• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar ne olur bilgili biri bana birsey soylesin
Benim son adet tarihim 4 subat 6 martta adet olmam gerekiyodu adetim 4 gun gecikti bugun kan testi yaptırdım beta hcg 5.97 cikti doktor degerlerin cok düşük oldugunu testi tekrarlamamiz gerektigini dış gebelik olabilcegini söyledi geçen sene mol gebelik yasadim bir senedir korunuyordum lutfen soyleuin yukselme ihtimali varmi testi bu kadar erken yaptirdigima cok pismanim ogrendigimden beri icim icimi yiyor

Kızlar az önce kızımı elektrik prizinden zor uzaklaştırdım, dönmeyi öğrendiğinden beri komando gibi yerlerde sürünerek her yere ulaşıyor.koltuk minderini indirmiştim ama onu da ittiriyor.
Plastik çitler var onlardan almayı düşünüyorum.özellikle tecrübeli anneler önerir misiniz?

Kızlar az önce kızımı elektrik prizinden zor uzaklaştırdım, dönmeyi öğrendiğinden beri komando gibi yerlerde sürünerek her yere ulaşıyor.koltuk minderini indirmiştim ama onu da ittiriyor.
Plastik çitler var onlardan almayı düşünüyorum.özellikle tecrübeli anneler önerir misiniz?
Al canım bim e gelmiş ben kullanıyorum kapı içinde var oda çok kullanışlı kapı kapanmasın diye

Kizlar sophie the giraffe dis kasiyici kullanan var mi? Bebekler seviyir mu acaba genelde?
Niye o kadar pahali anlamadim:)gozumu karartip alsam mi,bir de sevmezse..karar veremedim:)

Kizlar sophie the giraffe dis kasiyici kullanan var mi? Bebekler seviyir mu acaba genelde?
Niye o kadar pahali anlamadim:)gozumu karartip alsam mi,bir de sevmezse..karar veremedim:)
Cnm bence gereksiz. Sulu dislikler daha etkili. Soguk oldugu icin daha rahatliyor. Bir tanidik var. Emzik lastik kismi su doluyorya o sekilde buzluga koyuyor. Onunla kasitiyor. Dislikten daha iyi kasiyormus. Oyle yapicam ben

Evet evet zibinla olunca ekstra neseleniyor :)
Benim de cok hosuma gidiyor, kollar bacaklar disarda olunca surekli mincikliyorum :))
Mınnosunun fotografını yerım ama cok tatlişko ❤️ Masallah canımmsorma Mıncıklamalara doyamıyor ınsan vallahı allah ısteyen herkese bu duyguyu nasip etsin

Hepinizin bebisleri çok tatlı allah nazarlardan korusun hepsini. Fotoğrafları görünce farkettim ki biraya gelsek ben bu kadar tatlı bebislerin arasında kafayı yerim hangisini seveceğimi şaşırırım anneleriyle konuşmaya fırsat kalmaz :KK70: :KK70:

Bu arada biz bugün 6. Ay aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan biri ağızdan damla. Ateşimiz bi iniyor bi çıkıyor takipteyim sürekli. Birde oğlum az kilo almış sağlık ocağındaki ebe de kendi doktorumuzda ayni şeyi söyledi. Boyumuz da sadece 1 cm uzamış doktorumuz hala alerjiden şüpheleniyor çapaya gitmemizi önerdi. Kafam yine karıştı.

karamera karamera canım bebeğinin oyuncağı büyük derken kötü anlamda söylemedim. Benim hoşuma gidiyor büyük oyuncaklarla oynamaya çalışmaları ondan demiştim. Yanlış anlama. İçime dert oldu akşam akşam :))

Hepinizin bebisleri çok tatlı allah nazarlardan korusun hepsini. Fotoğrafları görünce farkettim ki biraya gelsek ben bu kadar tatlı bebislerin arasında kafayı yerim hangisini seveceğimi şaşırırım anneleriyle konuşmaya fırsat kalmaz :KK70: :KK70:

Bu arada biz bugün 6. Ay aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan biri ağızdan damla. Ateşimiz bi iniyor bi çıkıyor takipteyim sürekli. Birde oğlum az kilo almış sağlık ocağındaki ebe de kendi doktorumuzda ayni şeyi söyledi. Boyumuz da sadece 1 cm uzamış doktorumuz hala alerjiden şüpheleniyor çapaya gitmemizi önerdi. Kafam yine karıştı.
Canım kılo alımı ıcın doktorum artık cok az kılo alıcaklar dusuk olmasına uzulme demıstı (benı avutmak ıstemedıyse :)) onun dısında alerjı konusundan emın olman ıcın gereklı restlerı erkenden yaptırman bebısın ıcın de ıyı olur. Ek gıda surecınde de cok yakından takıp etmemız gerekecek zaten uzmanına göstermeden aklına hıc kotu seyler getırme.

Back
X