Evet canım öyle kafayı yere koyup yandan masum masum bakmaları çok tatlı. Bn bayılıyorum o haline.
Canım Allah kolaylık versin inş enn kosa zamanda atlatırsınız da meme canavarı olur kuzucuk.
Canım alt gazı mı üst gazı mı? Üst gazı tam çıkmazsa bağırsa geçiyor gaz oradan daha zorlanıyor olabilir. Bide eğer yaptırıyorsun yüzükoyu yatırsan bnmkin de faydası oluyordu öyle yatmasının belki size de olur. Bide ayaklarına yakın sıcak su torbası falan koysan belki o da iyi gelebilir.
Aynen canım yüzüne kapatınca nefes alamıyor gibi çırpınıyorlar karada yüzen balık gibiler.

Çok tatlı oluyorlar ama insan tedirgin oluyor. Cee ee deyip açıyorum bnde.
Canım Geçmiş olsun inş çıkmaz ateşi. Bnde pazartesi gidicem inş aşıya. Ebe ye sormayı unuttum aşı sonrası banyo yasağı var mı. Ona göre gitmeden yapayım banyosunu.
Canım inş biran önce alışırsınız. Bilmem birden hem ayaktan indirip hem kendi uyumasını sağlıcaksın. Bn yanlış mı algıladım. O baya zorlar sanki. Sen kendine inan kademe kademe olur canım. Bnde bi önceki atakta meme reddi de devam ederken sırtı bana dönük bn ayakta hafif zıplar gibi yada sallanır gibi uyutuyorum. Şükür eski halimize döndük popoya yada sırtına pışpışla yapıyorum bide yüzünü örtüyorum. Uyuyacağı zaman alıştı yüzünü örtmeye bişey arıyor gözüne ışık gelmesin diye. :) inş kendi uyuduğu günleri de görürüz. Kocaman AMİN. :)