2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yatışı nasıl canım yatıyor mu yeteri kadar techno fix mi
evet techno fix. yatışı da güzel. çok yatamaz zaten hiçbiri, 360 derece dönmüyorsa. yerinde bak sağlamlığı görünüşü kullanımı çok güzel fiyatı da makul. kilo açısından da uzun süre kullanırsın.

kızlar oğlum kan tahlili sonuçları çıktı
d vitamini 17.5
b12 217
ferritin 12.4
demir 93
demir bağlama 184
hgb 11.1
alkalen fosfataz (ALP) 276 çıktı. doktor d vitamini ve b12 vermiş ama b12 iyi degil mi? demir için bir şey dememiş eşim de sormamış sağolsun.
referanslar ne ezbere bilmiyorum. d vitamini hergün veriyorum kilosuna göre 1000lik. bide ocean vitamin aldım.

evet techno fix. yatışı da güzel. çok yatamaz zaten hiçbiri, 360 derece dönmüyorsa. yerinde bak sağlamlığı görünüşü kullanımı çok güzel fiyatı da makul. kilo açısından da uzun süre kullanırsın.
Evet çok yatmıyorlar biz bu zamana kadar hep bebek arabasının oturma ünitesini kullandık çıkarıp yatırırken falan ama şart oldu artık techno fixi görmüştüm ama alıcı gözle bakayım bir kez daha

liliyaa liliyaa canım d vıtamını bunu mu kullanıyorsunuz kıloya kac fıs

Eklentiler

• Ocean-Vitamin-D3-Sprey-1000-Iu-2_10471_1.jpg
    Ocean-Vitamin-D3-Sprey-1000-Iu-2_10471_1.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 32
ben ocean 600ıu kullanıyorum 1fis günde. ocean balık yağı veriyorum bir de.
aranızda menenjit b suşu yaptıran var mı? menactra yaptirmistim 13aylikken ama iyi parti bursa milletvekilinin yeğeninin bir eli ve ayağı kesilmiş menenjit yüzünden, haberlerde çıkmadı ama internette var.salgin olmasından korkuyorum.

aranızda menenjit b suşu yaptıran var mı? menactra yaptirmistim 13aylikken ama iyi parti bursa milletvekilinin yeğeninin bir eli ve ayağı kesilmiş menenjit yüzünden, haberlerde çıkmadı ama internette var.salgin olmasından korkuyorum.
Teşekkur ederim canım Bende menactra yaptırmıştım doktor gerek yok dedi sordugumda ama bende Bılemedım

Ben de alayım ya bize multitabs verdi doktorumuz sonra oğlum ateşlenince geçen gün götürdüğüm doktor koca kış içmesine hiç gerek yok dedi aman hepsi farklı bir şey diyor 🙄

Ayy Allah esirgesin yaa ben menenjite dair ne aşı varsa yaptırdım bexsero da dahil 3 doz şeklinde

B12 düşük cnm 300 ve altı düşük, 200 ve altı çok düşük, referans aralığı çok geniş oldgu için sayılar tam belirleyici diil. İğne kürü mü verdi ne verdi? D vitamni de takviye istiyo oecan 600 ıu tavsye ederim liliyaa bence 1000 fazla hergün çnkü yetişkinlerin alması gereken o bikaç doktorla görüştğüm için söylüyorum.
Ben de hem oğlumda hem kızımda be safe kullandım 3 kademeli çok memnun kaldık

Loyalty viral enfeksiyonlarda da kulak kızarablr wbc baktırsydın bana göre, çok geçmiş olsun

B12 düşük cnm 300 ve altı düşük, 200 ve altı çok düşük, referans aralığı çok geniş oldgu için sayılar tam belirleyici diil. İğne kürü mü verdi ne verdi? D vitamni de takviye istiyo oecan 600 ıu tavsye ederim liliyaa bence 1000 fazla hergün çnkü yetişkinlerin alması gereken o bikaç doktorla görüştğüm için söylüyorum.
Teşekkür ederim canım ben de be safeye bakma olanağı bulmuştum öncelerden gayet iyi gibiydi yatış kademesi

b12 damla verdi,ocean d vitamini 600ıu kullanıyoruz.demir için birşey söylemedi. ama geçen seneki 3 kan sonucunda da b12 260 240 aralığında o zaman vermedi b12 o yüzden şimdi niye verdi anlayamadım. haftada 3gun köfte yiyor, pekmez yer,nohut,mercimek yer doğal yolla artıramaz mıyım acaba?

X