2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnşallah güzel haber verirsin canım ne yaşadın bilmiyorum tabi ama istersen yarın ilk idrarla test yap inşallah çıkar zaten slikte olsa doktordan da korkma nerde yaşıyosun bundan önce kötü doktorlar denk gelmiş belliki ama hepsi öyle olmıcak ve korkularını üstüne giderek ancak yenebilirsin üstüne gitmezsen o korkular beyninde kendine daha büyük yer açar ve seni daha çok zorlar rabbim hayırlı olan sana çözüm getirecek yola yönlendirsin seni bunun için dua et

Ay canım içimi rahatlattın gerçekten çünkü bir kez oldu sıkıntıda olmadı ama gece korktum bişey olucak diye uyuyamadım ozaman yavaştan devam ☺
Tabi haftada 2 ile devam ettik biz 36 kadar 37 de doğurdum zaten :))

Reactions: fml
Doktor üç aylığına kan sulandırıcı iğne vermişti. Bugün kendi başıma yaptım. Kendime iğne yapabileceğim aklımın ucundan geçmezdi.

Teşekkür ederim. Sanırım ben korktukça herşey üst üste geliyor. Dua etmekten başka çare yok

Mrb arkadaslar bnde eylul 1 annesi olucam insallah son ad tarihim 25 kasim suan 5+4 haftaligim dun dok gttim ve kesemi gorduk 8.83 m dok haftamla uyumlumu dedim evet uyumlu dedi iki haft somra kalp atisi icin gel dedi ama bana kese cok kucuk gibi geldi sizce ?

Cnm yarın bende gidiyorum benimde 5+4 olmuş olcak bakalım ne kadar çıkcak benimki
Bence gayet iyi ki doktor uyumlu demiş çok takılma bu mutlu haberin keyfini çıkar
İnş bende hayırlı haberlerle gelirim

Kızlar iyi akşamlar herkese doktora gidenler cinsel ilişkiyle alakalı doktorunuz bir şey söyledimi benim ki devam edebilirsiniz dedi ama cesaret edemedim sizin yorumunuz ne? Çok açık oldu ama
Canım benim doktor Bi süre ilişki yok dedi

Vajinal muayene istemiyorsan 6 ya da 7 haftada gitmelisin korkuyormusun vajinal muayeneden ben mantıklı buluyorum rahmin yumurtalıkların çok daha net şekilde görünüyor enfeksiyon yada kist hepsi rahat görülüyor
Ya birşey olacağı varsa muhakkak olucak ama bu kadar aramışken keşke demek istemiyorum

Vajinal muayene istemiyorsan 6 ya da 7 haftada gitmelisin korkuyormusun vajinal muayeneden ben mantıklı buluyorum rahmin yumurtalıkların çok daha net şekilde görünüyor enfeksiyon yada kist hepsi rahat görülüyor
Sizin vajinal mı gözüktü kese acaba

Canım bizim beklenen doğum tarihimiz yakınmış ben bugün 4+6'da keseyi karından gördüm. Hcg değerine göre karından ya da vajinal bakıyor dr. Bir de bulantılar için filan gelecek haftaya başlar dedi, bende de henüz bişey yok

Cnm yarın bende gidiyorum benimde 5+4 olmuş olcak bakalım ne kadar çıkcak benimki
Bence gayet iyi ki doktor uyumlu demiş çok takılma bu mutlu haberin keyfini çıkar
İnş bende hayırlı haberlerle gelirim
İnşallah güzel haberlerle gel canım heyecanlandım ben bile

Ya birşey olacağı varsa muhakkak olucak ama bu kadar aramışken keşke demek istemiyorum
Evet canım vajinal baktı benim ama hiç rengi değişen bir akıntım bile olmadı sıkıntısızbir şekilde geçti muayenem doktorumda çok iyi zaten

Aynen ben de ilk geçtiğimiz cuma gittim.Keseyi gördük ama kalp atışı için 18 ine randevu aldım. Sen ne zaman gideceksin kalp atışı için?

Canım bana pazar günü vajinal görmemiz lazım dedı ama ben gitmeyecem korkuyorum pişman olmamak için gitmicem

Aslında bende korkuyorum ama herkes vajinal baktıyor artık.bişeyde olmuyor.
Ama işte ufacık bi risk bile varsa göze alamıyoruz.her konuda olduğu gibi bu konudada kararsızım :)

Canım benim 4+4te kesem 6.5 cmdi bu arada ultrason kağıdında yazıyor 4+4 diye senin ne yazıyor bence normal boyutta seninde küçük değil zaten öyle olsa bile ileriki haftalarda daha önede geçebiliyormuş takılma ona bence

Evet canım vajinal baktı benim ama hiç rengi değişen bir akıntım bile olmadı sıkıntısızbir şekilde geçti muayenem doktorumda çok iyi zaten
Kafam çok karışık doktora güvenmiyorum oda hastanede rastgele kim varsa nöbetçi o bakcak dedi. Allahtan hayırlısı

Aslında bende korkuyorum ama herkes vajinal baktıyor artık.bişeyde olmuyor.
Ama işte ufacık bi risk bile varsa göze alamıyoruz.her konuda olduğu gibi bu konudada kararsızım :)
Ben büyük ihtimal gitmicem canım ufakta olsa niye riske gireyim Bi hafta sonra karnımdan gözükür zatın

Ben büyük ihtimal gitmicem canım ufakta olsa niye riske gireyim Bi hafta sonra karnımdan gözükür zatın

Bende bu hafta beklicem canım.tüp bebek merkezindeki doktorumda 3 hafta sonra çağırdı.heralde hem kese hemde kalp atışınj görmek için.
Eşim 3 hafta sonra gideriz vajinal muayne olma diyor.
Bende haftaya gidiyim belki karından görünür diyorum
Bakalım kim galip gelicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…