- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.141
Senin prenses erken yatmaya başladı mı canım uykusu ne durumdaSaol teyzesii :))
Defnecigi op benim icin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin prenses erken yatmaya başladı mı canım uykusu ne durumdaSaol teyzesii :))
Defnecigi op benim icin![]()
Gercekten bütün bebeklerimizin maşallahı var insanın içi ısınıyor bakıncaHepinizin bebisleri çok tatlı allah nazarlardan korusun hepsini. Fotoğrafları görünce farkettim ki biraya gelsek ben bu kadar tatlı bebislerin arasında kafayı yerim hangisini seveceğimi şaşırırım anneleriyle konuşmaya fırsat kalmaz![]()
Bu arada biz bugün 6. Ay aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan biri ağızdan damla. Ateşimiz bi iniyor bi çıkıyor takipteyim sürekli. Birde oğlum az kilo almış sağlık ocağındaki ebe de kendi doktorumuzda ayni şeyi söyledi. Boyumuz da sadece 1 cm uzamış doktorumuz hala alerjiden şüpheleniyor çapaya gitmemizi önerdi. Kafam yine karıştı.
Canım hasta oldugunda tum uyku egıtımı gitti bir hafta boyunca hep kucakta uyumak ıstedı ve 11 den once yatmamaya basladı yıne basa donduk. Baktım kı boyle olmayacak yenıden uyku egıtımıne basladım bugun 4. Gun bıttı cok sukur ıyıye gıdıyor. Aksamları 8-9 arası yatırıyorum canımSenin prenses erken yatmaya başladı mı canım uykusu ne durumda
Canım sımdıkı doktorlar tum olasılıkları bastan soyluyorlar. Benım doktorum kan testı ıcın demıstı kı 5ten yukarı cıkarsa ıyı haber. Ikı gun sonra aynı saatte yenıden kan testını tekrarlarız ıkı katından fazla artmıs olursa hamılelıkten bahsedılebılır demıstı. Tabıkı sonrasında kese gorunecek, kalp atısı görunecek gıbı gelısmelerı takıp ederek saglıklı bır gebelıkmı ona sonradan bakılıyor. Mol gebelık nedır hıc bılmıyorum canım bu yönden yorum yapamıyorum onaKizlar ne olur bilgili biri bana birsey soylesin
Benim son adet tarihim 4 subat 6 martta adet olmam gerekiyodu adetim 4 gun gecikti bugun kan testi yaptırdım beta hcg 5.97 cikti doktor degerlerin cok düşük oldugunu testi tekrarlamamiz gerektigini dış gebelik olabilcegini söyledi geçen sene mol gebelik yasadim bir senedir korunuyordum lutfen soyleuin yukselme ihtimali varmi testi bu kadar erken yaptirdigima cok pismanim ogrendigimden beri icim icimi yiyor
İyileşti dimi canım bebişler hasta olmasında çok zor gerçekten bikere uyku eğitimi alınca hastalıgında bozsada tekrar alışıyor eski düzene canımCanım hasta oldugunda tum uyku egıtımı gitti bir hafta boyunca hep kucakta uyumak ıstedı ve 11 den once yatmamaya basladı yıne basa donduk. Baktım kı boyle olmayacak yenıden uyku egıtımıne basladım bugun 4. Gun bıttı cok sukur ıyıye gıdıyor. Aksamları 8-9 arası yatırıyorum canım
Canım sımdıkı doktorlar tum olasılıkları bastan soyluyorlar. Benım doktorum kan testı ıcın demıstı kı 5ten yukarı cıkarsa ıyı haber. Ikı gun sonra aynı saatte yenıden kan testını tekrarlarız ıkı katından fazla artmıs olursa hamılelıkten bahsedılebılır demıstı. Tabıkı sonrasında kese gorunecek, kalp atısı görunecek gıbı gelısmelerı takıp ederek saglıklı bır gebelıkmı ona sonradan bakılıyor. Mol gebelık nedır hıc bılmıyorum canım bu yönden yorum yapamıyorum ona
Tabıkı 5ten buyuk oldugu ıcın hamıle olma durumun var. Ikı gun sonra aynı saatte gebelık bakılsın kanda yıne. Cıkan deger öncekı degerın ıkı katından fazla ıse hayırlı olsun. Sonra hemen bi jinekologla görüşürsün muayenelere baslanır kafanda net olur hersey. Bu kan testının ıkı kere yapılması yeterlı dıye konusmustuk doktorumla. Hakkınızda hayırlısı olsunHalk dilinde uzum gebeligi canim bu nedende 2017 martta kurtaj oldum 1 yildir korunuyodum ilk aydan denemede boyle dis gebelik ihtimalini duyunca yikildim acikcasi yukselme ihtimali var diyorsunuz yani 2 gunde bir kan vermeliyim ?
