiyle
Benimde 5+2 de 6.1 mm. Bende varım.
Doktor kese büyüklüğü ile ilgili bir yorum yaptı mı? Bana yapmadı
Çok erken kalp için sanırım 6. haftada oluşmaya başlıyor zaten. Sitelerden yaptığım araştırmaya göre de 7. hafta daha net duyulduğunu yazıyor.
Canım normalde aynı gün görünüyor doğum tarihi ama benim geç döllenme oldu geçen cumartesi tam 5.haftamda gittim doktora 6.5 mm kesemi gördük doktor 5.haftaya göre küçük dedi geç döllenme olabilir dedi ultrasonda da 4+4 yazıyordu yolk sac falan yoktu ama doktor onunla alakalı bir şey söylemedi benim normalde 14.gün yumurtam çatlardı bu ay 17.günde çatladı sende ilişki günün biliyorsan öyle hesap et ama küçük büyük ona takılma ultrason makinelerinden bile değişiyormuş bu
Valla cnm saati belli değil 38 numara 1 den sonra dedilerGünaydınlar hepinize güzel bir gün olsun inşallahhs35 canım kaçta randevun
günaydın kızlarr bugün saat 10:50 de randevum var inşaallaahh her şey yolundadır ve kesemizi görüp geliriz.. ben öğrendiğimden beri ilk defa dr gitcem :)
bende kan sonucuma gore randevu alcam doktordan senın sonucun kactı canım
canım ben çatlatma iğnesinden sonra 14,günde 20,61 17,günde 54,42 tahlil sonuçlarım ve bir dahada yaptırmadım doktorum artışın güzel gerek yok demişti 10 gün sonra gel kese kontrolü yapalım dedi cumartesi kendi doktoruma gitmem lazım ama ben bugün başka bir doktora gideceğim
bende bugun kan verdım 2 gun sonra tekrar vermem gerekırmı
ilk defamı veriyorsun canım kanı eğer öyleyse muhakkak tekrarla 2 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?