• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben dayanamadım doktora geldim kontrol sürem vardı zaten onu değerlendirmeye geldim

Canım çok teşekkür ederim.lebriz hanımı düşünüyorum ama bütçe olarak eşim ne der bilmiyorum.olmazsa nagihan hanıma gidicem inşaallah.
Uzun uzun anlatmışsın Allah razı olsun
Rica ederim canım ve demek. Hayırlı doğumlar dilerim şimdiden. Keyfini çıkartın hamileliğin. Seneye bu günleri çoook arayacaksınız:anne::KK46::confused:

Kizlar 6+2gunluk hamileyim bugun kontrole gittim kalp atislarini duyamadik aranizda duyan var mi
Cnm takvimimiz aynı ama nasıl 6+2 sin doktormu öyle söyledi benm 5+3 sat a göre yarın gidiyorum doktora

• Beğen
Reactions: fml
Doktor değerlerin güzel artmış dedi pazar günü nöbetci doktora gel vajinal ultrasonla kesenin gözükmesi lazım keseyi görelim dedi ama ne gerek var kı vajinal kararsız kaldım

kizlar anca yazabiliyorum simdi doktor karindan bakti devlete gittim cok kucuk yeni gebelik dedi 6 falan dedigini duydum ama dahada sormadim cunku yarin tekrar kan ver bana gel oyle bakalim dedi

• Beğen
Reactions: fml
Back
X