• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Zeynep5654 Zeynep5654 canim sen yatir kaldir yontemiyle mi egitim veriodun? Oyleyse bikac soru sormak istiorum :)
Canım ben ortaya bi miks yaptım aslında bıraz yatır kaldır bıraz içgüdülerim biraz tracy hogg biraz kim west bolva pınar sıbırsky bıraz baldan anne derken beyınler yandı bende :) sorularını yanıtlamak ısterım hala sormak ıstıyorsan :)

Canim daha önce alerji testleri yapıldı birşey yok dendi ancak ishali hiç geçmiyor gelişimi de yavaş ilerliyor o yüzden alerji konusunda ısrar ediyor doktorumuz. Bundan dolayı da tekrar başka bir alerji doktoruna gitmemizi önerdi.
Insallah önemlı bırsy cıkmaz canım benim

Canim 2 lerden 11 lere indi yatis saati buna da şükür :)
Bir de sallamadan uyutmayi basarabilsem kendimi cok tebrik edicem ama hic inancim yok.
Sen egitim verdin mi nasil uyuyor
Canım merak etme basarirsin..ilk başlarda zorlanirsin ama başarırsın.bende hep ayağımda salliyarak uyutuyordum..suan onu yatağına koyuyorum şapkasını takiyorum sapkayla gözlerini kapatıyorum ona nini söylüyorum..uyuyor..sonrada şapkasını çıkartıyorum.rahat uyusun diye..kizim akşam 9 yada 10 uyur...sabah sekizde uyanır..

Hepsi birbirinden güzeller...masalllahh onlara ..rabbim onları nazarlardan korusun....fotograflari görünce çok duygulandim...bende yükledim ..
Hakkaten ya..gercekten bana da hpsi cok tatli gorunuyor..objektif olamiyormuyuz yoksa guzel bir nesil mi geliyor;) kendileri gibi bahtlari da guzel olsun hepsinin isallah..

Canım merak etme basarirsin..ilk başlarda zorlanirsin ama başarırsın.bende hep ayağımda salliyarak uyutuyordum..suan onu yatağına koyuyorum şapkasını takiyorum sapkayla gözlerini kapatıyorum ona nini söylüyorum..uyuyor..sonrada şapkasını çıkartıyorum.rahat uyusun diye..kizim akşam 9 yada 10 uyur...sabah sekizde uyanır..
Masallah minigine canim, ayakta sallamaktan yataginda uykuya gecmesi asamasini nasil yaptin ?
Bu aralar feci arayistayim insallah basarabilirm tabi bunun icin once bi adim atmam gerek :) mesela basarabilecege inanarak :)

Kızlar hepinizin melekleri çok tatlı maşallah. :nazar: Allah nazardan korusun. Güzel günler göstersin Rabbim kuzucuklara onlarla birlikte bize de. Kem göz kem söz uzak olsun yüzleri hep güleç olsun ömürleri de bahtları da güzel olsun inş.

Kızlar oğlum dönmeyi öğrendiğinden beri hiç durmuyor pat dönüyor yüz üstü kalıyor geri dönemiyor bu sefer bağırıyor yoruluyor ıkafasını yere koyuyor çok tatlı halleri:)
Evet canım öyle kafayı yere koyup yandan masum masum bakmaları çok tatlı. Bn bayılıyorum o haline. :KK200:

Yine meme reddi ve ben tukenmis bir psikolojideyim. Bu lohusalik sedromu gecmiyormu artik
Canım Allah kolaylık versin inş enn kısa zamanda atlatırsınız da meme canavarı olur kuzucuk.

Kızlar bu gaz sancıları gitmicek mi ya? Zaten zar zor uyutmuştum, kıvranmaktan geri uyandı yavrum. Hayır bide hep çıkarmaya çalışıyorum falan çıkarıyoda ama bu ara çok fazla sıkıştırmaya başladı sanki :mad:
Canım alt gazı mı üst gazı mı? Üst gazı tam çıkmazsa bağırsağa geçiyor gaz oradan daha zorlanıyor olabilir. Bide eğer yatırıyorsan yüzükoyu yatırsan bnmkin de faydası oluyordu öyle yatmasının belki size de olur. Bide ayaklarına yakın sıcak su torbası falan koysan belki o da iyi gelebilir. İnş en kısa zamanda atlatırsınız.

İşte bizimkide şikayet ediyor akşam 2 dk mutfaga gittim eşim girmiş bizimki bağırıyor kızıma annen nerde boğuluyor cocuk diyo dedim tüm gün böyleyiz ne diyosn :) geride dönselerdi iyiydi:KK48:
Aynen canım yüzüne kapatınca nefes alamıyor gibi çırpınıyorlar karada yüzen balık gibiler.:KK48: Çok tatlı oluyorlar ama insan tedirgin oluyor. Cee ee deyip açıyorum bnde.