Canim 2 lerden 11 lere indi yatis saati buna da şükür :)Senin prenses erken yatmaya başladı mı canım uykusu ne durumda
Canım tam ıyılesmedi aslında bır hafta ılacları kullandık daha bugun bıraktık hafif bir öksürük kaldı ona da cok dıkkat edıyorum bı tık bıle kötülesse acil dr umun bakması lazımmıs. Boyle mınık bebeklerde bır gunde bıle oksuruk asagı ınebılır ve bebegı tıkayabılırmıs. Gercekten bıze hersey gelsın ama bebıslerımıze allah saglık versın hastalık gostermesın. Uyku egıtımı konusunda bence ıplerı bırakınca gercekten ıpın ucu kacıyor oyle bır davranısı varkı sankı hıc uyku gıtımı alınmamıs ve sankı hıc erken uyumak nedır desteksız uyumak nedır bılmıyor gıbı. Kucagımdan ınsırdıgım an avazı coktıgu kadar bagırıyor ve gozu yaslar ıcınde kalıyordu. Yurek dayanmaz gercekten bızı de gectım bebeklerımızın kendı huzuru ıcın dogru sekılde uyumalarını ıstıyorum, cabalıyorum bakalım umarım sonuc alırımİyileşti dimi canım bebişler hasta olmasında çok zor gerçekten bikere uyku eğitimi alınca hastalıgında bozsada tekrar alışıyor eski düzene canım
Tabıkı 5ten buyuk oldugu ıcın hamıle olma durumun var. Ikı gun sonra aynı saatte gebelık bakılsın kanda yıne. Cıkan deger öncekı degerın ıkı katından fazla ıse hayırlı olsun. Sonra hemen bi jinekologla görüşürsün muayenelere baslanır kafanda net olur hersey. Bu kan testının ıkı kere yapılması yeterlı dıye konusmustuk doktorumla. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sımdıkı doktorlar gercekten en kotusunu soyluyor hele de hassas degılse ne ses tonuna ne beden dılıne dıkkat etmeyebılıyorlar. Iyı dusunelım iyi olsun, allahım sesine kulak versın insallah. Benım de kan sonucum dusuktu gec döllenme olmustu mesela kendı ıcınde dusuk olmasının bırsuru sebebı olabılır bence sen gereklı kan testını yaptır gerısını allaha bırakYukselsin bir daha kurtajla yüz yuze gelmeyeyimde 5 10 kerede yaptırırım kan testi insallah dediginiz gibi olur keske bende sizin kadar iyi dusunsem doktor oyle bir adetin gecmis ve sonuc cok dusuk dis gebelik olabilir dedi kani vereli 12 saat oldu hala atamadim o gerginliği
Sımdıkı doktorlar gercekten en kotusunu soyluyor hele de hassas degılse ne ses tonuna ne beden dılıne dıkkat etmeyebılıyorlar. Iyı dusunelım iyi olsun, allahım sesine kulak versın insallah. Benım de kan sonucum dusuktu gec döllenme olmustu mesela kendı ıcınde dusuk olmasının bırsuru sebebı olabılır bence sen gereklı kan testını yaptır gerısını allaha bırak
Hayır dusugum olmadı canım allahıma sukur ama gec dollenme olmus, doktor son adet tarıhıne göre kan testı sonucunu ve muayenendekı yumurtalıklarının durumuna bakıp soyluyor bunu bana oyle soyledı. Sonuc saglıklı bır kızım oldu bu tip seyler sorun olmuyor önemlı olan ıstenılen artıs saglansın kan degerınde ınsallahSende mi düşük yasadin canim cok gecmis olsun rabbim gonlune gore verir insallah gec dollenme oldugunu doktormu soyledi
Hayır dusugum olmadı canım allahıma sukur ama gec dollenme olmus, doktor son adet tarıhıne göre kan testı sonucunu ve muayenendekı yumurtalıklarının durumuna bakıp soyluyor bunu bana oyle soyledı. Sonuc saglıklı bır kızım oldu bu tip seyler sorun olmuyor önemlı olan ıstenılen artıs saglansın kan degerınde ınsallah
Insallah canım allah sana da, ısteyen herkeslere de nasip etsın bu duyguyu. Sonucu bana da bıldır olur mu kafam takılır benım sımdı :) guzel haberlerını beklıyorumAllah bagislasin canim benim insallah benim de oyle olur dua et bana![]()
Canim daha önce alerji testleri yapıldı birşey yok dendi ancak ishali hiç geçmiyor gelişimi de yavaş ilerliyor o yüzden alerji konusunda ısrar ediyor doktorumuz. Bundan dolayı da tekrar başka bir alerji doktoruna gitmemizi önerdi.Canım kılo alımı ıcın doktorum artık cok az kılo alıcaklar dusuk olmasına uzulme demıstı (benı avutmak ıstemedıyse :)) onun dısında alerjı konusundan emın olman ıcın gereklı restlerı erkenden yaptırman bebısın ıcın de ıyı olur. Ek gıda surecınde de cok yakından takıp etmemız gerekecek zaten uzmanına göstermeden aklına hıc kotu seyler getırme.