- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.041
Yok canım ben 4+4te kesemi gördüm 2 hafta sonra gidicez kalp atışı içinKizlar 6+2gunluk hamileyim bugun kontrole gittim kalp atislarini duyamadik aranizda duyan var mi
İnşallah bir hafta sonra duyarsın, şu aralar doktorun çok da önemi yok aslında takma kafana. Sonuçta hepsi aynı ultrason cihazlarını kullanarak yorum yapıyor.O yüzden hayırlısıyla şu 3 ayı bir atlatalım önce.zeyno_82 bisey demedi haftaya tekrar gel dedi ya kadin 70 yasinda memnun degilim ama mecbur esimin gorevi nedeniyle ilcedeyiz dogru duzgun ne hastane ne doktor var
Vajinal muayene istemiyorsan 6 ya da 7 haftada gitmelisin korkuyormusun vajinal muayeneden ben mantıklı buluyorum rahmin yumurtalıkların çok daha net şekilde görünüyor enfeksiyon yada kist hepsi rahat görülüyorDoktor değerlerin güzel artmış dedi pazar günü nöbetci doktora gel vajinal ultrasonla kesenin gözükmesi lazım keseyi görelim dedi ama ne gerek var kı vajinal kararsız kaldım
Ben de ayın 18 inde gideceğim ama çok merak ediyorum . Sabırsızlanıyorum. Ben de ne bulantı ne ağrı hiçbirşey yok, bir belirti yok. Daha çok şüpheye düşüyorum. Haftaya gitsem de bir şansımı denesem mi şansımı diye düşünmüyor değilim .Yok canım ben 4+4te kesemi gördüm 2 hafta sonra gidicez kalp atışı için
Ayy hafi bakalım , güzel haberlerle dön inşallah. Bizi de haberdar etmeyi unutmaCımartesi benim beta hcg 8266 çıktı normalde daha geç gitcektim doktora ama ona güvenerek yarın gidiyorum inş bebişide görüp hayırlı haberlerle dönerim
Canım 18inde gidersen kalp atışınıda duyarsın bebişide görürsün benceBen de ayın 18 inde gideceğim ama çok merak ediyorum . Sabırsızlanıyorum. Ben de ne bulantı ne ağrı hiçbirşey yok, bir belirti yok. Daha çok şüpheye düşüyorum. Haftaya gitsem de bir şansımı denesem mi şansımı diye düşünmüyor değilim .
Canım benim doktorum rahimde kasılmalar olacağı için şimdilik ara verin demişti. Valla şuan zaten ben de göze alamam. Herşey bir netleşsin. Doktor ne zaman derse ozaman düşünebilirimKızlar iyi akşamlar herkese doktora gidenler cinsel ilişkiyle alakalı doktorunuz bir şey söyledimi benim ki devam edebilirsiniz dedi ama cesaret edemedim sizin yorumunuz ne? Çok açık oldu ama
Cnm ilk gebeliğimde yapmazsanız daha iyi olur demişti şimdi daha gitmedim bi yprum yapmadı ama korkuyorum açıkcası en azından şöle bi 9-10 haftalık olsunlar diye düşünüyorumKızlar iyi akşamlar herkese doktora gidenler cinsel ilişkiyle alakalı doktorunuz bir şey söyledimi benim ki devam edebilirsiniz dedi ama cesaret edemedim sizin yorumunuz ne? Çok açık oldu ama
Benimki devam dedi ama cesaret edemiyor insan gerçektenCanım benim doktorum rahimde kasılmalar olacağı için şimdilik ara verin demişti. Valla şuan zaten ben de göze alamam. Herşey bir netleşsin. Doktor ne zaman derse ozaman düşünebilirim
Hemen yazarım zaten dururmuyumAyy hafi bakalım , güzel haberlerle dön inşallah. Bizi de haberdar etmeyi unutmahs35
Yok canım ben 4+4te kesemi gördüm 2 hafta sonra gidicez kalp atışı için
Bence 1 hafta sonra git cnm kese için daha garanti olurKarnından mı baktılar yoksa alttan mı?
Benim 4+1 keseyi ne zaman görürüm
Vajinal muayene hiç karından bakayım demedi doktorum ama hiçte sıkıntı çekmedim hemen göründü minicik kesemizKarnından mı baktılar yoksa alttan mı?
Benim 4+1 keseyi ne zaman görürüm
Canım ilk kızımda 36.haftaya kadar devam ettik bunda düşük tehlikem var heralde ilk 3 aY yasak gelir :)Kızlar iyi akşamlar herkese doktora gidenler cinsel ilişkiyle alakalı doktorunuz bir şey söyledimi benim ki devam edebilirsiniz dedi ama cesaret edemedim sizin yorumunuz ne? Çok açık oldu ama
Vajinal muayene hiç karından bakayım demedi doktorum ama hiçte sıkıntı çekmedim hemen göründü minicik kesemiz
Ay canım içimi rahatlattın gerçekten çünkü bir kez oldu sıkıntıda olmadı ama gece korktum bişey olucak diye uyuyamadım ozaman yavaştan devam ☺Canım ilk kızımda 36.haftaya kadar devam ettik bunda düşük tehlikem var heralde ilk 3 aY yasak gelir :)
Görünür diye düşünüyorum ama benim durumum farklı aslında gittiğim günüm 5. Haftamdı ultrasonda 4+4 görünüyordu geç döllenme olduğundan oyüzden ben tam yorumlayamıyorumMaşallah darısı başımıza :)
Ben haftaya gitsem görünür mü kese?
Görünür diye düşünüyorum ama benim durumum farklı aslında gittiğim günüm 5. Haftamdı ultrasonda 4+4 görünüyordu geç döllenme olduğundan oyüzden ben tam yorumlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?