2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
zeyno_82 bisey demedi haftaya tekrar gel dedi ya kadin 70 yasinda memnun degilim ama mecbur esimin gorevi nedeniyle ilcedeyiz dogru duzgun ne hastane ne doktor var
İnşallah bir hafta sonra duyarsın, şu aralar doktorun çok da önemi yok aslında takma kafana. Sonuçta hepsi aynı ultrason cihazlarını kullanarak yorum yapıyor.O yüzden hayırlısıyla şu 3 ayı bir atlatalım önce.

Reactions: fml
Doktor değerlerin güzel artmış dedi pazar günü nöbetci doktora gel vajinal ultrasonla kesenin gözükmesi lazım keseyi görelim dedi ama ne gerek var kı vajinal kararsız kaldım
Vajinal muayene istemiyorsan 6 ya da 7 haftada gitmelisin korkuyormusun vajinal muayeneden ben mantıklı buluyorum rahmin yumurtalıkların çok daha net şekilde görünüyor enfeksiyon yada kist hepsi rahat görülüyor

Yok canım ben 4+4te kesemi gördüm 2 hafta sonra gidicez kalp atışı için
Ben de ayın 18 inde gideceğim ama çok merak ediyorum . Sabırsızlanıyorum. Ben de ne bulantı ne ağrı hiçbirşey yok, bir belirti yok. Daha çok şüpheye düşüyorum. Haftaya gitsem de bir şansımı denesem mi şansımı diye düşünmüyor değilim .

Kızlar iyi akşamlar herkese doktora gidenler cinsel ilişkiyle alakalı doktorunuz bir şey söyledimi benim ki devam edebilirsiniz dedi ama cesaret edemedim sizin yorumunuz ne? Çok açık oldu ama

Canım 18inde gidersen kalp atışınıda duyarsın bebişide görürsün bence

Kızlar iyi akşamlar herkese doktora gidenler cinsel ilişkiyle alakalı doktorunuz bir şey söyledimi benim ki devam edebilirsiniz dedi ama cesaret edemedim sizin yorumunuz ne? Çok açık oldu ama
Canım benim doktorum rahimde kasılmalar olacağı için şimdilik ara verin demişti. Valla şuan zaten ben de göze alamam. Herşey bir netleşsin. Doktor ne zaman derse ozaman düşünebilirim

Cnm ilk gebeliğimde yapmazsanız daha iyi olur demişti şimdi daha gitmedim bi yprum yapmadı ama korkuyorum açıkcası en azından şöle bi 9-10 haftalık olsunlar diye düşünüyorum

Canım benim doktorum rahimde kasılmalar olacağı için şimdilik ara verin demişti. Valla şuan zaten ben de göze alamam. Herşey bir netleşsin. Doktor ne zaman derse ozaman düşünebilirim
Benimki devam dedi ama cesaret edemiyor insan gerçekten

Karnından mı baktılar yoksa alttan mı?
Benim 4+1 keseyi ne zaman görürüm
Vajinal muayene hiç karından bakayım demedi doktorum ama hiçte sıkıntı çekmedim hemen göründü minicik kesemiz

Canım ilk kızımda 36.haftaya kadar devam ettik bunda düşük tehlikem var heralde ilk 3 aY yasak gelir :)

Canım ilk kızımda 36.haftaya kadar devam ettik bunda düşük tehlikem var heralde ilk 3 aY yasak gelir :)
Ay canım içimi rahatlattın gerçekten çünkü bir kez oldu sıkıntıda olmadı ama gece korktum bişey olucak diye uyuyamadım ozaman yavaştan devam ☺

Maşallah darısı başımıza :)
Ben haftaya gitsem görünür mü kese?
Görünür diye düşünüyorum ama benim durumum farklı aslında gittiğim günüm 5. Haftamdı ultrasonda 4+4 görünüyordu geç döllenme olduğundan oyüzden ben tam yorumlayamıyorum

Burdan güzel haber vermeyi öyle çok isterdim ki Bata 4 gün var ama hiç umudum yok. Reglim bitince doktora gideceğim. Beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum. Doktor fobim var. O kadar güçsüzüm ki. 5 yıllık evliyim. Yaş faktörü de var. Ben nasıl aşacağım önümdeki süreci korkuyorum

Görünür diye düşünüyorum ama benim durumum farklı aslında gittiğim günüm 5. Haftamdı ultrasonda 4+4 görünüyordu geç döllenme olduğundan oyüzden ben tam yorumlayamıyorum

Çok teşekkür ederim.haftaya bi şansımı denerim belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…