2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kulak iltihabı geçiren var mi? Ateşlenmişti bu sabah götürdüm kulak iltihabı dedi antibiyotik başlattı. Hem de 10 gün :KK43:

Hepimiz ayniyız sanırım liliyaa liliyaa bu arada aklıma geldi benimki sebze ağzına sürmez ben köftenin içine katiyorum caktirmadan. 4-5 cesit kofte yapıyorum atıyorum buzluga,biftek,ciger atıyorum. Bunlari cok seviyor. Bulgur patates kızartması patates salatasi ve makarnaya hayir demez genelde. Fikir olsun sanada. Koftenin bir çeşidine sarımsak birine dereotlu kabak filan koyuyorum
Çok güzel bir fikir gerçekten canım ciğeri ben de çok istiyorum vermeyi ama İstanbulda oturan ben ciğer bulamıyorum kasabımda. Ya bir de aynı konuyu hortlatmak istemiyorum ama oto koltuğu tavsiyenizi alabilir miyim 😐🙈 biliyorum çok konuşuldu da işte ben o zaman dikkat etmemişim hiç

Kulak iltihabı geçiren var mi? Ateşlenmişti bu sabah götürdüm kulak iltihabı dedi antibiyotik başlattı. Hem de 10 gün :KK43:
Çok geçmiş olsun hiç yaşamadık kulak iltihabı ama iltihap söz konusu olunca illaki antibiyotik girdi devreye. Biz de ateşliyiz 2 gündür dün gittik doktora sağlam virüs kapmış dedi bize de

Çok güzel bir fikir gerçekten canım ciğeri ben de çok istiyorum vermeyi ama İstanbulda oturan ben ciğer bulamıyorum kasabımda. Ya bir de aynı konuyu hortlatmak istemiyorum ama oto koltuğu tavsiyenizi alabilir miyim 😐🙈 biliyorum çok konuşuldu da işte ben o zaman dikkat etmemişim hiç

Bizde britax römer var 9-15 kg

bizimki kraft çok memnunum

canım bizde britax römer king II ats var. çarpışma testlerinden geçmiş ve uygun fiyatlı britax römer ve maxi cosi tobi vardı. ama almadan mümkünse mağazada dene,rahat etsin

kızlar oğlum kan tahlili sonuçları çıktı
d vitamini 17.5
b12 217
ferritin 12.4
demir 93
demir bağlama 184
hgb 11.1
alkalen fosfataz (ALP) 276 çıktı. doktor d vitamini ve b12 vermiş ama b12 iyi degil mi? demir için bir şey dememiş eşim de sormamış sağolsun.

kızlar oğlum kan tahlili sonuçları çıktı
d vitamini 17.5
b12 217
ferritin 12.4
demir 93
demir bağlama 184
hgb 11.1
alkalen fosfataz (ALP) 276 çıktı. doktor d vitamini ve b12 vermiş ama b12 iyi degil mi? demir için bir şey dememiş eşim de sormamış sağolsun.
B12 iyi gibi bence de canım destek olsun diye mi verdi ki bir de bu testleri sen mi yaptırmak istedin doktor mu istedi

B12 iyi gibi bence de canım destek olsun diye mi verdi ki bir de bu testleri sen mi yaptırmak istedin doktor mu istedi
ewet ben yaptırdım en son 18aylikken yaptirmistik, kış da geldi eğer düşük değeri varsa takviye kullanalım diye,bağışıklığı düşmesin. ama b12 referans aralığında d vitamini, ferritini ve hgb düşük

X