- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
- #41.101
Bakalım olmuş mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı canım bi türlü ek olarak atmayı deniyimProfilde avatara tıkayıp fotoğraf seç diyor canım öyle yaptım ben oldu
Bende en baştaki işaret var ya forumların yanın da ordan hesabınıza girdim orda varOlmadı canım bi türlü ek olarak atmayı deniyim
İnşallaahh canım. Teşekkür ederiz seninki de çook tatlı maşallaah sapsarı civcivvİnşallah bizde de çok huzursuzluk olmaz canım. Bebişin çok tatlı maşallah kızlar daha süslü oluyorlar. Erkekte seçenekler az![]()
Gerçekten hepsi çok güzel maşallah .Kucilte kuculte belli oluyor mu bilmem ama:))masallah eylul bebislerine,hepsi cok tatli..hatirlarmisiniz aylar once gobeklerimizin fotosunu koymustuk..heyy gidi gunler..:)
Çok tatlı maşallah kuzuna canım. Dün bende eşime ne çabuk büyüdü dedim. Hatta bir arkadaşım hamile şuan neler yemiştin ilk 3 ay falan dedi onu bile harırlayamadım tam. Sanki çok çok zaman geçmiş gibi :))Kucilte kuculte belli oluyor mu bilmem ama:))masallah eylul bebislerine,hepsi cok tatli..hatirlarmisiniz aylar once gobeklerimizin fotosunu koymustuk..heyy gidi gunler..:)
Papyonlu kıyafet giydirince koca adam olmuş gibi gözüküyorlar çok tatlılarOlmadı canım bi türlü ek olarak atmayı deniyim
Seninki de sapsarı maaşallah allah nazardan korusunPapyonlu kıyafet giydirince koca adam olmuş gibi gözüküyorlar çok tatlılar![]()
Maşallaahh hepsi çok tatlı gerçektenKucilte kuculte belli oluyor mu bilmem ama:))masallah eylul bebislerine,hepsi cok tatli..hatirlarmisiniz aylar once gobeklerimizin fotosunu koymustuk..heyy gidi gunler..:)
Aman tanrımmgerçekten küçük prens gibiSağol canım. Biz de hiç sarışın yok ama oğlan sarışın mavi gözlü çıktı :))
Süper fikir canımAyyy kızlar hepsine baktım maşallah çok tatlı bebişleriniz var ne iyi söyledim sanki sizi tanıyor gibi heycanla baktım hepsine valla :))
Sağol canım semin bebişte çok tatlı maşallah. Önündeki oyuncağı boyu kadar yerim onu benAman tanrımmgerçekten küçük prens gibi![]()