- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.081
Bak İstanbul buluşalım diyor. İzmir geç kaldı
@Melan-kolik5 Haftaya hafta içi buluşsak mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur buluşalım canım zaten patlamak üzereyim evde otur otur sıkıldımBak İstanbul buluşalım diyor. İzmir geç kaldı@Melan-kolik5 Haftaya hafta içi buluşsak mı
Bir saat belirleyelim herkes o saatte profil resmine bebişini koysun. Sonra değiştirelim. Saçma bir yol oldu galibaKızlar bende sizin bebişleri çok merak ediyorum foto paylaşsak mı:))
Paylaşalım canım bence çok güzel olurKızlar bende sizin bebişleri çok merak ediyorum foto paylaşsak mı:))
Aslında güzel düşünce ama herkesin ortak olduğu saati bulmak zor gibi :)))Bir saat belirleyelim herkes o saatte profil resmine bebişini koysun. Sonra değiştirelim. Saçma bir yol oldu galiba![]()
Yaptım gitti o zamanAslında güzel düşünce ama herkesin ortak olduğu saati bulmak zor gibi :)))
Bende yaptım :)))Yaptım gitti o zaman![]()
Karşılaşınca belki seni tanıyamam ama oğlunu tanırım bakAslında güzel düşünce ama herkesin ortak olduğu saati bulmak zor gibi :)))
Çok tatlı bebişin maşallah kuzuyaYaptım gitti o zaman![]()
Sağol canım. Biz de hiç sarışın yok ama oğlan sarışın mavi gözlü çıktı :))Karşılaşınca belki seni tanıyamam ama oğlunu tanırım bakMaşallah çok tatlı
![]()
4 taneymiş canım 3 bacak bir ağızdan damla. 15inde gidicez bizde. Biraz huzursuzluk ve Ateş yapabiliyormuş eve öyle dedi bizeOyy masallah kuzucuklariniza:)
Kizlar 6. Ay aşisi 4 tane mi
Yaptiran varmi cok huzursuzlandi mi bebişleriniz?
Aklımdan da geçmedi değil gerçiBen yasak diye biliyorum canım . Öyle gruplar kurulduğunda buradaki muhabbet de bitiyor .
Valla çok yorucu geçiyor gerçekten Mayıs da zor bir bebek olduğundan gece uyku falan da yok bilmiyorum kaç aydır nasıl dayanıyorumOo cok erken baslamissin,nasil gidiyor hem is hem bebek hem ev:) ben de haftaya basliyorum..nasil zor geliyor anlatamam..ama mecbur alisacag bir sure sonra..
BiZde yaptırdık aşı vurulurken ağladı sınra hemen susutu kuzucumm4 taneymiş canım 3 bacak bir ağızdan damla. 15inde gidicez bizde. Biraz huzursuzluk ve Ateş yapabiliyormuş eve öyle dedi bize
İnşallah bizde de çok huzursuzluk olmaz canım. Bebişin çok tatlı maşallah kızlar daha süslü oluyorlar. Erkekte seçenekler azBiZde yaptırdık aşı vurulurken ağladı sınra hemen susutu kuzucumm
Ha haa aynen bende ya buyuk diyor ya kucuk boyutunaKızlar bende foto koyacam beceremedim
Profilde avatara tıkayıp fotoğraf seç diyor canım öyle yaptım ben olduKızlar bende foto koyacam beceremedim