- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
kızımın dudağının üstünde de ben çıktı. bu yaşta hem de.Hic bilemedim. Benim oğlumun burnunun üstünde siyah nokta cikti uzun süredir geçmiyor. Bende anlamadım bu kadar cocukta niye olur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızımın dudağının üstünde de ben çıktı. bu yaşta hem de.Hic bilemedim. Benim oğlumun burnunun üstünde siyah nokta cikti uzun süredir geçmiyor. Bende anlamadım bu kadar cocukta niye olur diye
Çok güzel bir fikir gerçekten canım ciğeri ben de çok istiyorum vermeyi ama İstanbulda oturan ben ciğer bulamıyorum kasabımda. Ya bir de aynı konuyu hortlatmak istemiyorum ama oto koltuğu tavsiyenizi alabilir miyim biliyorum çok konuşuldu da işte ben o zaman dikkat etmemişim hiçHepimiz ayniyız sanırım liliyaa bu arada aklıma geldi benimki sebze ağzına sürmez ben köftenin içine katiyorum caktirmadan. 4-5 cesit kofte yapıyorum atıyorum buzluga,biftek,ciger atıyorum. Bunlari cok seviyor. Bulgur patates kızartması patates salatasi ve makarnaya hayir demez genelde. Fikir olsun sanada. Koftenin bir çeşidine sarımsak birine dereotlu kabak filan koyuyorum
Çok geçmiş olsun hiç yaşamadık kulak iltihabı ama iltihap söz konusu olunca illaki antibiyotik girdi devreye. Biz de ateşliyiz 2 gündür dün gittik doktora sağlam virüs kapmış dedi bize deKulak iltihabı geçiren var mi? Ateşlenmişti bu sabah götürdüm kulak iltihabı dedi antibiyotik başlattı. Hem de 10 gün
kızımın dudağının üstünde de ben çıktı. bu yaşta hem de.
Kulak iltihabı geçiren var mi? Ateşlenmişti bu sabah götürdüm kulak iltihabı dedi antibiyotik başlattı. Hem de 10 gün
Çok güzel bir fikir gerçekten canım ciğeri ben de çok istiyorum vermeyi ama İstanbulda oturan ben ciğer bulamıyorum kasabımda. Ya bir de aynı konuyu hortlatmak istemiyorum ama oto koltuğu tavsiyenizi alabilir miyim biliyorum çok konuşuldu da işte ben o zaman dikkat etmemişim hiç
Yatış kademesi nasıl oğlum arabada uyur mutlaka onu nasıl yapacağım diye düşünüyorumBizde britax römer var 9-15 kg
kızımın boğazı kulağına vurmuştu ant. iğne olmuştu. çok geçmiş olsunKulak iltihabı geçiren var mi? Ateşlenmişti bu sabah götürdüm kulak iltihabı dedi antibiyotik başlattı. Hem de 10 gün
bizimki kraft çok memnunumÇok güzel bir fikir gerçekten canım ciğeri ben de çok istiyorum vermeyi ama İstanbulda oturan ben ciğer bulamıyorum kasabımda. Ya bir de aynı konuyu hortlatmak istemiyorum ama oto koltuğu tavsiyenizi alabilir miyim biliyorum çok konuşuldu da işte ben o zaman dikkat etmemişim hiç
canım bizde britax römer king II ats var. çarpışma testlerinden geçmiş ve uygun fiyatlı britax römer ve maxi cosi tobi vardı. ama almadan mümkünse mağazada dene,rahat etsinÇok güzel bir fikir gerçekten canım ciğeri ben de çok istiyorum vermeyi ama İstanbulda oturan ben ciğer bulamıyorum kasabımda. Ya bir de aynı konuyu hortlatmak istemiyorum ama oto koltuğu tavsiyenizi alabilir miyim biliyorum çok konuşuldu da işte ben o zaman dikkat etmemişim hiç
Yatış kademesi nasıl yani uyuyabiliyor mu oğlun içinde canımcanım bizde britax römer king II ats var. çarpışma testlerinden geçmiş ve uygun fiyatlı britax römer ve maxi cosi tobi vardı. ama almadan mümkünse mağazada dene,rahat etsin
Yatışı nasıl canım yatıyor mu yeteri kadar techno fix mibizimki kraft çok memnunum
B12 iyi gibi bence de canım destek olsun diye mi verdi ki bir de bu testleri sen mi yaptırmak istedin doktor mu istedikızlar oğlum kan tahlili sonuçları çıktı
d vitamini 17.5
b12 217
ferritin 12.4
demir 93
demir bağlama 184
hgb 11.1
alkalen fosfataz (ALP) 276 çıktı. doktor d vitamini ve b12 vermiş ama b12 iyi degil mi? demir için bir şey dememiş eşim de sormamış sağolsun.
Çok geçmişolsun size deÇok geçmiş olsun hiç yaşamadık kulak iltihabı ama iltihap söz konusu olunca illaki antibiyotik girdi devreye. Biz de ateşliyiz 2 gündür dün gittik doktora sağlam virüs kapmış dedi bize de
Sağol canım iyi gibi çocuk çok şaşırdım kulak iltihabı olmasınaÇok geçmiş olsun canim hic yaşamadık. Çocuğun durumu nasil? Agrili oluyormuş o baya
Sağol canım allahtan iğne değil şurup şurubu da hiç sevmiyor kusuyor çoğu zaman oy oyyyykızımın boğazı kulağına vurmuştu ant. iğne olmuştu. çok geçmiş olsun
1kademe yatıyor canım, çok yatay pozisyon değil ama benim oğlum rahat uyuyorYatış kademesi nasıl yani uyuyabiliyor mu oğlun içinde canım
ewet ben yaptırdım en son 18aylikken yaptirmistik, kış da geldi eğer düşük değeri varsa takviye kullanalım diye,bağışıklığı düşmesin. ama b12 referans aralığında d vitamini, ferritini ve hgb düşükB12 iyi gibi bence de canım destek olsun diye mi verdi ki bir de bu testleri sen mi yaptırmak istedin doktor mu istedi