Hepinizin bebisleri çok tatlı allah nazarlardan korusun hepsini. Fotoğrafları görünce farkettim ki biraya gelsek ben bu kadar tatlı bebislerin arasında kafayı yerim hangisini seveceğimi şaşırırım anneleriyle konuşmaya fırsat kalmaz :KK70: :KK70:

Bu arada biz bugün 6. Ay aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan biri ağızdan damla. Ateşimiz bi iniyor bi çıkıyor takipteyim sürekli. Birde oğlum az kilo almış sağlık ocağındaki ebe de kendi doktorumuzda ayni şeyi söyledi. Boyumuz da sadece 1 cm uzamış doktorumuz hala alerjiden şüpheleniyor çapaya gitmemizi önerdi. Kafam yine karıştı.
Canım Geçmiş olsun inş çıkmaz ateşi. Bnde pazartesi gidicem inş aşıya. Ebe ye sormayı unuttum aşı sonrası banyo yasağı var mı. Ona göre gitmeden yapayım banyosunu.

Masallah minigine canim, ayakta sallamaktan yataginda uykuya gecmesi asamasini nasil yaptin ?
Bu aralar feci arayistayim insallah basarabilirm tabi bunun icin once bi adim atmam gerek :) mesela basarabilecege inanarak :)
Canım inş biran önce alışırsınız. Bilmem birden hem ayaktan indirip hem kendi uyumasını sağlıcaksın. Bn yanlış mı algıladım. O baya zorlar sanki. Sen kendine inan kademe kademe olur canım. Bnde bi önceki atakta meme reddi de devam ederken sırtı bana dönük bn ayakta hafif zıplar gibi yada sallanır gibi uyutuyorum. Şükür eski halimize döndük popoya yada sırtına pışpışla yapıyorum bide yüzünü örtüyorum. Uyuyacağı zaman alıştı yüzünü örtmeye bişey arıyor gözüne ışık gelmesin diye. :) inş kendi uyuduğu günleri de görürüz. Kocaman AMİN. :)

Son düzenleme:
Canım ilk başlarda çok zorlandım uyumuyordu yatağında ..ama ben vazgeçmedim....zar zor uykuya daldı...zamanla kızım alıştı..buyuk kızımda uyku eğitimide vermiştim....ilk dort gün çok agladi..ama sonunda uykuya daliyordu...ilk üç gün uykuya dalma süresi uzum sürüyordu..diger günler uykuya dalma süresi azalıyordu..darisi başına canim

Evet canım öyle kafayı yere koyup yandan masum masum bakmaları çok tatlı. Bn bayılıyorum o haline. :KK200:

Canım Allah kolaylık versin inş enn kosa zamanda atlatırsınız da meme canavarı olur kuzucuk.

Canım alt gazı mı üst gazı mı? Üst gazı tam çıkmazsa bağırsa geçiyor gaz oradan daha zorlanıyor olabilir. Bide eğer yaptırıyorsun yüzükoyu yatırsan bnmkin de faydası oluyordu öyle yatmasının belki size de olur. Bide ayaklarına yakın sıcak su torbası falan koysan belki o da iyi gelebilir.

Aynen canım yüzüne kapatınca nefes alamıyor gibi çırpınıyorlar karada yüzen balık gibiler.:KK48: Çok tatlı oluyorlar ama insan tedirgin oluyor. Cee ee deyip açıyorum bnde.

Canım Geçmiş olsun inş çıkmaz ateşi. Bnde pazartesi gidicem inş aşıya. Ebe ye sormayı unuttum aşı sonrası banyo yasağı var mı. Ona göre gitmeden yapayım banyosunu.

Canım inş biran önce alışırsınız. Bilmem birden hem ayaktan indirip hem kendi uyumasını sağlıcaksın. Bn yanlış mı algıladım. O baya zorlar sanki. Sen kendine inan kademe kademe olur canım. Bnde bi önceki atakta meme reddi de devam ederken sırtı bana dönük bn ayakta hafif zıplar gibi yada sallanır gibi uyutuyorum. Şükür eski halimize döndük popoya yada sırtına pışpışla yapıyorum bide yüzünü örtüyorum. Uyuyacağı zaman alıştı yüzünü örtmeye bişey arıyor gözüne ışık gelmesin diye. :) inş kendi uyuduğu günleri de görürüz. Kocaman AMİN. :)
Canim ebe sadece asi olduğumuz gün icin yanı bugün banyo yaptırmasan iyi olur dedi bize onun dışında banyo yasağı yok.

Canim daha önce alerji testleri yapıldı birşey yok dendi ancak ishali hiç geçmiyor gelişimi de yavaş ilerliyor o yüzden alerji konusunda ısrar ediyor doktorumuz. Bundan dolayı da tekrar başka bir alerji doktoruna gitmemizi önerdi.
Canim ishal derken nasil ishal. Benimkide cok yapiyor annem sende oyleydin dedi bana. Cokmu sulu yoksa fazla yapmasi mi . Ne kadar aldi kilo. Bende bi sirayim pztesi.

C Can Parcam üst gazı canım. Yüzü koyunda yatırıyorum aslında. O zaman da gaz çıkarırken kusuyoda birazcık. Aslında iyidi, kendi kendine çıkarmaya başlamıştı ama yaklaşık bi kaç gündür sıkıştırmaya başladığını hissediyorum. Neden olabilir ki acaba öyle birden, geçmişken tekrar gaz sıkıntıları, sancıları başlar mı ki?

Back
X