• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ben sabah 1 , akşam iki tane progestan içiyorum. Akşamları baş dönmesi yapıyor bende . Sizde de böyle etkisi var mı?
Evet yapıyor malesef gündüz içtiğimde işte uykudan bayılcak gibi oluyorum, oyüzden sadece gece yatarken alıyorum ben

Günaydınlar hepinize güzel bir gün olsun inşallah hs35 hs35 canım kaçta randevun

Benimde 5+2 de 6.1 mm. Bende varım.
Doktor kese büyüklüğü ile ilgili bir yorum yaptı mı? Bana yapmadı

Yapmadı canım yolk kesesi minicik gözüktü daha kalbi oluşmadı dedi. Umarım tomurcuklarımız büyür. Bol su içelim ben bir yerden duydum. 2 hafta sonra gel dedi..

Çok erken kalp için sanırım 6. haftada oluşmaya başlıyor zaten. Sitelerden yaptığım araştırmaya göre de 7. hafta daha net duyulduğunu yazıyor.

Sağol canım umarım herşey yolundadır ve içimdeki vesvesede ibarettir...

Canım normalde aynı gün görünüyor doğum tarihi ama benim geç döllenme oldu geçen cumartesi tam 5.haftamda gittim doktora 6.5 mm kesemi gördük doktor 5.haftaya göre küçük dedi geç döllenme olabilir dedi ultrasonda da 4+4 yazıyordu yolk sac falan yoktu ama doktor onunla alakalı bir şey söylemedi benim normalde 14.gün yumurtam çatlardı bu ay 17.günde çatladı sende ilişki günün biliyorsan öyle hesap et ama küçük büyük ona takılma ultrason makinelerinden bile değişiyormuş bu

2 hafta sonra çağırdı bakalım umarım herşey yolundadır...

günaydın kızlarr bugün saat 10:50 de randevum var inşaallaahh her şey yolundadır ve kesemizi görüp geliriz.. ben öğrendiğimden beri ilk defa dr gitcem :)

• Beğen
Reactions: fml
günaydın kızlarr bugün saat 10:50 de randevum var inşaallaahh her şey yolundadır ve kesemizi görüp geliriz.. ben öğrendiğimden beri ilk defa dr gitcem :)

bende kan sonucuma gore randevu alcam doktordan senın sonucun kactı canım

Allahım hepinize sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı başında ve hayırlı bebişler kucağınıza alıp büyütmeyi nasip eder inşallah. sizlerde bana dua edin nolur 2 düşüğüm var benim de

bende kan sonucuma gore randevu alcam doktordan senın sonucun kactı canım

canım ben çatlatma iğnesinden sonra 14,günde 20,61 17,günde 54,42 tahlil sonuçlarım ve bir dahada yaptırmadım doktorum artışın güzel gerek yok demişti 10 gün sonra gel kese kontrolü yapalım dedi cumartesi kendi doktoruma gitmem lazım ama ben bugün başka bir doktora gideceğim

canım ben çatlatma iğnesinden sonra 14,günde 20,61 17,günde 54,42 tahlil sonuçlarım ve bir dahada yaptırmadım doktorum artışın güzel gerek yok demişti 10 gün sonra gel kese kontrolü yapalım dedi cumartesi kendi doktoruma gitmem lazım ama ben bugün başka bir doktora gideceğim

bende bugun kan verdım 2 gun sonra tekrar vermem gerekırmı

• Beğen
Reactions: fml
Selamünaleyküm kızlar. Hayırlı sabahlar. Maaşallah hızınıza yetişilmiyor. :) Çok güzel haberler okudum hepsine ayrı ayrı yazamasam da çok sevindim. İnşaallah hayırlı haberlerimiz daim olur. Bende yarın (Perşembe) kontrole gideceğim kese için. İnşaallah Allah'ın izniyle sağlıkla görünür. Özellikle sağ kasığım tarafında ağrılarım oluyor. Ama ilk haftalardan daha iyiyim çok şükür. Bir arkadaş Progestan kullanan var mı başka demişti; bende kullanıyorum. Sabah, öğle, akşam ama vajinal kullanıyorum. Doktor bu şekil kullanırsam daha iyi olacağını hemde yan etkisinin daha az olacağını söyledi. Hakikaten sanırım ağızdan alanlara göre daha az etki hissediyorum. Ne kadar ilaç kullanmak istemesemde kafama göre değil doktorun söylediği ve ortak fikrimize göre haraket etmeye çalışıyorum.
Esas size söylemek istediğim; şöyle genel bütün yazılanlara bakınca kızlar kendinizi fazla ve gereksiz strese soktuğunuzu farkettim. Acizane fikrimi beyan etmek istiyorum. Öncelikle tabi ki doktorunuza güven önemli muhakkak. İnşaallah içimize sinen doktorlar nasip olur. . Ama doktor bebeğin durumu hakkında olumsuz yorum yapmamışken dahi kendi kafamızdan büyük mü küçük mü diye düşünüyoruz. Ya da internetten baktım haftasına göre değil diye yazılar gördüm. Kesinlikle sizi anlıyorum. Çok şükür 6 yıl sonra banada nasip oldu. :) Hepimizde tedirginlik oluyor. Ama doktor dahi olumsuz birşey söylememişken bizim üstüne fazla fikir üretmemiz ne bebek için ne de bizim için sağlıklı değil. Çünkü sürekli stres halindeyiz. Zaten hamileliğin getirdiği bazı durumlar oluyor. Birde kendinizi ekstra sıkıntıya sokmayın lütfen. Sizlere bunu bütün samimiyetimle yazıyorum. Tedbir almak ve dikkatli olmak bizim vazifemiz ama gerisini de Rabbim'e bırakalım. Elimizden gelen özeni gösterdikten sonra zaten siz üzerinize düşeni yapmış oluyorsunuz. Kendimizi gerçekten boş yere strese sokuyoruz. Takdir Allah'ın. Daha bir sıkıntımız yokken böyle dertlenirsek düşünün Allah göstermesin bir durum olsa neler düşüneceğiz.
Maksadım sizi biraz sakinleştirmek. :) Kuzenim tedavi sürecinde bana demişti ki ' Biz bunu yapamamıştık ve çok pişmanım. Lütfen hamileliğinin tadını çıkar.' Zira takdir neyse önüne geçilmez. Benim ablam 3 aylık hamile iken çok büyük bir kaza geçirdi. Yatağa dahi değemiyorduk canı acıyor diye. Hiçbir şekilde hareket edemiyordu. Doktorlar bu çocuk engelli olacak diyordu. Hemde hepsi. Ama Takdir-i İlahi'yi unutuyorlardı. Şimdi o yeğenim Türkiye'nin en iyi ve en büyük Özel okulunu tam burslu kazandı ve okuyor. Söylemek istediğim siz içinizi ferah tutun. İnanıyorum sağlıkla ve bereketiyle gelecektir bizim bebişler.:anneadayı::KK46::KK200: Lütfen hem sizin hemde bebeklerimiz için daha sakin olalım ama herşey de bizim için unutmayalım.
Neyse çok uzattım. İnşaallah hepimiz hayırlı haberlerle devam ederiz buraya. Bende yarın sonucumu yazarım size. Sizi tanıdığıma çok mutlu oldum ve inşaallah evlatlarımızla devam ederiz konuşmalarımıza. Allah'a emanet olun. :KK36::21::anneadayı::KK49::KK46:

Back
X